Asunto Oy Kaarinan Kanttorinkulma

Vapaita asuntoja 7 kpl
Käyttöönottovuosi 2020

Asunto Oy Kaarinan Kanttorinkulman kodit valmistuvat kenties Kaarinan parhaalle paikalle, omalle tontille aivan keskustan palvelujen tuntumaan.

Laadukkaasti viimeisteltyjä koteja on tarjolla sekä talon A-portaasta, joka on valmistunut 31.12.2019, että B-portaasta, jonka arvioitu valmistumispäivä on 30.6.2020.

Tämä taloyhtiö muodostuu 2-portaisesta 7-kerroksisesta asuinkerrostalosta, jossa on yhteensä 79 asuntoa. Asuntokokoja on tarjolla 37 m2 napakasta kaksiosta aina hulppeaan ylimmän kerroksen 100 m2 huoneistoon. Laatutaso As Oy Kaarinan Kanttorinkulmassa on korkea. Modernit keittiöt on varustettu AEG:n kodinkonein. Lattiamateriaalina on tammilautaparketti. Sisustaminen sujuu kätevästi, sillä lämmitys hoidetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kylpyhuoneiden harmoninen värimaailma tuo kylpylämäistä tunnelmaa. Osassa asunnoista on lasitettu, tilava parveke, Pyhän Katariinan tien puolen asunnoissa on ranskalainen parveke. Autohallipaikat sijaitsevat pihakannen alla ja niihin suora kulku porraskäytävistä. Vieraita varten on autohalliin varattu omat paikat ja käytännöllisyyttä tuovat myös kolme mopoautopaikkaa.

Erityisyytenä Asunto Oy Kaarinan Kanttorinkulma tarjoaa myös persoonallisia loft-asuntoja. Rakennuksen länsipäätyyn, ilta-auringon suuntaan sijoittuu muutama kaksikerroksinen loft-asunto, joissa on oma terassi. Näissä loft-asunnoissa on olohuoneen tunnelma ilmava, niissä huonekorkeus on kahden asuinkerroksen korkuinen. Parvella on tilaa reilut 20m2 ja sinne johtaa tukeva portaikko. Näihin haluat tutustua! Kanttorinkulmassa asut Kaarinan palvelujen keskellä. Kävelyetäisyydellä ovat päivittäistavarakaupat, apteekki, terveyskeskus, neuvola, ja koulut sekä päiväkoti. Kaarina-talo, pari vuotta sitten valmistunut kaarinalaisten yhteinen olohuone, sijaitsee lähes näköetäisyydellä. Kaarina-talossa toimii mm. kirjasto, palvelupiste ja lounaskahvila. Hovirinnan rantapuistoon on matkaa alle 3 kilometriä. Hovirinnan Rantapuiston alueella on leikkipuisto, suosittu liikennepuisto, uimaranta ja ulkokuntoilulaitteita. Kaarinan keskustassa lähellä ovat myös monenlaiset urheilumahdollisuudet, kuten Keskusliikuntapuisto ja Kaarinan uimahalli. Liikenneyhteydet ovat toimivat niin Turun, kuin Helsinginkin suuntaan. Linja-autoyhteydet toimivat, lähin pysäkki sijoittuu talon eteen. Lisätiedot ja esittelyt myyntitiimiltä:

Janne Heinonen janne.heinonen@op.fi 050 338 6875

Kai Kölhi kai.kolhi@op.fi 040 518 8212

Päivi Ruusunen-Lahti paivi.ruusunen-lahti@op.fi 040 672 6221

Kohde kiinnostaa, mutta oma koti myymättä? Kerromme mielellämme ratkaisuvaihtoehdoista nykyisen asuntosi myyntiin; otathan yhteyttä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 7 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kaarinan Kanttorinkulma
  Katuosoite
  Pyhän Katariinan tie 8c, Keskusta, Kaarina
  Isännöitsijä
  Maininki Kiinteistöpalvelu Oy/Sami Salmio, Voudinkatu 3, 20780 Kaarina p. 02 276 4666
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  79
  Liikehuoneistoja
  1
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 71 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, irtaimistovarastot

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Muu
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. LTO-laitteen tuloilma jälkilämmitetään kiinteistösähköllä.
  Energialuokka
  C 2013

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 844 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Kaarinan kaupunki

  Lisätiedot

  Yhtiön ja Asunto Oy Kaarinan Suntionpuiston ja Asunto Oy Kaarinan Lukkarinrinteen kesken on tehty sopimus yhteisestä pelastustiestä. Yhtiöiden vastuulle tulee puistossa (202-401-1-101 kiinteistöllä) olevan pelastusajoreitin yllä- ja kunnossapito.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä