Asunto Oy Turun Harppuunan Puosu

Vapaita asuntoja 1 kpl
Käyttöönottovuosi 2019

Nyt myynnissä Asunto Oy Turun Harppuunan Puosussa upouusi, persoonallinen kaksikerroksinen ullakkohuoneisto! Harvassa kerrostalossa on tarjolla näin tilava ja erityislaatuinen asunto: asuinneliöitä on lähes 170m2. Huoneisto sijoittuu kahteen kerrokseen, joita yhdistää loft-tunnelmaa tuovat kierreportaat, parvekkeita on kolme, joista kaksi on lasitettuja. Viistot katot, kattoikkuna ja ranskalaiset pariovet olohuoneessa ovat niin ikään tämän kodin ominaisuuksia. Ensimmäinen kerros, sisääntulokerros on pinta-alaltaan 100,5m2. Olohuoneessa on korkeutta ja avaruutta ja kesän saa sisään avaamalla ranskalaisen parvekkeen pariovet. Avokeittiön rajaa olohuoneesta saareke. Tässä tasossa sijaitsee myös 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa on oma vaatehuone ja parveke. Toisesta makuuhuoneesta on myös läpikulku kylpyhuonetiloihin ja saunaan. Alakerrassa sijaitsee lisäksi kodinhoitohuone. Toinen kerros on pinta-alaltaan 67,5m2. Yläkerrassa on ilmava aula/oleskelutila ja kaksi makuuhuonetta. Myös näissä makuuhuoneissa on molemmissa oma vaatehuone ja toisesta käynti suoraan kylpyhuoneeseen. Toisessa yläkerran makuuhuoneista on oma tilava parveke, joka jakautuu sisempään lasitettuun ja ulompaan vapaaseen osaan. Yläkerrassa on kylpyhuoneen lisäksi erillinen WC. Kattoikkuna päästää luonnonvalon aulan oleskelutilaan. Tämän huoneiston sisustyyli on nimeltään Ritari: värisävyt ovat eleettömän tyylikkäät harmaat. Yksityiskohtana kauniit saunan paneelit lämpökäsiteltyä leppää. Yhtiö on lähes energiaomavarainen; energiantuotanto tapahtuu maalämmön ja aurinkopaneeleiden avulla. Lämmönjakotapa on vesikiertoinen lattialämmitys. Asumiskustannukset Harppuunakorttelissa ovat edulliset perustuen omaan energiantuotantoon ja siihen, että tontti on oma. Harppuunakortteli on valmistuttuaan 12 talon ja n. 500 asunnon kokonaisuus n. 1000 asukkaalle. Turun osuuskauppa avaa Sale-myymälän Harppuunakorttelissa! Kauppa tulee Kompassi-rakennukseen, joka valmistuu syksyllä 2022. Autot sijaitsevat pihakannen alla olevassa Harppuunaparkissa ja keskellä pihaa sijaitsee Korttelitalo, joka palvelee asukkaita heidän haluamillaan tavoilla, saunoista juhlatiloihin. Pihapiiri on täysin autoton, umpinainen ja siten turvallinen monelle sukupolvelle. Juoksurata, leikkipaikat, puutarhalaatikot ja toiminnalliset pisteet luovat pihasta yhteisen keitaan.

Tervetuloa tutustumaan sinua kiinnostaviin koteihin paikan päälle.

Me OP Kodissa pidämme tärkeänä osallistua ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin poikkeusolosuhteiden aikana. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin? Varaa oma yksityisesittelyaikasi kodin välittäjältä!

Vi på OP Hem anser att det är viktigt att delta i förebyggande åtgärder under denna avvikande situation. Vill du i lugn och ro bekanta dig med hem som intresserar dig? Boka då in en privat visning!

Harppuunakorttelin myyntitiimi: 040 357 5787

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 1 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Turun Harppuunan Puosu
  Katuosoite
  Satamakatu 31, Satama, Turku
  Isännöitsijä
  Isännöinti-Saarto Oy Uudenmaankatu 6a, 20500 Turku
  Asuinhuoneistoja
  101
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 281 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, tietoliikenneyhteys, korttelitalo ks. lisätiedot

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Konesaumattu.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Aurinkopaneelit.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys/viilennys, huonelämpötilan ohjaus seinällä olevalla termostaatilla. Vaihto lattialämmityksen ja viilennyksen välille tehdään keväällä ja syksyllä, kun vuorokautinen keskilämpötila ylittää tai alittaa sille asetetut rajat. Vaihto tapahtuu koko taloyhtiössä, ei huoneistokohtaisesti.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asuntokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla, ilmanvaihdon ohjaus seinässä olevasta ohjauspaneelista (eteinen tai oh), kolme nopeusvaihtoehtoa Poissa/Kotona/Tehostus.
  Energialuokka
  B 2013

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  28 079 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava.

  Lisätiedot

  Sisustustyyli Ritari. Myyntihinnan ja lainaosuuden keskinäinen suhde muuttuu kuukausittain lainan lyhennyksien mukaisesti. Kysy lisätietoja välittäjältä. Rakennusaikainen laina on jaettu huoneistoittain käyttäen perusteena jyvitettyä pinta-alaa.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä