Asunto Oy Turun Harppuunan Meripoiju

Vapaita asuntoja 10 kpl
Käyttöönottovuosi 2022

Harppuunakortteli sijaitsee Turun Linnan naapurissa, kätevän matkan päässä Turun keskustasta.

Harppuunan Meripoijun, Harppuunakorttelin yhteisen korttelipihan neljäs taloyhtiö on valmistunut 1.4.2022. Yhtiössä on vapaana vielä muutama ullakkokerroksen persoonallinen kaksio, sekä toimivia yksiöitä joko isolla omalla terassilla laajennettuna tai kompaktisti ranskalaisella parvekkeella citykodiksi rakennettu.

Korttelista kolmen kilometrin matkan Kauppatorille voi taittaa vaikka pyöräillen jokirantaa pitkin, Turun kauneimmista maisemista nauttien tai vaihtoehtoisesti tiuhaan satamasta keskustaan liikennöivällä bussilla numero 1. Harppuunakorttelista olet myös aivan hetkessä nauttimassa jokirannan tunnelmasta. Jokirannan, meren ja linnan läheisyys tekevät Harppuunakorttelista persoonallisen asuinpaikan, jossa rauhallisuus ja seesteisyys yhdistyvät aktiiviseen elämäntyyliin. Linnanniemen kehityshankkeen myötä ympäröivä alue muuttaa muotoaan entistä kiinnostavammaksi. Kyseessä on siis arvoalue, joka on upean asuinympäristön lisäksi myös sijoitus tulevaisuuteesi!

Harppuunan Meripoijussa on viisi kerrosta sekä kuudes osittainen ullakkokerros ja persoonallisia huoneistoratkaisuja löytyy yhteensä 78 kappaletta. Asuntojen pintamateriaalit ja kalusteratkaisut ovat huolella valikoituja, modernin tyylikkäitä ja ajattomia. Keittiön vakiovarusteluun kuuluvat AEG:n laadukkaat kalustepintaiset kodinkoneet. Asuntojen lattiamateriaalina tammiparketti. Kosteiden tilojen paneloinnit ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Arjen luksusta tuovat asukkaiden varattavissa olevat Korttelitalon saunatilat ja esimerkiksi pyykkihuoltoa helpottaa alakerran kuivaushuone. Tulevaisuudessa Korttelitalon tilat ovat laajemmin asukkaiden itse päättämässä käytössä! Täysin autottomassa, uniikissa korttelipihassa on tilaa oleskeluun, virkistymiseen ja erilaisiin aktiviteetteihin kaikenikäisille. Pihalta löytyy lasten temppuratahenkinen leikkipaikka, juoksurata, ulkoliikuntavälineet, grillikatos, hyötykasvi- ja puuistutuksia sekä korttelitalon viherkatto, jonne voi kiivetä ja kesällä vaikka kantaa oman aurinkotuolin. Korttelin julkisivun puolelle on varattu paikkoja myös erilaisille palveluille, joista päivittäistavarakauppa on suunniteltu avautumaan seuraavana valmistuvan Harppuunan Kompassin liiketiloihin 2022-2023.

Pihakannen alapuolella sijaitsevaan Harppuunaparkkiin on helppo kulku suoraan talon ensimmäisestä kerroksesta ja sinne voi parkkeerata autonsa 62 e kuukausihintaan. Polkupyörille taas on runsaasti säilytyspaikkoja sekä sisällä että ulkona.

Yhtenä Harppuunakorttelin kiinnostavimpana etuna on sen moderni talotekniikka ja asumisen ekologisuus. Aurinkopaneelit tekevät korttelista lähes energiaomavaraisen. Asunnot lämpiävät maalämmöllä, vesikiertoisella lattialämmityksellä, jolloin myöskään patterit eivät ole sisustuksen tiellä, ja niissä on lämmöntalteenotolla varustettu, huoneistokohtaisesti säädettävä ilmanvaihto. Kun tonttikin on taloyhtiön oma, asumiskustannukset ovat täällä edulliset.

Ole siis osa tarinaa ja varaa uusi kotisi Harppuunan Meripoijusta! Ota yhteyttä OP Kodin myyntitiimiin p. 040 357 5787

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot ( 10 )
Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Harppuunan Meripoiju
Katuosoite
Satamakatu 31, Satama, Turku
Asuinhuoneistoja
78
Autopaikat
Autotalleja tai hallipaikkoja 281 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, korttelitalo ks. lisätiedot

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Konesaumattu.
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö. Aurinkopaneelit.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys/viilennys, huonelämpötilan ohjaus seinällä olevalla termostaatilla. Vaihto lattialämmityksen ja viilennyksen välille tehdään keväällä ja syksyllä, kun vuorokautinen keskilämpötila ylittää tai alittaa sille asetetut rajat. Vaihto tapahtuu koko taloyhtiössä, ei huoneistokohtaisesti.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Asuntokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla, ilmanvaihdon ohjaus seinässä olevasta ohjauspaneelista (eteinen tai oh), kolme nopeusvaihtoehtoa Poissa/Kotona/Tehostus.
Energialuokka
A 2018

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
28 079 m2
Omistus
Oma
Kaavoitus
Asemakaava. Turun kaupunki

Sijainti

Powered by Esri

Kuvat

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä