Vihikari 9, Vihiluoto, Kempele

Velaton myyntihinta 2 200 000 € Myyntihinta: 2 200 000 €
Pinta-ala
1 500 m2
SIJOITTAJALLE! Tuotantotila, toimistot, sos.tilat

Myyään Kempeleen Vihiluodosta vuokrakohde sijoittajalle! Osoitteessa Vihikari 9 on vuonna 2023 valmistuneet tuotantotilat, jotka on rakennettu nykyisen käyttäjän tarpeeseen. Tilat on rakennettu kuitenkin siten, että tiloissa on laajentamisvaraa sekä monikäyttöistätilaa myös muuhun toimintaan. Rakennus sijaitsee Kempeleen kunnan vuokratontilla, tontti on kooltaan 7250m2 ja vuokrasopimus on voimassa 31.8.2051 saakka.

Tilat koostuvat 1000m2 tuotantotilasta, jossa vapaakorkeus n. 4.5m sekä 500m2 toimisto-, neuvottelu- ja sosiaalitiloista. Molemmissa omat ilmanvaihtokoneet. Tuotantotiloihin on kolme nosto-ovea ja hallin katossa kulkee kattava paineilmaverkosto. Hallissa on myös kiinteä pylväsnosturi.

Siistikuntoiset ja edustavat toimistotilat sijoittuvat kolmeen kerrokseen, hissi on käytettävissä kaikkien kerrosten välillä. Katutasossa tyylikäs aulatila, jonka vieressä neuvotteluhuone, sekä kolme hiljaisenkäytön tilaa. Katutasossa on lisäksi pukuhuoneet miehille ja naisille, sekä taukotila. Toiseen kerrokseen sijoittuu avotoimistotila, jossa tällä hetkellä työpöydät kuudelle työntekijälle, sekä lisäksi kuusi toimistohuonetta ja neuvottelutila. Toisessa kerroksessa myös taukotila sekä kaksi wc:tä. Kolmannessa kerroksessa on hulppeat edustustilat, jotka koostuvat neuvottelutilasta sekä kylpyhuone- /saunaosastosta. Tilavassa saunassa on TV-näyttö sekä sound system. Edustustilasta on käynti kattoterassille (100m2).

Tila myydään vuokrattuna, 10-vuoden vuokrasopimuksella. Vuokra 10€ / m2 + alv 24 % ja vuokralainen vastaa omalla kustannuksellaan kiinteistön kuluista (kaukolämmitys, sähkö, vesi, tontin vuokra, kiinteistövero, vakuutukset, kiinteistöhuolto yms). Tässä sijoittajalle loistava mahdollisuus 8% triplanettotuottoon.

Kohde sijaitsee asemakaava alueella. Korttelissa kaavamerkintä KTY (Toimitilarakennusten korttelialue). Rakennusoikeuden tehokkuusluku e= 0,85 ja r30%. Tontista on muodostettu yhteisjärjestelysopimus viereisen toimijan kanssa. Kysy tästä lisää välittäjältä. Väestönsuoja on yhteinen viereisessä rakennuksessa. Esittelyt ja lisätietoa Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572090
    Kohdetyyppi
    Tuotantotila
    Osoite
    Vihikari 9, 90440 KEMPELE
    Huoneet
    SIJOITTAJALLE! Tuotantotila, toimistot, sos.tilat
    Kokonaispinta-ala
    1 500 m2
    Vapautuminen
    Myydään vuokrattuna

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    2 200 000,00 €

    Vuokralainen vastaa kaikista kiinteistön kuluista mukaan lukien lämmityksen (14 100€/v), kiinteistöveron (10 450€/v), kiinteistön vakuutuksen (600€/v), tontin vuokra (5220€/v).

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    7 250 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Kaavoitus
    Kohde sijaitsee asemakaava alueella. Korttelissa kaavamerkintä KTY (Toimitilarakennusten korttelialue).

    Lisätiedot

    Uuden omistajan kanssa solmitaan 10-vuoden vuokrasopimus. Vuokra 10€ / m2 + alv 24 % ja vuokralainen vastaa omalla kustannuksellaan kiinteistön kuluista (lämmitys, sähkö, vesi, tontivuokra, kiinteistövero, vakuutukset, kiinteistöhuolto yms). Tässä sijoittajalle loistava mahdollisuus 8% triplanettotuottoon. Kohde sijaitsee asemakaava alueella. Korttelissa kaavamerkintä KTY (Toimitilarakennusten korttelialue). Rakennusoikeuden tehokkuusluku e= 0,85 ja r30%. Tontista on muodostettu yhteisjärjestelysopimus viereisen toimijan kanssa. Kysy tästä lisää välittäjältä. Väestönsuoja on yhteinen viereisessä rakennuksessa.

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Isokatu 14, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!