Asunto Oy Nokian Serenita

Vapaita asuntoja 3 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Kauppoja tehdään!

Asunto Oy Nokian Serenitan kerrostalokodit rakennetaan Nokian keskustaan, keskelle palveluita ja erinomaisten kulkuyhteyksien päähän Tampereen keskustasta. Ympärilläsi avautuvat kaikki arjen palvelut, luonto on aina lähellä ja lyhyen matkan sisällä on monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia.

Serenitan Ihanissa kodeissa jää ensimmäisenä mieleen niiden tavallista korkeammat huoneet ja suuret ikkunat. Siksi kodit ovat hyvin avaria ja valoisia. Jokaisessa kodissa on myös suuri parveke tai terassi ja piha ja monessa lisäksi ylellinen, lasiseinäinen sauna. Alimman ja ylimmän kerroksen parvellisissa asunnoissa nautitaan noin 4 metriä korkeista huoneista ja upeasta loft-tunnelmasta.

Kotien pohjaratkaisut on tarkkaan suunniteltu, joten jokainen neliö on fiksusti käytössäsi ja voit sisustaa vapaasti, etenkin kun vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita. Pintamateriaalit valitset monista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Jokaisessa Serenitan asunnossa on oma parveke tai terassi ja piha, joka toimii kotisi luonnollisena jatkeena, joten voit nauttia kevätaamuista ja kesäilloista aina kun haluat. Nokian valtatien puoleiset parvekkeet lasitetaan, pihan puoleisiin lasituksen voi tilata lisätyönä. Osassa asuntoja on myös näyttävä parvi sekä lasiseinäinen sauna, joka luo ylellistä spa-tunnelmaa.

Serenitan ympärillä on lukuisia kauppoja ja muita palveluita, mm. Prisma, apteekki ja pääkirjasto ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Läheltä löytyy niin kouluja kuin useita päiväkotejakin. Lähistöllä Pyhäjärven rannalla on Nokia Edenin kylpylä. Aivan vieressä on Poutunpuisto, jossa on hyvä leikkipaikka, ja keskusta-alueella on useita muitakin puistoja. Keskusurheilukentällä harrastat esimerkiksi frisbeegolfia, tennistä ja skeittausta.

Kysy lisätietoja välittäjiltämme:

Heidi Koivunen, p. 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Isto Matalamäki, p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 3 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Nokian Serenita
  Katuosoite
  Poutuntie 4, Keskusta, Nokia
  Asuinhuoneistoja
  32
  Taloyhtiössä on
  Väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, irtaimistovarastot

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Kerrostalon alapohja on teräsbetonirakenteinen lämpöeristetty alapohja. Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonia. Ulkoseinät ovat teräsbetonisia ja lämpöeristettyjä betonielementtejä. Yläpohja on lämpöeristetty ja pääosin rakenteeltaan teräsbetonia.
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoille on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty talon poistoilmanvaihtoon.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Vuokrattu
  Kaavoitus
  Asemakaava. Nokian kaupunki

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 6 A, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä