Vihikari 13, Vihiluoto, Kempele

Vuokra Kysy välittäjältä
Pinta-ala
4 096 m2
Tuotantotila, toimisto, sos. tilat, lounge

Juuri valmistunut uudiskohde Kempeleessä, osoitteessa Vihikari 13. Tällaisia kohteita on harvoin tarjolla. Kohde on suunniteltu ja rakennettu laadukkaasti modernilla tekniikalla sekä laadukkailla materiaalivalinnoilla, joka taipuu moneen käyttöön, sillä tilat ovat hyvin muunneltavissa pohjaratkaisultaan.

Rakennus sijaitsee Kempeleessä omalla 15 717m2 tontilla, joka koostuu kahdesta määräalasta 13 676m2 ja 2 041m2 (lohkomistoimitus vireillä). Tontista on muodostettu yhteisjärjestelysopimus viereisen toimijan kanssa. Kysy tästä lisää välittäjältä. Kempeleen kunta on kasvava, nykyaikainen sekä yrittäjiä kannustava. Sijainniltaan Vihikari on erinomainen liikenteen ja kulkemisen kannalta. Kempeleen rautatieasemalle ajaa 10min (7km), Oulun lentoasemalle 8min (5km), Oulun Keskusta 14min (11km).

Piha-alue on asfaltoitu, jossa yhteensä 120 kpl autopaikkoja, joista 50 kpl lämpötolpallisia sekä 5 kpl sähköauton latauspisteitä.

Rakennuksen pinta-ala on yhteensä 4096m2 ja koostuu seuraavista osista: (1. krs) Katutasossa 2780m2 tuotantotila, 421,5m2 avotoimisto sekä hulppeat aulatilat vastaanottoa varten. (2. krs) Toisessa kerroksessa on 425,5m2 avotoimisto sekä tuotantotilan puolella lounge, jossa taukotilaksi soveltuva avara tila. (3. krs) Kolmannessa kerroksessa on edustustilat/ neuvottelutila yhteensä 109m2, joihin lukeutuu keittiö, pukuhuone, suihkut ja wc. Tilasta on pääsy 100m2 terassille, jossa on saunavaraus.

Myydään kiinteistökauppana tai vuokrataan koko kiinteistö.

Sovi aika esittelyyn tai pyydä lisätietoja Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    563740
    Kohdetyyppi
    Tuotantotila
    Osoite
    Vihikari 13, 90440 KEMPELE
    Huoneet
    Tuotantotila, toimisto, sos. tilat, lounge
    Kokonaispinta-ala
    4 096 m2
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Vuokra
    Kysy välittäjältä
    Myyntihinta
    NaN €

    Kohde on uusi, eikä ole vielä käyttöönotettu, joten kohteen käyttökustannukset eivät vielä ole tiedossa. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta ja kaupanvahvistusmaksun 120 €.

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    A 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    15 717 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Kohde sijaitsee asemakaava alueella. Korttelissa kaavamerkintä KTY (Toimitilarakennusten korttelialue).

    Lisätiedot

    Kohteessa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä ja valaistus toimii liiketunnistimilla. Talotekniikka on etävalvonnanpiirissä. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, jossa jokaisessa tilassa paikallinen mittaus- ja säätömahdollisuus. Alkusammutuskalusto löytyy ja tuotantotilan sekä toimistojen välillä on palomuuri. Kohteen kolmen kerroksen välillä toimii henkilöhissi. Tuotantotilaan on kaksi Doorway:n nosto-ovea, yksi saapuvan tavaran puolella ja toinen lähtevän tavaran puolella. Näiden väliin jää hyvän kokoinen varastotila, jonka yhteydessä myös sosiaalitilat. Tuotantotilan puolella on varastotilaa, tekninen tila, väestönsuoja (75m2), semipuhdasta labratilaa, joissa vesi- ja viemärivaraus. Nämä labratilat soveltuvat hyvin myös esimerkiksi valvontatiloiksi tai toimistokäyttöön. Luonnonvaloa tulee molemmilta laidoilta isoista ikkunoista. Tilassa on reilusti valaisimia, joka takaa tarkan työnjäljen. Tuotantotilan katossa on valmiina paineilmaa varten verkosto. Tilan korkeus on noin 4,5m. Toimistotilat on suunniteltu siten, että avotiloista on mahdollista muokata toimistohuoneita. Molemmissa toimistokerroksissa on omat keittiöt ja wc:t. Toisessa kerroksessa on avotilan lisäksi kaksi toimistohuonetta. Kolmannen kerroksen kokoustilan yhteydessä on 100m2 näköalatasanne / kattoterassi. Terassille on tehty vesi- ja sähkövedot, jotta sinne saa halutessaan asennettua ulkosaunan. Tontin rakennustehokkuusluku e = 0,85 ja kokonaisrakennusoikeus 13 360 kem2, josta käytetty n. 4096,5m2. r30%, tontin pinta-alasta saa käyttää 30% rakentamiseen.

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Poratie 4, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!