Tuusulantie 56 A, Kilta, Kerava

Velaton myyntihinta 139 000 € Myyntihinta: 139 000 €
Käyttöönottovuosi 1990
Pinta-ala
75,5 m2
3h, k

Tämä ylimmänkerroksen päätyasunto on erinomainen valinta sellaiselle, joka haluaa asua lähellä palveluita sekä luontoa.

Asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja se sopii hyvin niin pariskunnalle, kun pienelle perheellekin. Makuuhuoneet ovat reilun kokoisia ja ne sijaitsevat asunnon viileämmällä puolella. Kylpyhuoneeseen valoa ja raikkautta tuo pieni ikkuna. Suihkukaappi on ihanan tilava!

Kodin sydän on avara olohuone, mikä yhdistyy vaalean keittiön ruokailutilan kanssa. Keittiön suunnittelussa on otettu huomioon käytännöllisyys sekä lasku- ja säilytystilan maksimointi. Lasitettu parveke olohuoneen jatkeena tuo valoa ja antaa mahdollisuuden nauttia luonnosta myös sateisina päivinä. Upeat näkymät avautuvat taloyhtiön takapihalle.

Asunto Oy Kankurin-Kilta on omalla tontilla sijaitseva taloyhtiö, jonka kunnosta on pidetty huolta säännöllisillä huolto- ja remonttitoimenpiteillä.

Asunnon sijainti on erinomainen ja kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Tien toisella puolella sijaitsevat terveyskeskus, lähikauppa sekä Kalevan Urheilupuisto. Lähin päiväkoti on sekin aivan vieressä. Omaa autoa ei välttämättä edes tarvitse, sillä vierestä kulkevat bussit ja reilun kilometrin päässä sijaitseva juna-asema takaavat julkisten kulkuyhteyksien sujuvuuden.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    529182
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Tuusulantie 56 A, 04200 KERAVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k
    Asuinpinta-ala
    75,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    75,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1990
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    4/4
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    lounaaseen
    Ikkunat ja näköalat
    lounas-koillinen, metsäiset näkymät
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    139 000,00 €
    Neliöhinta
    1 841,06 €
    Hoitovastike
    413,44 €/kk
    Yhtiövastike yht
    413,44 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Yhtiökokous päätti myöntää hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään yhden kuukauden hoitovastike.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi korkea, Samsung, uusittu 2011, pakastekaappi korkea, Samsung, uusittu 2011, erillisuuni Kiertoilmauuni integroitu Whirlpool, liesitaso induktio, integroitu Whirlpool, 60 cm, liesituuletin aktiivihiili, mikroaaltouuni integroitu Whirlpool, astianpesukone uusittu noin 2007, kaapistot valkoiset laakaovet, uusittu 2014. keittiö remontoitu 2014 edellisen omistajan aikana

    Pesutilat

    Kylpyhuone remontoitu 2014 edellisen omistajan aikana, suihku sadesuihku, suihkuseinä (liukuovi), peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, vaatekomerot

    Materiaalit

    Keittiö: laminaatti. Olohuone: laminaatti. Makuuhuone 1: laminaatti. Kylpyhuone: kaakeli. Eteinen: laminaatti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Kankurin-Kilta
    Isännöitsijä
    Kiinteistö Tahkola / Jouko Niskanen jouko.niskanen@kiinteistotahkola.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    21
    Autopaikat
    18 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Tiiliverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 04.03.2034

    Tehdyt korjaukset

    2023:Saunatilojen ja pesulan huippuimurien vaihto. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö sekä tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto. 2022 Kurttulehtiruusujen poisto. Taloyhtiön saunan peruskorjaus ja suihkutilan katon panelointi. 2021: salaojien huuhtelu ja kuvaus, alakerrosten radon tutkimus ja asennettu radonkaivot molempiin päihin taloa. 2019: vesikaton saneeraus, kevyt kuntoarvio, raksystems. 2016: Elementtisaumat uusittu, lukitus uusittu (sento), jätekatoksen lahosuojaus, pyörävajan maalaus, elementtisaumat uusittu. 2011: ilmanvaihtohormien nuohous ja ilmanvaihdon säätö. 2010: lämmönvaihtimet uusittu, perusvesikaivon toinen pumpuista uusittu. 2009:saunan pukuhuone, pesutupa, kuivaushuone maalattu. 2008: parvekkeet ja julkisivu saneerattu, taloyhtiön saunan lauteet uusittu. 2007: kaikki asunnot liitety kaapeliin. 2005: pyörävarasto maalattu, jätekatos lahosuojattu, pinta- ja kattovesien poisjohtaminen, lämmitysverkoston vaimentimet uusittu. 2004: sokkelijuuren salaojituksen osakorjaus, lämmitysverkoston vaimentimet uusittu, kph-vesieristeet uusittu 12 huoneistoa. 2000: löylyhuoneen paneelit uusittu ja pukuhuoneeseen laitettu muovimatto. 1994: kaapeli-tv. Asunnon remontit: Ei korjauksia nykyisen omistajan toimesta. Aiemmin tehdyt koajukset: Keittiökalusteiden ja -koneiden uusiminen 5/2014. Kylpyhuoneen vedeneristyksen uusiminen 7/2014.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys: 2024: Taloyhtiön yleisten tilojen valaisimien leditys Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 029 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Keravan kaupunki p. 09-29491

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alepa n. 150 m. Keravan keskustan kattavat palvelut n. 1 km. Keskusta löytyy mm. Kauppakeskus Karuselli, Prisma ja City Market. Koulut: Killan koulu n. 1 km. Keravan lukio n. 900 m. Päiväkoti: Taidepäiväkoti Konsti on vieressä. Timpurin Päiväkoti n. 500 m. Uimahalli sekä Kalevan urheilupuisto n. 400 m. Liikenneyhteydet: Rautatieasemalle n. 1.2 km

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Lähialueella kaavahankkeita: Metsolantie 2 ja 4 (2381) Kaavamuutoksen tarkoituksena on suojella entinen vanhainkoti ja samalla tutkitaan sen käyttömahdollisuuksia asuinkäytössä. Lisäksi tarkoituksena on tutkia, onko terveyskeskuksen ja vanhainkodin osilta tarvetta muille kaavamuutoksille. Tuusulantie 64-68 (2339) Tavoitteena on muuttaa asemakaavaa siten, että liikerakennuksille tarkoitetun korttelialueen paikalle on mahdollista rakentaa asuinkerrostaloja.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!