Asunto Oy Kaarinan Oskari II

Vapaita asuntoja 2 kpl
Käyttöönottovuosi 2022

Tervetuloa ihana arki! Kaarinan Oskari II rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja muuttopäivä lähestyy: rakentajan, Pohjola Rakennuksen, mukaan näihin koteihin muutetaan lokakuussa 2022.

Täältä löydät vielä kaksi modernisti varusteltua kotia Kaarinan palveluiden ääreltä. Laadukkaasti rakennetut ylimmän kerroksen yksiö ja kaksio etsivät ottajaansa. Tasokkaissa kodeissa on panostettu tyylikkyyden lisäksi toimiviin pohjaratkaisuihin.

Kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleasävyinen tyyli, joka kestää ajan saatossa. Asumisviihtyvyyden viimeistelevät lattialämmitetyt parkettilattiat ja huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Molemmissa huoneistoissa on tilava, lasitettu parveke. Yksiön parveke avautuu yli Pyhän Katariinantien etelään ja kaksion parvekkeen ilmansuunta itä.

Komea kuusikerroksinen Oskari II sijaitsee aivan Kaarinan keskustassa ja täällä hoituvat monet päivittäiset asioinnit ilman auton käynnistämistä. Autopaikat sijaitsevat talon yhteydessä, naapuriyhtiöiden kanssa yhteisessä puolilämpimässä autohallissa. Sähköauton lataajalle on asennettu kuusi normaalinopeuksista latauspistettä.

Taloyhtiö on liitetty kuituverkkoon, joka tuo huolettomuutta esimerkiksi etätöiden tekoon. Naapurissa sijaitsevassa Kaarina-talossa järjestetään monipuolisesti mm. kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä. Rakennuksessa toimii myös Kaarinan pääkirjasto, joka onkin maakunnan käytetyimpiä kirjastoja. Vastikään uudistetulle Hovirinnan rannalle on reilu kivenheitto. Fölin runkolinjan pysäkiltä on vain muutaman metrin kotimatka.

Onko täällä juuri sinun kotisi? Soita tai kirjoita, jutellaan lisää! Myös vierailu työmaalla sovittuina aikoina onnistuu. Kaarinan Oskarin myyntitiimi: Sara Arola, 040 665 2261, sara.arola@op.fi Jukka Hairisto, Kiinteistönvälittäjä, LKV, 050 331 6181, jukka.hairisto@op.fi Kirsi Kivimäki, Kiinteistönvälittäjä, LKV, 050 478 3158, kirsi.kivimaki@op.fi Kristiina Raikasniemi, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, 050 596 0748

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 2 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kaarinan Oskari II
  Katuosoite
  Pyhän Katariinan tie 7, Keskusta, Kaarina
  Asuinhuoneistoja
  35
  Liikehuoneistoja
  1
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 36 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on yhtiöllä

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Termostaatein ohjattava.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  koneellinen ilmanvaihto, huoneistokohtainen LTO
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  FIM Tonttirahasto I Ky
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 18.12.2068
  Kaavoitus
  Asemakaava. Kaarinan kaupunki p. (02) 588 4000

  Lisätiedot

  Kolmen yhtiön yhteinen autohalli, autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autopaikka alkaen mh.12447 Eur vh. 19800. Autopaikat 27-32 varustetaan perusnopeuksisella sähköauton latauspistorasialla joiden sähkönkulutus mitataan autopaikkakohtaisesti. Käyttökustannuksista vastaa autopaikan osakkeenomistaja. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % asunnon velattomasta myyntihinnasta. Valinnainen vuokratontti. Tonttiosuus on huoneistokohtaisesti lunastettavissa. Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Tämän huoneiston puolilämmin irtaimistovarasto sijaitsee yhtön pihakannella erillisessä varastorakennuksessa. Yhtiöjärjestys 19§ Tupakointikielto - Tupakointi on kielletty kaikissa osakashallinnassa olevissa tiloissa, kuten esim. asuinhuoneistoissa, parvekkeilla, liiketilassa, terasseilla ja piha-alueilla. Lisäksi tupakointi on kielletty kaikissa asunto-osakeyhtiön hallitsemissa tiloissa sekä piha-alueilla. Asunto-osakeyhtiön piha-alueella on erikseen merkitty tupakointipaikka, jota edellä mainittu tupakointikielto ei koske.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä