Seuraava esittely 5.12. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely su 5.12. klo. 12:00 - 13:00.

Asunto Oy Turun Vähäheikkilän Huvitus 2

Vapaita asuntoja 12 kpl
Käyttöönottovuosi 2022

Vähäheikkilän viihtyisän omakotitaloalueen naapuriin, valmiiseen ja vehreään ympäristöön, valmistuu kuusikerroksinen Turun Huvitus 2.

Taloyhtiö asettuu kahden talon muodostamassa pihapiirissä paraatipaikalle, jossa näkymät on pystytty hyödyntämään erityisen upeasti. Rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja Huvituksen noustessa omalle tontilleen, kaunis kokonaisuus on kokonaan valmis. Huvituksen arvioitu valmistuminen on kesän korvalla, toukokuussa 2022.

Työmaalle pääsemme tutustumaan rakentamisen edistyttyä, tällä hetkellä esittelyt järjestetään esittelykontissa. Tilassa on esillä mm. havainnolliset kuvat talosta ja asunnoista.

Valittavana on koteja kooltaan 41,5m2 - 72,5m2, asuinhuoneiden on määrä kahdesta kolmeen. Pohjaratkaisut asunnoissa on suunniteltu valoisuutta ja avaruutta korostaen. Mukavuutta arkeen tuovat tilavat, lasitetut parvekkeet, kauniit Puustellin keittotilat, ylelliset kylpyhuoneet sekä muunneltavat Elfa - säilytysratkaisut. Osassa asunnoista on myös oma sauna. Kodikkaan kokonaisuuden viimeistelevät lattialämmitys, hyvä äänieristys, komean korkeat ikkunat sekä laadukkaat sisustusmateriaalit. Huvitus 2 koteihin toteutetaan moderni sisustustyyli. Puhdaslinjainen ja vaaleasävyinen moderni tyyli on ajaton. Sen selkeys antaa toimivan pohjan monenlaiselle kalustukselle.

Korttelipiha rajautuu luonnonkauniiseen ja jylhäänkin Askaistenpuistoon. Piha on suuri ja suojaisa ja sinne sijoittuu mm. rinneterassi, lasten leikkipaikka ja pieni, oma omenapuutarha. Pysäköintipaikat sijoitetaan maantasoon ja osassa paikoista on lisähintainen mahdollisuus muuttaa lämmityspiste sähköauton latauspaikaksi. Huvituksessa arki rullaa ilman autoakin, sillä sijainti Vähäheikkiläntien varressa on ihanteellinen sekä palvelujen ja kulkuyhteyksien että ulkoilumahdollisuuksien näkökulmasta. Lisäksi kotikortteliin tulee erinomaiset säilytystilat polkupyörille ja niille näppärä huoltopiste.

Palveluksessasi Huvitus 2:n myyntitiimimme, otathan yhteyttä:

Jukka Hairisto, LKV 050 331 6181 jukka.hairisto@op.fi Otso Karikoski, LKV, YKV, arviointiasiantuntija AKA(a) 050 522 8081 otso.karikoski@op.fi Kirsi Kivimäki, LKV, KiAt 050 478 3158 kirsi.kivimaki@op.fi Weera Koski, KiAt 044 2590382 weera.koski@op.fi Eero Lindholm, myyntineuvottelija 050 4926 610 eero.lindholm@op.fi Minna Mäenpää, LKV, LVV, YKV, kaupanvahvistaja 040 506 0263 minna.maenpaa@op.fi Pasi Pitkänen, LKV, YKV, 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi Kristiina Raikasniemi, uudisasuntoasiantuntija, LKV, KTM 050 5960 748 kristiina.raikasniemi@op.fi Sanna Varjanne, yhteyspäällikkö, LKV 040 7569 496 sanna.varjanne@op.fi

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot ( 12 )
Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Vähäheikkilän Huvitus 2
Katuosoite
Vähäheikkiläntie 37, Vähäheikkilä, Turku
Asuinhuoneistoja
51
Autopaikat
Autokatospaikkoja 18 kpl, piha-autopaikkoja 13 kpl
Taloyhtiössä on
Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, irtaimistovarasto
Lunastuspykälä
Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla. Lunastusaika on 2 vko

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Pääosin tiililaattapintainen sandwich-elementti ja osaksi valkoinen betonipinta.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Muu
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen huoneistokohtainen ilmanvaihto LTO. Ilmanvaihtokoneessa kosteusanturi (automaatti). Ilmanvaihtokonetta voi ohjata myös manuaalisesti kotona-poissa -kytkimestä.
Energialuokka
B 2018

Tontti ja kaavoitus

Omistus
Oma
Kaavoitus
Asemakaava. Turun kaupunki

Lisätiedot

Yhtiöjärjestys 4 § (koko yhtiötä koskeva lisätieto-kohta) tupakointi ja ruuan valmistaminen (esim. grillaus tai savustus) kielletty parvekkeilla.

Sijainti

Powered by Esri

Kuvat

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä