Seuraava esittely 7.3. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely su 7.3. klo. 13:00 - 13:30.

Asunto Oy Helsingin Pilvipyörre

Vapaita asuntoja 4 kpl
Käyttöönottovuosi 2020

MODERNIA PUUTALOIDYLLIÄ PARHAIMMILLAAN. Saat puolen vuoden hoitovastikkeet kaupan päälle, kun teet sitovan ostopäätöksen maaliskuu 2021 loppuun mennessä.

Kohteissa järjestetään koronaturvallinen yleisesittely joka sunnuntai. Asuntoihin on mahdollisuus tutustua myös joustavasti yksityisesittelyssä. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi.

Muuttovalmiita, kodikkaita perheasuntoja Helsingin Sepänmäessä sijaitsevan Tullivuoren juurelta. Tyylikkäitä ja tilavia kaksitasoista paritalohuoneistoa, jotka henkivät ulkoisesti maalaismaisemallista -ja kylämäistä tunnelmaa Sepänmäen puistoalueen ja taimenistaan tunnetun Longinojan vieressä.

Hyvin suunnitellut tilavat huoneistot täyttyvät valosta suuren ikkunapinta-alan ansiosta. Yläkaton sisäpuoleiset valokuilut tuovat modernia ilmettä sekä lisää huonekorkeutta. Jokainen huoneisto on varustettu omalla saunalla ja jokaiselle huoneistolle kuuluu kauppahintaan sisältyvä oma katoksellinen autopaikka. Huoneistoille kuuluu myös oma tilava piha-alue, joka tuo väljyyttä ja ajanvietettä asumiseen.

Tarunhohtoinen Longinojan ja Tullinvuoren ympäristö tarjoavat elämyksellisiä luontopolkuja. Kotieläinten ystäville kohteen läheisyydestä löytyy runsaiden ulkoilureittien lisäksi tilava koirapuisto ja iloinen Fallkullan kotieläintila. Malmin kauppakeskusten monipuoliset palvelut ovat löytyvät noin kilometrin etäisyydeltä.

Lapsiperheelle kohde on puitteiltaan mitä täydellisin. Lähimpään päiväkotiin on vain parisataa metriä ja alakouluun matka taittuu pikkuteitä reippaillen isoja teitä ylittämättä. Alueelta löytyy myös yksityinen kansainvälinen ala-aste. Lukuisat leikkipuistot, palloilukeskukset, uima- ja jäähalli tarjoavat urheilullisia aktiviteetteja kaikenikäisille.

Liikenteellisesti kohde sijoittuu suurien liikenneväylien lähiulottuvuudelle ja myös julkiset liikenneyhteydet toimivat läheisiä raideyhteyksiä ja bussilinjoja myöten sujuvasti. Malmin juna-asemalta lentokentälle matka taittuu Kehärataa pitkin vartissa.

Katso esittelyvideomme alueesta! Tilaa lisätiedot kohteesta suoraan välittäjältä ja varaa oma esittelyaika koko perheelle!

Tavataan näytöllä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 4 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Pilvipyörre
  Katuosoite
  Pilvenpyörteentie 17, Sepänmäki, Helsinki
  Kiinteistönhuolto
  Osakkaat
  Asuinhuoneistoja
  8
  Taloyhtiössä on
  Väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Ulkoseinät tehdään pääosin puurakenteisina. Julkisivut ovat puupaneelia. Huoneistojen väliset seinät Huoneistojen väliset seinät tehdään puurakenteisina. Kevyet väliseinät Asuinhuoneiden kevyet väliseinät ovat kuivissa tiloissa teräsrankaisia kipsilevyseiniä. Märkätilojen seinät ovat vedeneristettyjä kipsilevyseiniä. Alapohja on maanvarainen reunavahvistettu laatta. Välipohja on puurakenteinen. Yläpohjassa on tehdasvalmisteiset kattoristikot. Eristeenä on puhallusvilla. Katto: Harjakatto,katemateriaalina on pelti. Terassien lattiapinnat ovat kestopuuta. Huoneistojen väliset pihat rajataan pensasistutuksin kaavamääräysten mukaisesti. Asuntojen ikkunat ovat tehdasvalmisteisia puualumiini/komposiitti -ikkunoita. Terassin- ja parvekkeenovet ovat yksilehtisiä ulos aukeavia lasiaukollisia ikkunaovia. Asuntojen ulko-ovet ovat tehdasvalmisteisia ovia.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Lämmitysjärjestelmänä on kaukolämmöllä lämpeävä vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 108, huoneistokohtainen E-luku tarkistettava rakennuskohtaisesta energiatodistuksesta.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 737 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Helsingin kaupunki.
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 31.12.2080
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki p. 010 310 1691.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K- Citymarket Malmi, Kauppakeskus Malmin Nova sijatsevat reilun kilometrin etäisyydellä ja Prisma Malmi noin kahden kilometrin etäisyydellä. Koulut: Longinojanpuiston yhteydessä alueen eteläpuolella sijaitsevat Hietakummun ala-asteen koulu sekä leikkipuisto. Kielo, kansainvälinen koulu. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja. Lähin päiväkoti sijaitsee kahdensadan metrin etäisyydellä. Tullivuorentien eteläpuolen lähiympäristössä on hyvät julkiset palvelut. Malmitalo muutaman kilometrin päässä tarjoaa kulttuuripalveluja monipuolisesti ja siellä on myös kirjasto. Vuosittain talossa on yli 400 kulttuuritilaisuutta. Myös ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat loistavat. Ala-Malmin liikuntapuisto, uima- ja palloiluhalli sekä koirapuisto ovat lähistöllä. Hyvien yhteyksien päässä sijaitseva Tapanilan Erä tarjoaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia harrastaa eri liikuntalajeja. Liikenneyhteydet: Bussi 69 Tullivuorentieltä Malmin, Jakomäen ja Kampin suuntaan. Malmin rautatieasemalta lähijunat I, P, N, K, lentokentälle pääsee Kehärataa pitkin 14 minuutissa. Omalla autolla liikkuvalle hyvät yhteydet kehäteille, Lahden, Porvoon ja Tuusulanväylälle.

  Lisätiedot

  Asunto Oy Helsingin Pilvipyörre koostuu neljästä toisiinsa kytketyistä paritaloista. Yhtiössä on yhteensä kahdeksan huoneistoa. Kohteet toteutetaan Puolihitas-hankkeina. Puolihitas-asuntojen ensimyyntihinta on rajoitettu kaupungin toimesta. Puolihitas-kohteissa asunnon jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu, kuten varsinaisissa hitas-kohteissa. Ostaja voi siis myydä asuntonsa eteenpäin valmistumisen jälkeen ilman hintarajoitusta. Puolihitas-kohteita voi myös omistaa useita, varsinaista hitasta koskeva omistusrajoitus ei koske puolihitasta. Alueen yhtiöiden välillä noudatetaan yhteisjärjestelysopimusta.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Helsinki Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä