Ratinankatu 4 A, Ratinanranta, Tampere

Velaton myyntihinta 548 000 € Myyntihinta: 487 320 €
Käyttöönottovuosi 2012
Pinta-ala
85 m2
3h + k + kph + s + wc + vh + lasitettu parveke

Ratina on monen kodinetsijän toivepaikka. Arvostettu asuinalue on vain kivenheiton päästä kaupungin ydinkeskustasta. Sijainti on mitä parhain.

Avaran valoisa läpitalon kulmahuoneiston kolmiokoti hurmaa sijaintinsa lisäksi isoilla ikkunoilla ja suurella noin 25m2 lasitetulla parvekkeella, josta avautuu upeat näkymät Pyhäjärvelle ja kaupunkiin. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen yhdessäoloon. Makuuhuoneissa on mukavasti asuinneliöitä ja toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilava ikkunallinen vaatehuone, jota voi mainiosti käyttää vaikkapa työtilana. Tyylikkäästi laatoitetussa kylpyhuoneessa on huomioitu tila toimivaan pyykkihuoltoon ja omassa saunassa on leppoisat löylyt. Erillinen wc on aina plussaa.

Asunto Oy Tampereen Ratinan Kapteeni on hyvin hoidettu. Yhtiö on varustettu aurinkopaneelijärjestelmällä.

Huoneiston tonttiosuus on lunastettu!

Mahdolisuus ostaa autohallipaikka Kiinteistö Oy Ratinanrannan Parkista, hinta 20 000€. Autohalliin kulku helposti suoraan hissillä.

Ratina on yksi Tampereen arvostetuimmista asuinalueesta. Tammerkosken rannalla sijaitseva Ratina on modernin tyylikäs kaupunginosa. Asuinalueen maisemat koskelle ja Viinikanlahdelle ovat upeat. Ihanalta rannan kävelyreitiltä löytyy kaunista luontoa, upeita maisemia, laitureita ja venepaikoille vuokrausmahdollisuus. Ratinassa sijaitsee myös Tampereen stadion, suosittu urheilu- ja musiikkitapahtumien näyttämö.

Tervetuloa Ratinaan. Tämä koti täyttää monet kodinetsijän toiveet ja unelmat. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Tähän kotiin pääset muuttamaan nopeasti.

Lisätiedot ja esittelyt: Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569464
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Ratinankatu 4 A, 33100 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + kph + s + wc + vh + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    85 m2
    Kokonaispinta-ala
    85 m2
    Käyttöönottovuosi
    2012
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    5/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Tilava (noin 25m2) lasitettu etelä-pohjoisparveke on yksi tämän kodin helmistä. Parvekkeella kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn saakka. Parvekkeelta avautuu pihan yli etelänäkymät Pyhäjärvelle ja avarat pohjoisnäkymät kaupunkiin. Ratinan tapahtumia voit kuunnella ja katsella omalta parvekkeelta.
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuone: ihana etelänäkymä pihan yli Pyhäjärvelle ja itänäkymä sisäpihalle. Makuuhuone: (1) avara pohjoisnäkymä kaupunkiin. Makuuhuone (2) ja vaatehuone pohjois- ja itänäkymä.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    487 319,78 €
    Velaton hinta
    548 000,00 €
    Lainaosuus
    60 680,22 €
    Neliöhinta
    6 447,06 €
    Hoitovastike
    357,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    841,94 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 198,94 €/kk

    Tietoliikenneyhteysmaksu 5,20 €/kk. Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu! Vesimaksun peruste: kulutuksen mukaan. Huoneistokohtaiset vesimittareiden kulutuksen mukaiset laskutukset hoidetaan 4 kk:n välein. (31.7.2023 laskutuksessa kylmän veden hinta on 5,09 €/m3 ja lämpimän veden hinta 10,29 €/m3.) Yhtiökokous 15.4.2024 antoi hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä 1-2 kuukauden hoito- ja / tai pääomavastiketta taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kutsumatta yhtiökokousta koolle. Mahdollisuus ostaa Ratinanrannan Pysäköinti Oy:stä autohallipaikkaosake AHP 423 hintaan 20.000 € (autohallipaikasta oma erillinen esite). Autohalliin kulku suoraan hissillä. Autohallipaikan hoitovastike on 59,70€/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Avara keittiö on kodin sydän. Keittiössä on rosterinen astianpesukone, rosteriset jää- ja pakastekaappi, erillisuuni ja keraaminen liesitaso, liesituuletin (kytketty poistoilmanvaihtoon). Käytännöllisessä keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa.

    Pesutilat

    Ikkunallisessa saunassa on leppoisat löylyt. Tilavassa, ikkunallisessa kylpyhuoneessa on sadesuihku ja kiinteä suihkuseinä, peili ja allaskaappi, pesunkoneliitäntä (pesutornivaraus), pyykkikaappi ja seinä-wc. Kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssa on sähköinen lattialämmitys. Wc:ssa on peili- ja allaskaappi.

    Säilytystilat

    Kaapistot ja lämmin irtaimistovarasto, tilava, ikkunallinen vaatehuone

    Materiaalit

    Kodin lattioita verhoaa kaunis parketti ja seinät on maalattu (keittiön välitilassa lasi), Saunassa on laattalattia ja seinät on paneloitu. Kylpyhuone on laatoitettu. Wc: laatta lattia ja seinät on maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tampereen Ratinan Kapteeni
    Isännöitsijä
    PAMIS Jukka Vilppo
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    61
    Liikehuoneistoja
    3
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    132 m2
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, vaunuvarasto
    Lunastuspykälä
    ei ole

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla + viilennys
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku: 118. Viimeinen voimassaolopäivä: 23.4.2031.

    Tehdyt korjaukset

    2013 Vuositakuukorjauksia 2016 Ouman-lämpövahti 2017 Ulkopuolisten puuosien huoltomaalaus 2018 Ilmanvaihtokoneiden uusinta 2019 Huoneistojen palovaroittimien uusinta 2020 Kiinteistöautomaatiojärjestelmän uusiminen 2021 Avattavien parvekelasitusten huoltokierros 2021 Porraskäytävän valaisimien uusinta 2021 Aurinkovoimalaitos vesikatolle 2022 Ilmanvaihtohormien nuohous ja säätö 2022 Ulkopuolisten puuosien huoltomaalaus 2023 Valvontakamerajärjestelmän asennus kellarikäytävätiloihin Vuositakuu- / 10-vuotisvastuukorjaukset 28.6.2013 YIT Rakennus Oy 1-vuotistakuu 28.6.2022 YIT Rakennus Oy 10-vuotisvastuu. Asunnon remontit: Kylpyhuoneen, saunan, wc:n silikonisaumat uusittu myyjän toimesta (vuosi 2022)

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kiinteistön kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027: Ei suunniteltuja korjaustarpeita.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 807 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Apteekkien Eläkekassa
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 29.10.2059
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kaikki kaupungin keskustan monipuoliset ostos- ja kulttuuripalvelut lähellä lisäävät asumismukavuutta. Ratinan kauppakeskus vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Koulut: Keskustan koulut ja oppilaitokset. Päiväkoti: Lähellä useita päiväkoteja. Ratina on yksi Tampereen arvostetuimmista asuinalueesta. Tammerkosken rannalla sijaitseva Ratina on modernin tyylikäs kaupunginosa. Asuinalueen maisemat koskelle ja Viinikanlahdelle ovat upeat. Ihanalta rannan kävelyreitiltä löytyy kaunista luontoa, upeita maisemia, laitureita ja venepaikoille vuokrausmahdollisuus. Ratinassa sijaitsee myös Tampereen stadion, suosittu urheilu- ja musiikkitapahtumien näyttämö. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisen liikenteen bussilla (lähipysäkki talon kohdalla). Linja-autoasema lähellä kotia ja rautatieasemallekin pääsee nopeasti.

    Lisätiedot

    Kaikki huoneistot on liitetty Elisan talokohtaiseen laajakaistainternet- liittymä. Kuukausimaksu peritään huoneistokohtaisena tietoliikenne vastikkeena. Huoneistokohtainen perusnopeus on 100/100 Mbit/s. Lisätiedot isännöitsijätodistukselta: Pesu- ja löylyhuoneiden sekä wc- ja khh -tilojen lattiassa sähköinen lattialämmitys, jonka kustannukset sisältyvät talousarvion kuluihin. Kaavan autopaikkavelvoite 44 kpl. Asemakaavan edellyttämät autopaikat on osoitettu samassa korttelissa olevaan maanalaiseen pysäköintilaitokseen. Pysäköintipaikat ja pysäköintioikeudet ovat erikseen myytäviä Ratinanrannan Pysäköinti Oy:n osakkeita.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!