Asunto Oy Tampereen Pähkinä

Vapaita asuntoja 1 kpl
Käyttöönottovuosi 2022

Tampereen Vuoreksen uudelle Isokuusen alueelle rakentuu idyllinen ja lämminhenkinen puukaupunkialue. Vehreässä Vuoreksessa sijaitseva Pähkinä kohoaa monipuolisten palveluiden keskittymään ja hyvien liikenneyhteyksien varrelle.

Pähkinän Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia asuntoja, joissa moderni ylellisyys yhdistyy toimiviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Pähkinän Ihanat kodit valmistuvat 10/22. Yhtiölainan kolme ensimmäistä asumisvuotta lyhennysvapaata.

Pähkinän avaran valoisassa kaksiokodissa on korkeampi huonekorkeus, ihanan isot ikkunat ja koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Asumismukavuutta lisää oma suloinen kotisauna ja loistavasti suunniteltu pohjaratkaisu. Jokainen asuinneliö on käytössä! Keittiötila yhdessä olohuoneen kanssa luo avaran kokonaisuuden kotoisaan oleskeluun.

Helpot ja hyvät kulkuyhteydet ja hyvät lähipalvelut Vuoreksessa. Tampereen keskustaan vain reilun 15 minuutin ajomatka. Vuores on trendikäs, ekologinen ja taiteellinen kaupunginosa.

Lisätiedot Heidi Koivunen 0406544801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 1 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Tampereen Pähkinä
  Katuosoite
  Honkakuusenkatu 17, Vuores, Tampere
  Isännöitsijä
  Ilmoitetaan muuttokirjeessä
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  44
  Taloyhtiössä on
  Sauna, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Rakennustapaseloste kohteen myyntiesitteessä. Esite liitteenä.
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Keskitetty koneellinen tulo/poisto lämmöntalteenotolla.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Tampereen kaupunki (lisätiedot maanvuokrasopimus)
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 29.4.2079
  Kaavoitus
  Asemakaava. Tampereen kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Vuoreksessa kaikki palvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Klaava sekä useat kivijalkaliikkeet muodostavat Vuoreksen sydämen, Vuoreskeskuksen. Pähkinän Ihanista kodeista on lyhyt kävelymatka Vuoreskeskuksen lähikauppoihin, kahvilaan, ravintola-pizzeriaan, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin sekä muihin palveluihin. Vuoreksesta Tampereen keskustan monipuolisiin palveluihin ajomatka noin 15 min. Kalevan ostoskeskus reilun 10 min. ajomatkan etäisyydellä. Koulut: Vuoreksen koulu. Päiväkoti: Vuoreksen päiväkodit. Viihtyisää asumista suositussa Vuoreksessa. Lähellä oleva kaunis luonto ja virkistysalueet lisäävät asumismukavuutta. Taide ja ekologisuus ovat asuinalueen helmiä. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet myös julkisella liikenteellä

  Lisätiedot

  Asunto Oy Tampereen Kirsikka, Asunto Oy Tampereen Mahonki ja Asunto Oy Tampereen Pähkinä ovat vuokranneet Tampereen Kaupungilta tontin 837-327-7697-1. Kirsikka, Mahonki ja Pähkinä ovat tehneet hallinnanjakosopimuksen, jossa sovitaan vuokratun tontin ja sillä olevien ja sille rakennettavien rakennusten, rakennelmien ja laitteiden hallinnasta, käytöstä, hoidosta, huollosta, korjaamisesta ja uudelleenrakentamisesta ja näistä aiheutuvien kustannusten sekä vuokra-alueeseen kohdistuvien maanvuokrasopimuksesta johtuvien velvollisuuksien jakamisesta osapuolten kesken. Väestönsuoja sijaitsee viereisen yhtiön Asunto Oy Tampereen Mahongin ensimmäisessä kerroksessa. Väestönsuoja on kriisitilanteessa Asunto Oy Tampereen Kirsikan, Asunto Oy Tampereen Mahongin ja Asunto Oy Tampereen Pähkinän käytössä. Saunatupa sijaitsee taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Saunatupa on yhteiskäytössä Asunto Oy Tampereen Kirsikan ja Mahongin kanssa.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 6 A, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä