Asunto Oy Palokan Rinneniitty

Vapaita asuntoja 5 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Ennakkomarkkinoinnissa uusia rivitalokoteja Palokan Norolaan!

Norolan uudelle asuinalueelle suunniteltu moderni kuuden huoneiston rivitaloyhtiö Asunto Oy Palokan Rinneniitty on omatonttinen taloyhtiö, jonka lämmitysmuotona on kaukolämpö. Talotekniikan osalta huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet lämmöntalteenotolla ja yhtiöön liitetään valokuitukaapeli.

Asunnot rakennetaan kahteen kerrokseen, jolloin arjen touhut ja rentoutuminen onnistuvat paremmin samanaikaisesti. Molemmista asuinkerroksista löytyy käytännöllisesti oma WC ja pesuhuonetila. Olohuoneen ja keittiön yhtenäinen tila varustetaan suurilla ikkunoilla, jolloin koti tuntuu entistä väljemmältä ja luonnonvaloa riittää mukavasti. Asuntojen sisäänkäynnin yhteydessä on puolilämmin ulkovarasto ja etelän puoleisella takapihalla osittain katettu ja lasitettu terassialue. Talojen takapihalle jää runsaasti nurmialuetta asukkaiden käyttöön. Autokatospaikat sijaitsevat etupihan puoleisella erillisellä pysäköintialueella erillisinä osakkeina.

Norolan uusi asuinalue sijaitsee Palokassa Ritopohjan ja Heinälammen asuinalueen läheisyydessä, lyhyen matkan päässä Palokan keskustan sekä Seppälän palveluista. Matkaa Jyväskylän keskustaan on noin kuusi kilometriä. Palokan keskustan alueelta löytyvät S-market, terveysasema, kaksi koulua, kirjasto, uimaranta ja urheilukenttä. Perheen pienimmille on alueella runsaasti päiväkotivaihtoehtoja. Liikkujaa odottaa Palokkajärven ja Touruvuoren ulkoilureitit vain parin kilometrin päässä. Vilkas bussireitti kulkee Norolantien risteyksestä.

Paritalo-osuudessa sijaitseva 86 neliön rivitalokodin yläkerrasta löydät kaksi makuuhuonetta sekä pesuhuoneen. Alakertaan sijoittuvat erillinen wc, kylpyhuone ja sauna, erillinen työtila sekä keittiön ja olohuoneen avara kokonaisuus, josta on käynti myös kodin aurinkoiselle terassille. Käytännöllinen terassialue on osittain katettu ja lasitettu.

Rivitalo-osuudessa sijaitsevat suuremmat 93 neliön kolmen makuuhuoneen asunnot. Tämän 93 neliöisen kodin pohjaratkaisu on mahdollista toteuttaa kahdella eri tavalla siirtämällä pesuhuoneen ja portaikon paikkaa alakerrassa. Kahdella erilaisella pohjaratkaisulla on mahdollisuus saada lisätilaa joko olohuoneeseen tai eteistilaan omien tarpeittesi mukaisesti.

Arvioitu rakentamisen aikataulu 4/2023 - 12/2023. Rakentajana toimii paikallinen ja kokenut rakennusliike Elani-Rakennus Oy.

Kysy lisää OP Kodin välittäjiltä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 5 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Palokan Rinneniitty
  Katuosoite
  Norolanraitti 19, Palokka, Jyväskylä
  Asuinhuoneistoja
  6
  Autopaikat
  Autokatospaikkoja 6 kpl
  Taloyhtiössä on
  Tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asuntokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 87

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Jyväskylän kaupunki, rakennusvalvonta

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä