Asunto Oy Kaarinan Kruunu

Vapaita asuntoja 5 kpl
Käyttöönottovuosi 2024

Aivan uutta tarjolla Rauhalinnassa! Kaarinan Kruunun Ihanat kodit sijaitsevat meren läheisyydessä, viihtyisällä ja halutulla Rauhalinnan pien- ja rivitalovaltaisella alueella.

Kruunun Ihanat kodit ovat valoisia ja avaria, sillä tavallista huomattavasti suurempi huonekorkeus ja kookkaat ikkunat luovat tilan tuntua koko asuntoon. Tässä neljännen kerroksen pikkukodissa on koko huoneiston levyinen 8 neliön parveke. Asumismukavuuden kruunaa oma sauna. Kodit ovat pohjaratkaisuiltaan tarkasti suunniteltuja ja ottavat kaiken irti neliöistä. Asumisen nautinnon täydentävät tyylikkäät, modernit materiaalit ja varusteet. Vesikiertoinen lattialämmitys tekee kalustamisesta helppoa ja pitää varpaat lämpöisinä. Täällä Kaarinan Kruunussa on RS-vaihe saavutettu ja työt työmaalla ovat alkaneet. Paalutus on jo valmistunut.

Rauhalinnasta on sujuvat liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Saaristotielle ja Helsingin moottoritielle on helppo liittyä ja matkanteko sujuu omalla autolla tai julkisen liikenteen palveluita hyödyntäen. Pyörätieverkosto alueella on kattava. Lähistöllä on kaikki kaupungin palvelut sekä useita päiväkoteja ja koulu. Ympäröivä luonto on kaunista uimarantoineen sekä Rauhalinnan kartanomiljöineen. Liikunnalle on myös hyvät puitteet, sillä alueella on sekä uimahalli että liikuntahalli.

Nämä Ihanat kodit rakentaa T2H, joka on vuonna 2010 perustettu luotettava kotimainen rakennuttaja. Perinteisellä rakennusalalla T2H on erilainen toimija, keskiössä on nimenomaan kotien rakentaminen: tavoitteena on rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Autoille on pysäköintitilat pihassa, paikat myydään erillisinä osakkeina. Osassa paikoista on sähköauton latauslaitteet valmiina. Säilytystilaa on tarjolla runsaasti: väestönsuojatilasta myydään muutamia erillisiä varastoja.

Tutustu, ihastu ja löydä oma Ihana koti! Ota yhteyttä OP Kodin myyntitiimiin p. 040 357 5787 Kohteen asiantuntijat: Samuli Härkönen samuli.harkonen@op.fi Kirsi Kivimäki kirsi.kivimaki@op.fi Kristiina Raikasniemi kristiina.raikasniemi@op.fi Sanna Varjanne sanna.varjanne@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 5 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kaarinan Kruunu
  Katuosoite
  Jalostusasemankatu 13 a, Rauhalinna, Kaarina
  Asuinhuoneistoja
  46
  Autopaikat
  Piha-autopaikkoja 48 kpl
  Taloyhtiössä on
  Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, tietoliikenneyhteys, irtaimistovarastot ullakkokerros

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  keskitetty koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 837 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Korkia Tonttirahasto Ky
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 09.11.2072
  Kaavoitus
  Asemakaava. Kaarinan kaupunki p. 040 655 5277

  Lisätiedot

  Maksuerät: 50 % kaupanteon yhteydessä, 50 % kun asunnon hallinta on luovutettavissa ostajalle, eräpäivä ilmoitetaan muuttokirjeessä. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiö on osapuolena yhteisjärjestelysopimuksessa naapuritontin kanssa, jossa on sovittu mm. yhtiötä palvelevasta pelastustiestä sekä kulkuyhteydestä syväkeräysastioille ja osalle parkkipaikoista. Lisäksi yhtiö on osapuolena hallinnanjakosopimuksessa, jossa on sovittu LPA- tontin 202-6-6159-3 yhteisomistuksesta sekä huolto- ja hoitokuluista. Tiedot perustuvat lokakuun 2022 tilanteeseen. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan perustajaurakoitsijan toimesta vaihtaa toisiin samanarvoisiin. Havainnekuvat myyntiaineistossa ovat taiteilijan näkemyksiä ja ne saattavat poiketa toteutuneesta.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä