Asunto Oy Kangasalan Mesi

Vapaita asuntoja 3 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Tervetuloa Uudiskohdeiltaan ke 30.11. klo 16-18 OP Kodin Tampereen toimistolle osoitteeseen Hämeenkatu 6A, 3.krs. Tule tutustumaan myynnissämme oleviin uudiskohteisiin ja tapaamaan välittäjiämme. Tarjolla myös glögiä ja pipareita!

Kauppoja tehdään!

Uudelle Lamminrahkan alueelle Kangasalle, hyvien liikenneyhteyksien varteen aivan Tampereen rajan viereen, nousee Asunto Oy Kangasalan Mesi. Alueella on hyvien palveluiden lisäksi upeat liikuntamahdollisuudet, kaunista metsäluontoa ja hyvät liikenneyhteydet.

Mesin kodit ovat huomiota herättävän avaria; huoneiden katot ulottuvat jopa 5 metriin ja niissä on myös suuret ikkunat. Kaikissa asunnoissa on oma parveke tai piha ja suuressa osassa on myös oma sauna. Useassa asunnossa on lisäksi huomattavan korkeat, jopa 2-metriset parvet. Sisustaminen Mesin kodeissa on helppoa, sillä pohjaratkaisut on tarkkaan suunniteltu ja kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys, eli pattereita ei tarvita. Jokainen neliö on fiksusti käytössäsi. Pintamateriaalit voit valita useista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat sijaitsevat naapuritalon kellaritiloissa. Taloyhtiöllä on myös 16 autopaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Lamminrahkaan tulee kävely- ja pyöräilymatkan päähän kaikki päivittäiset palvelut, kuten koulukeskus, jossa lapsi voi kasvaa päiväkodista 9. luokkaan saakka, sekä esimerkiksi päivittäistavarakaupat, kahvilat ja ravintolat. Ympäröivässä luonnossa on runsaasti mahdollisuuksia liikuntaan ympäri vuoden sekä paljon muita harrastusmahdollisuuksia. Lamminrahka on suunniteltu alusta alkaen pyöräilijäystävälliseksi ja tulevaisuudessa alueelle ulottuu myös Tampereen uusi raitiotie.

Asunto Oy Kangasalan Mesin arvioitu valmistumisaika on 9/2023.

Kysy lisätietoja välittäjiltämme!

Isto Matalamäki, p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Heidi Koivunen, p. 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 3 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kangasalan Mesi
  Katuosoite
  Rissonkatu 54, Lamminrahka, Kangasala
  Asuinhuoneistoja
  47
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Kerrostalon alapohja on teräsbetonirakenteinen lämpöeristetty alapohja. Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonia. Ulkoseinät ovat teräsbetonia ja lämpöeristettyjä. Rakennuksen julkisivut ovat osin tiililaattapintaisia, osin tiilimuurattuja ja osin maalattuja. Parvekkeen taustaseinät ovat maalattuja betoniseiniä. Yläpohja on teräsbetonia ja lämpöeristetty.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Lämmitysjärjestelmänä asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmitysjärjestelmänä yleisissä tiloissa on joko vesikiertoinen lattialämmitys tai vesikiertoinen seinäpatterilämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Rakennuksen ilmanvaihto toimii keskitetysti ja on varustettu lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on keskitettyyn järjestelmään liitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty rakennuksen poistoilmanvaihtoon.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 631 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Kangasalan kaupunki
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 21.3.2072
  Kaavoitus
  Asemakaava. Kangasalan kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Mesistä on helppo kulkea kaikkiin suuntiin. Tampereen keskustaan pääset nopeasti bussilla ja autolla. Valtatie 12:sta (Lahdentie) liityt muutamassa minuutissa Tampereen kehätielle ja Valtatie 9:lle (Jyväskyläntie). Lamminrahka on suunniteltu alusta alkaen pyöräilijäystävälliseksi ja tulevaisuuden suunnitelmissa alueelle ulottuu myös Tampereen uusi raitiotie. Lamminrahkaan tulee kävely- ja pyöräilymatkan päähän kaikki päivittäiset palvelut, kuten koulukeskus, jossa lapsi voi kasvaa päiväkodista 9. luokkaan saakka, sekä esimerkiksi päivittäistavarakaupat, kahvilat ja ravintolat. Ympäröivässä luonnossa on runsaasti mahdollisuuksia liikuntaan ympäri vuoden sekä paljon muita harrastusmahdollisuuksia.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 6 A, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä