Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti

Vapaita asuntoja 3 kpl
Käyttöönottovuosi 2020

Lämpimästi tervetuloa turvalliseen yksityisesittelyyn. Soita ja sovi oma esittelyaikasi helposti ja joustavasti.

Uusi, moderni ja korkealuokkainen asunto urbaanissa ympäristössä, sellainen on koti Herttuankulman Asunto Oy Trumpetissa.

Herttuankulma on uusi asuinalue Turun sataman lähistöllä, jossa yhdistyvät palvelut, vihreys ja meri. Asunto Oy Trumpetin kodit valmistuivat elokuussa 2020. Kaikissa vapaana olevissa kodeissa on lasitettu parveke ja oma sauna. Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti muodostuu yhdestä kaksiportaisesta, seitsemänkerroksisesta kerrostalosta. Rakennuksessa on yhteensä 65 huoneistoa. Talon suunnittelijana toimii Schauman Arkkitehdit, toimiva suunnittelu näkyy muun muassa asuntojen suurissa ikkunoissa. Osassa asunnoista tuovat myös parvekkeelle johtavat lasiliukuseinät runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin. Valaistusjärjestelyn viimeistelevät harkiten sijoitetut upotetut led-kattovalaisimet ja led-valolistat. Laadukas mielikuva vahvistuu Puustellin keittiökalusteista ja Siemensin kodinkoneista. Pienet yksityiskohdat viimeistelevät asuinmukavuuden: sälekaihtimilla saa säädeltyä valon määrää ja lasitetuilla parvekkeilla on pehmeä matto.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Trumpetti on varsin toimiva. Yhtiö liittyy kaukolämpöverkkoon. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleiskaapelointijärjestelmä mahdollistaa nopeat huoneistokohtaiset laajakaistaiset tietoliikennepalvelut. Jokaiseen huoneistoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana taloyhtiölaajakaista ja kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Autohallissa on mahdollisuus lisätyönä sähköauton latauspistokkeeseen.

Myös piha- ja oleskelualueiden suunnitteluun on panostettu. Pihakannelle toteutetaan viihtyisiä viheralueita ja leikkialue. Vihreää vastuullisuutta uuden ympäristön suunnittelussa edustaa muun muassa sadeveden kierto, jonka avulla alueet pysyvät vehreinä. Pihalle on myös varattu tilaa kuudelle vierasautopaikalle. Alueen nimi juontaa juurensa Juhana-herttuasta, joka asui samalla alueella 1500-luvulla. Turun linna, Juhanan koti aikoinaan, sijaitsee Herttuankulman alueen naapurissa. Turun satama sijaitsee vieressä. Ruissaloon on lyhyt matka. Aurajoen ranta palveluineen odottaa reilun kilometrin päässä. Päiväkodit ja koulut ovat kivenheiton päässä. Keskustaan on matkaa pari kilometriä. Historiallisen miljöön keskukseksi jää vanha Kaarihalli, josta muokataan asukkaiden tarpeisiin nykyaikainen liikekeskus. Kaikki palvelut ovat siis kävelymatkan päässä ja julkinen liikenne tuo sinut melkein kotiovelle asti. Kuka tietää, vaikka tulevaisuudessa kotimatkasi taittuisi raitiovaunulla.

Tervetuloa tutustumaan sinua kiinnostaviin koteihin paikan päälle. Me OP Kodissa pidämme tärkeänä osallistua ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin poikkeusolosuhteiden aikana. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin? Varaa oma yksityisesittelyaikasi kodin välittäjältä!

Jukka Hairisto p. 050 331 6181 Janne Heinonen p. 050 3386 875 Kirsi Kivimäki p. 050 478 3158 Weera Koski p. 044 2590382

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 3 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti
  Katuosoite
  Malin Trällin kuja 3, Satama, Turku
  Asuinhuoneistoja
  65
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 22 kpl, piha-autopaikkoja 15 kpl
  Taloyhtiössä on
  Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, tietoliikenneyhteys, irtainvarastot

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Huopa
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenottolaitteella (sijaitsee pesuhuoneessa) Ilmanvaihtolaitteessa sähköinen jälkilämmitys.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 032 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  ks. lisätiedot
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 23.06.2049
  Kaavoitus
  Asemakaava. Turun kaupunki

  Lisätiedot

  Tontin vuokranantaja: Ålandsbanken Tomtfond Specialplaceringsfond (omistusosuus 7882/7884) Asunto Oy Turun Herttuankulman Kornetti (omistusosuus 1/7884) ja Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti (omistusosuus 1/7884) Tontti on valinnainen omistustontti. Asunnon ostajalla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus omaksi kohteen valmistumisen yhteydessä tai kuukausittain kuusi kuukautta valmistumisesta ja senjälkeen kerran vuodessa. Lunastushintaan lisätään 4 % varainsiirtovero, kaupanvahvistus-, lainhuuto- ja kiinnitysjärjestelykuluosuus, jotka jaetaan tonttiosuuden lunastaneiden kesken kohteen valmistuessa. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään 1,5%/v korotukseen ja tonttivastike on sidottu elinkustannusindeksiin. Lunastamaton tonttiosuus säilyy vuokratonttina vuokra-ajan (30 v) päättymiseen saakka, jonka jälkeen tontti on viimeistään lunastettava.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä