Asunto Oy Kakolan Keidas I

Vapaita asuntoja 8 kpl
Käyttöönottovuosi 2020

As Oy Turun Kakolan Keidas I tarjoaa asumista moneen elämäntilanteeseen. Asuntoja on yhteensä 96 kpl kooltaan 24,0-87,5 m2. Kohde on valmistunut 28.4.2020. Tervetuloa tutustumaan sinua kiinnostaviin koteihin!

Nähtävillä on kauniisti kalustettu esittelyhuoneisto ja kaikki muut vapaat asunnot. Modernin kerrostalon mukavuudet sekä asuntojen uudet pinnat ja varusteet viimeistelevät kokemuksen kaupunkiasumisesta parhaimmillaan. Kakolan Keitaan asunnoissa huomio kiinnittyy mielenkiintoisiin yksityiskohtiin, kuten lattiaan saakka ulottuviin ikkunoihin ja tuplaleveisiin ranskalaisiin parvekkeisiin. Asumismukavuutta tuovat lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja yhtiön oma parkkihalli, josta on kulku hissillä suoraan kerroksiin. Yhteiselle piha-alueelle rakentuva leikkipaikka viihdyttää pienimpiä Kakolan Keitaan asukkaita. Talo on energiatehokas, sen energiatehokkuusluokka on B 2018. Kakolanmäen läheisyydestä löytyvät puistoalueet, ravintolapalvelut ja jokilautta Föri. Julkisen liikenteen verkosto on erinomainen, bussit kulkevat kodin vierestä keskustaan kauppatorille ja esimerkiksi Turun satamaan sekä lentoasemalle. Matkat on mahdollista tehdä myös jokirannan kävely- ja pyöräteitä pitkin. Kakolanmäestä on muodostumassa ainutlaatuinen asuinalue omaa rauhaa ja kaupungin palveluita arvostaville. Alueella toimii jo tällä hetkellä ravintola, pienpanimo ja kahvipaahtimo, sekä lahjatavaraliike. Kakolanmäessä liikennöi funikulaari, sen asema sijoittuu linjan 1 bussipysäkin läheisyyteen ja sillä matkustaminen on maksutonta. Kohde rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Tontin lunastusosuuden voi joko maksaa taloyhtiölle tai vaihtoehtoisesti suorittaa kuukausittain tontinvuokran. Tontin lunastushinta talon valmistuessa on n. 809,84 EUR/m2 ja vuokra valmistuessa on n. 3,38 EUR/m2.

Me OP Kodissa pidämme tärkeänä osallistua ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin poikkeusolosuhteiden aikana. Haluatko tutustua omassa rauhassa tähän kotiin? Varaa oma yksityisesittelyaikasi kodin välittäjältä! Tervetuloa tutustumaan sinua kiinnostaviin koteihin!

Esittelyt ja myynti: Kirsi Kivimäki, LKV, KiAT puh. 050 4783 158 / kirsi.kivimaki@op.fi Minna Mäenpää, LKV, YKV, kaupanvahvistaja puh. 040 506 0263 / minna.maenpaa@op.fi Jukka Hairisto, myyntineuvottelija puh. 050 3316 181/jukka.hairisto@op.fi Janne Heinonen, myyntineuvottelija puh. 050 3386 875/janne.heinonen@op.fi

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot ( 8 )
Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kakolan Keidas I
Katuosoite
Tiililinnankatu 2, Kakolanmäki, Turku
Asuinhuoneistoja
96
Autopaikat
Autotalleja tai hallipaikkoja 57 kpl
Taloyhtiössä on
Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Muu
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen ilmanvaihto, asuntokohtainen ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla, ohjaus liesikuvusta. Ilmanvaihtokoneen sähkömittaus on huoneistokohtaisessa mittauksessa.
Energialuokka
B 2018

Tontti ja kaavoitus

Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 24.04.2048
Kaavoitus
Asemakaava.

Lisätiedot

Varainsiirtovero tontin lunastuksesta 4 %. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % asunnon velattomasta myyntihinnasta.

Sijainti

Powered by Esri

Kuvat

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä