Asunto Oy Porvoon Törmäpääsky

Vapaita asuntoja 5 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

SOITA JA SOVI OMA HENKILÖKOHTAINEN ESITTELYKIERROS! Järjestyy joustavasti.

Kysy myös muista vapaista kohteista sekä kohdekohtaisista lisäkuvista (esim hsto C 6).

050 477 5555 / Paula Andersson ( också på svenska) 040 645 2750/ Anita Manner

Kauppatarjous marraskuun loppuun: Kolmion tai 47m2 kaksion ostajalle tarjotaan sähköauton latauspisteellä varatun autopaikan hintaan sisältyvänä!

Sijoittaja, kysy meiltä myös valmiiksi vuokrattuja huoneistoja.

Porvoon vehreään kaupunginosaan Pääskypeltoon on juuri valmistunut elämyksellisiä koteja rauhalliselle sijainnille, mutta silti niin lähelle kaikkea sitä, mitä asumiselta olet saattanut jo haaveillakin! Asunto Oy Porvoon Törmäpääskystä löytyy koteja eri elämän vaiheisiin aina yksiöistä ja kaksioista kolmioihin saakka.

ASUMISEN VÄLJYYTTÄ JA HILJAISUUTTA LUONNONHELMASSA Asuinalueena Pääskypelto tarjoaa asuinviihtyvyyttä väljässä ja raikkaassa luonnonläheisessä ympäristössä. Läheisiä rantareittejä pitkin pääset nauttimaan uimarannoista, puistoista ja meren aistikkuudesta.

MONIPUOLISTEN PALVELUJEN JA AKTIVITEETTIEN ÄÄRELLÄ Pääskypellossa arki taittuu huolettomasti aikaa säästäen. Ympärillä on palveleva kaupunkiympäristö, joka tarjoaa kattavat palvelut. Lähellä sijaitsevissa kaupoissa ja suuremmassakin kauppakeskuksissa asioi ketterästi kävellen, pyöräillen tai autolla ilman ruuhkia. Myös kaikki kouluasteet sekä päiväkodit löytyvät lyhyiden välimatkojen etäisyydeltä. Pääskypellossa myös vapaa-ajan vietto sujuu aktiviteetteja kauemmin pohtimatta. Ympärillä sijaitsevat monipuoliset harrastusmahdollisuudet Kokonniemen palloiluhalleineen, kuntoilupaikkoineen ja urheilukenttineen tarjoavat vaihtelevaa virikkeellisyyttä kaikenikäisille.

LUONTEIKAS ARKKITEHTUURI JA IDYLLISET MAISEMAT Erityistä kiitosta nämä kodit saavat nerokkaista pohjaratkaisuistaan. Kodeista löytyy sopivasti avaraa tilaa, mutta myös pienempiä tiloja erilaisiin käyttötarpeisiin. Jokaisessa huoneistoissa on oma varastotila, joka sopii niin vaatehuoneeksi kuin etätyöpisteeksikin. Kunniamaininnan saavat myös huoneistojen tilavat parvekkeet ja terassit, joista avautuu vehreät näkymät ja osasta huoneistosta voi ihailla vapauttavia maaseutuidyllisiä peltomaisemia. Itse talon matala ja symmetrinen arkkitehtuuri loivine harjakattoineen ihastuttaa, se tekee tästä kohteesta sopivasti omaperäisen, jossa yhdistyy vanha ja moderni arkkitehtuuri sointuen mainiosti ympäristöön.

AUTOILIJAN ARJEN HELPPOUS VIEHÄTTÄÄ Autoilijalle paikka on mitä ihanteellisin. Erillisinä osakkeina myytävät lämpöpistokkeelliset autopaikat löytyvät vierestä tien toiselta puolelta, mikä tekee itse talon pihasta lapsiystävällisen ja rauhallisen paikan viihtyä. Pääskypellosta autoilet kiiruhtamatta Helsingin itäisen metroaseman liittymäparkkiin noin 25 minuutissa.

EDULLISTA ASUMISTA OMALLA TONTILLA Asunto Oy Törmäpääsky on jokaisen talouskukkarolle varsin ystävällinen. Talo sijaitsee omalla tontilla ja siten hoitovastike kattaa kaikki asumiskustannukset ilman tontinvuokravastiketta.

KIINNOSTUITKO? Kysy meiltä lisätietoja kohteesta ja kutsu samalla meidät arviokäynnille nykyiseen kotiisi! Teemme sinulle kodinvaihtosuunnitelman ja kerromme, kuinka saat omasta kodistasi parhaimman mahdollisen hinnan oikeassa myyntiajassa!

Myynti ja esittelyt: Anita Manner, YKV, LKV, KiAT, sisustaja p. 040 645 2750, anita.manner@op.fi

Paula Andersson LKV, AFM, p. 050 477 5555 paula.andersson@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 5 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Porvoon Törmäpääsky
  Katuosoite
  Räystäspääskyntie 5-7, Pääskypelto, Porvoo
  Isännöitsijä
  Retta Isännöinti, Ari-Pekka Eerola 010 228 2000, ari-pekka.eerola@retta.fi
  Asuinhuoneistoja
  42
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Asuinrakennusten pääjulkisivumateriaalina on tiililaatta. Parveke julkisivun lounaaseen on toteutettu tiililaattaelementein. Alimman kerroksen julkisivu on rapattu. Huoneistojen sisäiset väliseinät on tehty pääsääntöisesti teräsrankaisina kipsilevyseininä. Kylpyhuoneiden seinät ja lattiat on vesieristetty. Portaat on tehty esivalmisteisina betonielementtiportaina, joiden askelmat ovat mosaiikki-betonipintaiset.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Vesikatteena on peltikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Kiinteistö on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon sekä alueen sähköverkostoon ja kaukolämpöverkkoon. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistotoilmanvaihto. LTO-kone on sijoitettu kylpyhuone -tai kodinhoitotilan pesukonevarauksen yläpuolelle. LTO-kone on kytketty huoneiston sähköön.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite Energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. www.porvoo.fi/asuminen-ymparisto/kaavoitus

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähialuuelta löytyvät kattavat palvelut moneen lähtöön. S-Market Näsi ja K-market Gammelbacka sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä. Kauppakeskus erikoisliikkeineen sijaitsee vain parin kilometrin etäisyydellä. Koulut: Ruotsin -ja suomenkieliset ala- ja yläkoulut; Pääskytien yläkoulu sijaitsee vieressä. Alakouluihin - Peipon ja Albert Edefeltin kouluihin on reilun kilometrin matka. Strömborgska skolan,Tulliportin koulu, Lyceiparkens skolan, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu sijaitsevat kävely -tai pyöräilymatkan etäisyydellä. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja: Päiväkoti Helmi (531m), päiväkoti Touhula Horisontti (1,09 km) Pilke Strömborgskan iltapäiväkerho (1,47 km) Porvoon kaupugin Gammelbackan päiväkoti (1,07 km). Alueella sijaitsee Porvoon parhaimmat aktiviteettimahdollisuudet; ympärillä ovat Porvoon jäähalli, Porvoon salibanndyhalli, Kokonhalli, Kokonniemen maauimala, Kokonhallin lentopallokenttä, Kokonniemen hiihtokeskus. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit sijaitsevat vieressä; Pääskytien koulun pysäkki, Peipontie (224m), Peippolan ja Gammelbackantien pysäkeille on noin 500 metriä

  Lisätiedot

  OMA TONTTI JA ULKOALUEET Asunto Oy Porvoon Törmäpääsky sijaitsee omalla tontilla. Pihojen kulkutiet ovat pääosin kivituhkapintaisia. Pääsisäänkäyntien edustat ja liittymä Räystäspääskyntielle on asfalttipintainen. Oleskelu- ja leikkialueet varustetaan pihasuunnitelmassa esitetyin leikki- ja pihavälinein. Viheralueet nurmitetaan ja istutukset tehdään pihasuunnitelman mukaisesti. AUTOPAIKOITUS Yhtiön 28 autopaikkaa sijaitsee ulkona LPA-tontilla, osoitteessa Haarapääskyntie 2. Autopaikkojen lämmitystolppiin on mahdollista kytkeä sähköauto. Lämmitystolpan kotelossa on paikkakohtaisesti lämmitys- ja latauspistokkeet. Autolämmitys on päällä 2 tuntia valittuna aikana. Muuna aikana on latausmahdollisuus sähkökäyttöiselle ajoneuvolle. Ajoneuvon oma latausjohto rajaa lataussyöttövirran 8 ampeeriin. Kaikki autopaikat myydään erillisinä osakkeina. YHTEISET TILAT Rakennuksien ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat ulkoiluväline- / lastenvaunuvarasto, tekninen tila sekä kuivaushuone. Pihalla on erillinen polkupyöräkatos. Jätekatos sijaitsee tontilla 2612-1 ja on yhteinen tonttien 2612-1 ja 2612-2 kanssa. Irtaimistovarastot sijaitsevat jokaisen huoneiston yhteydessä. Irtainvarastotila (Monitoimitila) on asunnon varastotilaksi tarkoitettu tila, jota asukas voi käyttää myös muihin tarkoituksiin. Tilaan tulee sähkö- ja telepisteet sekä tilan pintarakenteet ovat vastaavat kuin muissa asuinhuoneissa. TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Yhtiön rakennuksessa on tietoliikennekaapelointi mm. kiinteää Internet-yhteyttä varten. Jokaisessa yhtiön asuinhuoneistossa on liittymismahdollisuus kiinteään Internet-verkkoon. Liittymisestä internet-verkkoon ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaa jokainen asukas itse. HUONEISTON TIEDOT JA VISUALISOINTIKUVAT Materiaalit, rakenteet, mitat ja muut yksityiskohtaisemmat tiedot määritellään lopullisesti kauppakirjassa. Markkinoinnissa käytetyt visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä näin ollen täysin vastaa toteutusta.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Porvoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Rauhankatu 27, PORVOO

  010 256 3160 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä