Seuraava esittely 11.12. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely su 11.12. klo. 12:00 - 12:30.

Asunto Oy Hyvinkään Oihonna

Vapaita asuntoja 11 kpl
Käyttöönottovuosi 2022

OP KOTI TUNTEE HYVINKÄÄN VIIHTYISIMMÄT UUDISKOHTEET!

NYT MYYNNISSÄ ASUNTO OY HYVINKÄÄN OIHONNA - Kauppoja sovitaan parhaillaan, kohteen valmistuminen on jo 12/2022!

Hyvinkään Hangonsiltaan on parhaillaan valmistumassa viihtyisiä koteja keskeiseltä sijainnilta monipuolisten palvelujen, laajojen viheralueiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien ääreltä.

Kohde on toteutettu modernilla rakentamistavalla ja talotekniikalla, jossa yhdistyvät arjen sujuvuus ja käytännön asumisen helppous.

Asunto Oy Hyvinkään Oihonnan kodit on suunniteltu tilaratkaisuiltaan avariksi, joissa olohuoneen ja keittotilan yhdistäminen tuo tiloihin sopivaa harmoniaa. Oleskelutilat jatkuvat useimmissa kodeissa tilavalle lasitetulle parvekkeelle, ja ylimmän kerroksen kodissa on lisäksi valtavan kokoinen terassi.

Laadukkaat keittiökoneet, kylpyhuoneen mukavuuslämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihtokoje sekä taloyhtiön laajakaistaliittymä tekevät arjesta rentoa ja mukavaa.

Kohde rakentuu valinnaiselle vuokratontille ja sinulla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus omaksesi kerran vuodessa.

Tervetuloa asumaan Oihonnaan - soita varaa ikioma kotisi heti!

Kohteen lisätiedot ja esittelyt:

Pekka Luoto p. 0400 338 280, pekka.luoto@op.fi

Isto Heikura p. 0400 514 814, isto.heikura@op.fi

Mika Salmela p. 0500 484 500, mika.salmela@op.fi

Jari Kivinen p .0400 480 523, jari.kivinen@op.fi

OP KOTI MYY HYVINKÄÄN UUDISKOHTEET - Ota yhteyttä Oihonnasta ja pyydä meiltä samalla ilmainen arvio omasta kodistasi!

RAKENNUTTAJAN KAMPANJA OSTAJALLE! Tee kaupat Hyvinkään Oihonnan kodista 1.10.-31.12.2022 välisenä aikana, ja maksamme puolestasi kaikki vastikkeet puolen vuoden ajan. Etu sisältää hoito-, tonttivuokra- ja pääomavastikkeen. Etu koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 11 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Hyvinkään Oihonna
  Katuosoite
  Astreankatu 9, Vieremä, Hyvinkää
  Isännöitsijä
  Isännöitsijä valitaan syksyn 2022 aikana.
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  28
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 8 kpl, piha-autopaikkoja 4 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kuivaushuone, kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on osakkailla. Osakkaalla on lunastusoikeus autopaikkaosakkaisiin kts yhtiöjärjestyksen kohta 19§, lunastusmenettely.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. Rakennuksessa on tasakatto, jonka vesikatteena on kumibitumikermi.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. LÄMMITYS, VESI JA TIETOLIIKENNE Taloyhtiö liitetään vesihuolto-, kaukolämpö-, sähkö- ja talokaapeliverkkoihin.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Lämmönjakelu toteutetaan vesikiertoisella termostaatein ohjattavalla patterilämmityksellä. Pesutilojen lattioissa on asukkaan säädettävissä oleva ja asunnon sähköön kytketty sähköinen mukavuuslämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTO, LÄMMITYS, VESI JA TIETOLIIKENNE Taloyhtiö liitetään vesihuolto-, kaukolämpö-, sähkö- ja talokaapeliverkkoihin. Asunnoissa on lämmön talteenotolla ja tuloilman sähköisellä esilämmityksellä varustetut huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtokoneet sijaitsevat pesutilassa. Huoneistokohtaista ilmanvaihtoa voidaan säätää, ja ruokaa laitettaessa voidaan liesikuvun kautta kulkevaa ilmamäärää kasvattaa. Ohjaus tehdään liesikuvun ohjauspaneelista. Ilmanvaihtokoneet on kytketty kiinteistön sähkönmittaukseen.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Voimassa 10.5.2031, kts. liite Energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 689 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Ålandsbanken Tonttirahasto, erikoissijoitusrahasto
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 26.10.2047
  Kaavoitus
  Asemakaava.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kohteen läheltä löytyvät monipuoliset palvelut; Kauppakeskus Willa löytyy 800 metrin etäisyydeltä, josta löytyy yli 100 liikettä. Hyvinkään kylässä toimii suuri juuri laajennettu HUS:in sairaala. Keskustaan pääset kätevästi Vanhankirkonsiltaa pitkin. Koulut: Alueelta löytyy kohteen lukio. Ala- ja yläkoulu sijaitsee keskustassa. Ammattikorkeakoulu. Päiväkoti: Päiväkoti löytyy kohteen vierestä, noin 300 metrin etäisyydeltä. Hyvinkää on tunnettu matkailukeskuksestaan Sveitsin ulkoilupuistosta, jonne tullaan kauempaakin. Ulkoilupuistosta löytyy mm. kylpyläuimala, hiihto -ja lenkkeilymaastot, jalkapåallokenttä, jäähalli, elokuvateatteri, curling, sisäleikkipuisto HopLop. Hyvinkää tunnetaan myös pesäpallosta, kenttä katsomoineen sijaitsee keskuspuistossa. Liikenneyhteydet: Juna-asemalle käy lyhyt matka, vain 400 metriä. Lähibussit kulkevat vierestä, kaukolinjat lähtevät keskustasta. Kohteesta käy lyhyet yhteydet valtateille.

  Lisätiedot

  YHTEISET PIHA-ALUEET JA AUTOPAIKOITUS Yhtiöllä on yhteensä 13 autopaikkaa, joista yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu autopaikka. Muut autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Kahdeksan autopaikkaa sijaitsee viereisen tontin autohallissa ja neljä autopaikkaa rakennuksen sisäänkäynnin edustalla. Kaikki autopaikat on varustettu sähköpistokkeella. Yhtiöllä on yhteinen leikkipaikka naapuriyhtiön, Hyvinkään Titanian, kanssa tonttien välisen rajan molemmin puolin. Leikkialueella on keinuja sekä hiekkalaatikko. Piha-alueella on penkein varustettu ja istutuksilla rajattu oleskelualue. Lisäksi piha-alueella on tomutusteline sekä polkupyörätelineitä. Jätteen keräysastiat sijaitsevat naapuritontilla korttelin sisäänajon yhteydessä. HUOMAUTUS Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi rakennuskohteesta. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin/samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja. Edellä mainitun lisäksi, rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja kohteen esitteessä ja pääpiirustuksissa esitetystä poikkeavalla tavalla. Yhtiö toteutetaan rakennusluvan hakupäivänä voimassaolevien energia- ja rakentamismääräysten mukaisesti. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä. Ostajalla on mahdollisuus tutustua sisustusmateriaaleihin, tehdä sisustusvalintoja ja vaikuttaa asunnon ilmeeseen YIT Plus Studiossa annettujen aikataulujen mukaisesti.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Hyvinkää OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hämeenkatu 3, HYVINKÄÄ

  010 254 2720 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä