Haukantie 5 C, Riihikallio, Tuusula

Velaton myyntihinta 152 000 € Myyntihinta: 82 244 €
Käyttöönottovuosi 1968
Pinta-ala
99 m2
4h + k

Tämä asunto sijaitsee erinomaisella paikalla, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys ja kaupunkielämän mukavuudet. Alueella on hyvät kulkuyhteydet lähikuntiin, niin omalla autolla kun julkisilla kulkuyhteyksilläkin. Kävelymatkan päässä ovat lähikauppa sekä koulu ja päiväkoti, joten arki sujuu helposti ja mukavasti.

Eteinen on todella suuri ja sinne voisi hyvin laittaa isonkin kaapiston. Eteisessä on myös vaatehuone. Asunnon kolme makuuhuonetta ovat vierekkäin ja niistä on rauhalliset näkymät taloyhtiön kauniille takapihalle. Erilliseen keittiöön mahtuu ruokapöytä näppärästi ikkunan eteen. Reilun kokoinen olohuone on keittiön vieressä. Kylpyhuone ja vessa ovat remontoitu putkiremontin yhteydessä ja ne ovat hyvässä kunnossa. Asunnon tilat ovat avarat ja valoisat, ja niissä on paljon potentiaalia sellaiselle, joka haluaa laittaa asunnon oman näköiseksi.

Hoitovastike on maltillinen, koska yhtiöön on asennettu maalämpö ja aurinkopaneelit. Taloyhtiössä on myös kaksi vuokrattavaa liiketilaa, mikä antaa mahdollisuuden saada lisätuloja taloyhtiön kassaan.

Jos etsit asuntoa, joka sijaitsee hyvällä paikalla ja johon voit tehdä omia remontointi- ja sisustusprojektejasi, tämä asunto voisi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tervetuloa tutustumaan tähän mielenkiintoiseen asuntoon ja sen mahdollisuuksiin!

Tämän kodin voit myös vuokrata. Kysy lisää!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    564477
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Haukantie 5 C, 04320 TUUSULA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k
    Asuinpinta-ala
    99 m2
    Kokonaispinta-ala
    99 m2
    Käyttöönottovuosi
    1968
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    2/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke länteen.
    Ikkunat ja näköalat
    Makuuhuoneiden ikkunoista näkymät taloyhtiön kauniille takapihalle. Olohuoneen ja keittiön ikkunoista näkymät etupihalle ja haukantielle.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    82 244,13 €
    Velaton hinta
    152 000,00 €
    Lainaosuus
    69 755,87 €
    Neliöhinta
    1 535,35 €
    Hoitovastike
    413,60 €/kk
    Rahoitusvastike
    577,16 €/kk
    Yhtiövastike yht
    990,76 €/kk

    Saunamaksu 15,00 €/kk, autopaikka 15,00 €/kk, yhtiön perimä TV-maksu 5,50 €/kk. Rahoitusvastike koostuu: Pov2 Rah.v.Piha -8428 103,40 €/kk ja Pov3 LVIS 473,76 €/kk. Kylmä autopaikka 10 €/kk. Autotalli vuokra 4,68 €/m²/kk. Veden ennakkomaksu 18 €/hlö/kk. Kylmä vesi 3,92 € kpl/kulutus. Lämmin vesi 7,42 € kpl/kulutus. Huoneistoa rasittava lainaosuus 69 755,87 € / 29.2.2024 täsmäytetään taloyhtiön toimesta viimeistään lainan poismaksun yhteydessä. Lainaosuus voidaan täsmäyttää kaupanteon yhteydessä erillisellä lainaosuuslaskelmalla, jonka kustannuksista vastaa ostaja. Maalämpöurakkaa varten otettu hoitolaina on sisällytetty talousarviossa korjauksiin ja sitä maksetaan hoitovastikkeen yhteydessä. Yhtiökokous voi päättää hoitolainan muuttamisesta rahoituslainaksi, jolloin jäljellä oleva lainapääoma tulee osakkaiden maksettavaksi.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi, liesikupu Aktiivihiilisuodatin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi kylpyhuoneessa, pesukoneliitäntä kylpyhuoneessa, kiinteät valaisimet. Pesukone toimivuudesta ei varmuutta

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia muovimattoa, seinät maalattu. Olohuone: Lattia lautaa, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Lattia muovimattoa, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Lattia muovimattoa, seinät tapetoitu. Makuuhuone 3: Lattia muovimattoa, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu. Eteinen: Lattia muovimattoa, seinät maalattu. Wc: Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu. Vaatehuone: Lattia muovimattoa, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Hyrylän Salpa
    Isännöitsijä
    Kiinteistö Tahkola Oy, Virve Lempinen virve.lempinen@kiinteistotahkola.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    37
    Liikehuoneistoja
    2
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    245 m2
    Autopaikat
    12 kpl, 28 kpl, 4 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa. Katto on remontoitu v. 2005.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 09.03.2033

    Tehdyt korjaukset

    2022: Maalämpöön siirtyminen ja aurinkopaneeleiden asennus. Taloyhtiön yksiöiden parvekkeiden ovien uusiminen. Taloyhtiön omistaman huoneiston C 37 korjaus. 2021: Taloyhtiön omistaman LH 2 hulevesiohjauksen toteutus. 2018 – 2019: LVIS urakka. 2018: Vedonparantajien asennus. 2016: Vesikattojen huoltokorjaus. 2012: Sokkelit maalattu. Viemäriputkiston painehuuhtelu ja kuvaus tehty. 2011: Autotallin nosto-ovien uusiminen. Löylyhuoneen peruskorjaus. 2010-2017: Pihasaneeraus. 2010: Julkisivun korjaustyöt. 2007: Saunan kiukaan uusinta. Kylpyhuoneiden kosteusmittaukset. Jätekatoksen uusiminen. 2006: Kirjaston tuloilmakone uusittu. Saunan lauteet uusittu. Jätekatoksen suunnittelu. 2005: Kuivaushuoneen lämpöpuhaltimen uusiminen. Asuntoihin sammutuspeitteet. Palovaroittimet käytäviin. Lämmityskaapelit kattokouruihin. Saunan pukuhuoneet. Katon korjaus. 2002: Julkisivuremontti. 2000: Turvakiskovaruste talotikkaisiin. Porrashuoneiden alatasanteiden maalaus. 1999: Lukkojen vaihto. Talon kylmävesijohdon ja viemärin uusiminen. 1998: Räystäiden korjaus. Ulko-ovien lukot ja pumput. 1997: Parvekkeiden katokset. 1996: Lämmönvaihtimet uudet. 1994: Aita. Kadun levennys. 1993: Kylmävesijohtojen uusiminen. 1992: Liiketila kirjastoksi. 1981: Kaukolämpöön liittyminen.

    Suunnitellut korjaukset

    4.10.2023 pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksellä, päätettiin hankkia Elisan valokuituratkaisu taloyhtiöhankintana. Arvioitu asennusaikataulu kevät 2024. Päätettiin, antaa hallitukselle valtuudet kilpailuttaa ja valita liikehuoneiden lämmitys ja ilmanvaihtoremontin suunnittelija sekä kilpailuttaa urakan toteutus suunnitelmien mukaan.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve: 2023-2024: Liiketilojen lämmityksen saneeraus/ilmalämpöpumppujen asennus. 2023-2028: Häkkivarastojen uusinta. Julkisivun huolto. Porrashuoneiden saneeraus, porrashuoneiden ovet ja lukitus. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 140 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tuusulan kunta

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alepa n. 200 m. Apteekki n. 200 m. Lidl n. 600 m. Alepalla pakettiautomaatti. Posti K-Supermarketin yhteydessä n. 3,8 km. Kirjasto n. 3,7 km. Terveysasema n. 3,4 km. Koulut: Riihikallion ala- ja yläkoulu n. 0,5 km. Päiväkoti: Päiväkoti Pellava n. 0,4 km. Uimahalli n. 3,8 km. Kauppakeskus Jumbo n. 12 km. Lentokenttä n. 11 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 100 m

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!