Nostoväenkatu 3 D, Runosmäki, Turku

Velaton myyntihinta 119 000 € Myyntihinta: 108 993 €
Käyttöönottovuosi 1972
Pinta-ala
95 m2
4h, k, wc, kph, lasit. parv.

Tilava perheasunto Runosmäen laidalla.

Siisti hissitalon 4. kerroksen läpitalon asunto. Keittiön ja yhden makuuhuoneen ikkunanäkymät ovat sisäpihalle lounaan suuntaa. Olohuone ja kaksi makuuhuonetta, joista toinen toimii tällä hetkellä ruokailuhuoneena, koilliseen myös metsäisin näkymin. Kaikki asuinhuoneet ovat hyvän kokoisia. Tilava pesuhuone ja erillinen wc tuovat asumiseen lisämukavuutta. Pesuhuoneessa on varaus wc -istuimelle. Asunnon esteetön ja turvallinen sijainti sopii kaiken ikäisille.

Vehreä ympäristö lähellä metsää tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia aivan kotiovelta. Yhtiön iso piha on ihanteellinen lapsiperheille. Piha kunnostettu viihtyisäksi ja mm. lasten aktiviteetit uusittu 2023. Päiväkoti ihan vieressä. Yhtiön yhteiset tilat, sauna, pesutupa, kylmäkellari, ulkoiluvälinevarasto tässä portaassa.

Taloyhtiössä on suuret remontit jo tehtynä. mm käyttövesi linjasaneeraus sekä julkisivusaneeraus, mistä on vielä lainaosuus jyvittämättä asuntokohtaisesti. Tämän huoneiston osuus tulee olemaan jyvitysarvion mukaan n. 36 742 euroa.

Runosmäki tarjoaa asukkailleen palvelut läheltä ja julkiset kulkuyhteydet keskustaan ovat mainiot.

Myynti ja esittelyt: Pasi Pitkänen LKV, YKV 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi

Kohde kiinnostaa mutta oma on myymättä? Saat minulta arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Ota Yhteys!

SEURAA MYÖS SOMESSA, SAAT NOPEIMMIN TIEDOT UUSISTA KOHTEISTA: Instagram: pasipitkanenlkv Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen Linkedin: Pasi Pitkänen OP Koti: op-koti.fi/kiinteistonvalitys/turku/pasipitkanen

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573956
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Nostoväenkatu 3 D, 20360 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, wc, kph, lasit. parv.
    Asuinpinta-ala
    95 m2
    Kokonaispinta-ala
    95 m2
    Käyttöönottovuosi
    1972
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    3/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    108 992,95 €
    Velaton hinta
    119 000,00 €
    Lainaosuus
    10 007,05 €
    Neliöhinta
    1 252,63 €
    Hoitovastike
    385,32 €/kk
    Rahoitusvastike
    104,78 €/kk
    Yhtiövastike yht
    490,10 €/kk

    Sähkö taloyhtiön toimittamana kulutuksen mukaan, tasaus kerran vuodessa. Sähkön ennakko 50,70 ekk ( 0,30 e/osake), pesutupa 1 e/kone, saunamaksu 3 e/vuoro, autopylväspaikka 10 e /kk, autokatospaikka 15 e/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi v. 2022, pakastekaappi n. 10 v., sähköliesi yli 10 v., liesituuletin, astianpesukone yli 10 v., kaapistot yli 10 v., kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone KPH:ssa varaus wc-istuimelle, erillinen wc Peili- ja allaskaappi, suihku, amme, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, Pyyhekuivaimet, sähkö- ja vesikiertoinen.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaattilattia, seinät tapetti. Olohuone: Parkettilattia, seinät kangastapetti, kattopaneloitu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät tapetti. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät tapetti. Kylpyhuone: Lattia ja seinät kaakeloitu. Eteinen: Parkettilattia, seinät tapetti, kattopaneloitu. Wc: Lattia ja seinät kaakeloitu. Ruokailuhuone/mh: Parkettilattia, seinät tapetti, kattopaneloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-osakeyhtiö Nunnankallio
    Isännöitsijä
    Runosmäen Lämpö Oy/Tuuli Vaahtera. +358 227 88 300, Munterinkatu 8, 20320 Turku
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    78
    Autopaikat
    28 kpl, 20 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    D 2018

    Tehdyt korjaukset

    1991 Vesikatot uusittu 1992 Lämmönsiirrin ja lämpöpatterit uusittu 1998 Ikkunat uusittu 2004 Kaksi talojen päätyä uusittu, elementit korjattu ja saumattu 2007 Patteriventtiilit uusittu ja lämmitysverkosto tasapainotettu 2007 Ilmanvaihdon nuohous ja ilmamäärien säätö 2012 Saunat peruskorjattu 2013 Lämmönsiirrin uusittu 2014 Käyttövesi linjasaneeraus, huoneistokohtaiset vesimittarit, poistoilman lämmöntalteenotto järjestelmä 2014 Ilmanvaihdon nuohous ja ilmamäärien säätö 2014 Kahden päädyn eristerappaus, lukituksen uusinta 2015 Valurautaisten vaakaviemäreiden pinnoitus 2016 Piha-alueen kunnostus (jätealueen uusinta monikko astiat, keinut) 2017 Ilmanvaihdon nuohous ja ilmamaarien saato 2021 Uusi leikkikeskus 2023 Julkisivuremontti, ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien säätö Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 4.4,2022 Päätettiin julkisivuhankkeen toteuttamisesta. Yhtiökokous hyväksyi yksimielisesti julkisivuhankkeen urakoitsijaksi jatke julkisivut Oy:n. Korjauksessa uusitaan rakennusten pitkien julkisivujen ulkokuori ja eristeet. Julkisivuun asennetaan keraaminen laatta. Asuin- ja tuuletusparvekkeista puretaan vanhat betoniset parvekekaiteet. Tilalle asennetaan lasinen parvekekaide, joka on ulkopuolelta samaa sävyä kuin julkisivujen keraaminen laatta. Samalla kaikille asuinparvekkeille asennetaan parvekelasitus ja sähköpistoke. Kaikki ikkunat ja parvekeovet uusitaan. Päädyt puhdistetaan ja maalataan. Sokkelin pinnoite uusitaan ja maalataan. Porraskäytävien ulko-ovien edustan esteettömyyttä ja valaistusta parannetaan ja ulko- oviin asennetaan oviautomatiikka sisä- ja ulkopuolelle. Julkisivuhanke on valmistunut tammikuussa 2023 ja vika-ja puutekorjauksia on tehty vuoden 2023 aikana. Julkisivulainan jyvitys osakkaille keväällä 2024, kun on saatu ARAlta energia-avustus. Remontit on jo tehty vuonna 2023. Taloyhtiön yhtiökokous tekee päätöksen lainan jyvityksestä 25.5.2024. Arvio tämän huoneiston tulevasta lainaosuudesta 36 742,29 euroa. Arvio tulevasta pääomavastikkeesta 263,32 euroa.. Asunnon remontit: Huoneistoon tehdyt remontit ja kunnostukset ovat kaikki yli 10 vuoden ikäisiä, eikä niistä ole aikoinaan vaadittu ilmoitusta taloyhtiölle.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys. Hallitus käsitellyt 29.5.2023. Osa toimenpiteistä on jo tehty. KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA Piha: Kunnostetaan julkisivusaneerauksen jälkeen vuoden 2023 aikana Perustukset ja runko: Ei välitönta tarvetta Julkisivut: Julkisivusaneeraus 2022 Parvekkeet: Julkisivusaneeraus 2022 Ikkunat ja ulko-ovet: Julkisivusaneeraus 2022 Katto: Vuosittainen kuntokatselmus Huoneistojen märkätilat: Korjataan tarpeen mukaan Yleiset tilat: Korjataan tarpeen mukaan Lämmitysjärjestelmä: Ei välitöntä tarvetta. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Ei välitönta tarvetta. IImanvaihto: Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien säätö 2023-24 Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ei välitöntä tarvetta Hissit: Kuntoarvio 4 vuoden kuluessa, korjauksia tarpeen mukaan. Lukitus: Lukitusjärjestelmän uusintaa harkitaan 3 vuoden kuluessa Sähköautojen latauspaikat : Kartoitus 2023

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 693 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!