Asunto Oy Espoon Alpha

Vapaita asuntoja 7 kpl
Käyttöönottovuosi 2022

LAADUKASTA ASUMISTA HUIPPUSIJAINNILTA ESPOON NIITTYKUMMUSTA!

Espoon Niittykumpuun on nousemassa viihtyisää asumista keskelle kaikkea mitä asuinympäristöltä voi nykyisin odottaa. Niittykumpu on asuinpaikkana ihanteellinen; arki pyörii rauhallisessa ympäristössä, mutta palveluita, luontoa, aktiviteetteja ja kulkuyhteyksiä on silti kattavasti. Niittykummusta matkat taittuvat metrolla ketterästi niin Tapiolaan ja Isoon Omenaan kuin Helsinkiinkin. Matka-aika Isoon Omenaan on 4 minuuttia, Ainoaan 3 minuuttia, Keilaniemeen 11 minuuttia ja Helsingin rautatieasemalle 21 minuuttia. Espoon Alphasta on kävelymatkaa Niittykummun metroasemalle vain 400 metriä. Niittykummussa on tilaa hengittää - liikkujana löydät lähiympäristössä taatusti hyvät puitteet. Merellisen Espoon rantaraitille pyöräilet kuudessa minuutissa, pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus Esport Arena ja monipuolinen Tapiolan urheilupuisto ovat vain yhden metropysäkin päässä. Olarin uimahalli ja Matinkylän jäähalli ovat myös aivan lähistöllä. Golfin ystäville löytyy Tapiola Golfin kenttä vain kolmen kilometrin säteeltä. Niittykummun koulun pihassa sijaitsee myös oma urheilukenttä. Espoon Alphasta kahden kilometrin säteellä löytyy päiväkodit ja koulut - Niittykummun päiväkoti ja koulu ovat välittömässä läheisyydessä, Haukilahden koulu ja Matinkylän lukio sijaitsevat helpon matkan etäisyydellä. Myös jatko-opintojen kannalta sijainti on mitä mainioin, sillä Aalto-yliopistoon Otaniemeen pääsee metrolla vain vartissa.

Alueelle tuo arjen eloa alueen useat työnantajat palveluineen. Kansainvälisen kauppajätti Lidlin Suomen pääkonttori sijaitsee alueella ja myös Keilaniemen yrityskeskittymä on aivan lähellä. Kauppakeskus Niitty kauppoineen ja ravintoloineen sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä.

Asuntosijoitusta harkitsevalle kohde tarjoaa oivallisen olettaman vakaasta vuokratuotosta. Kohde sijaitsee yhä harvinaisemmaksi käyvällä omalla tontilla, joka myötäilee tasaisempia hoitokuluja tulevaisuudessa. Lisäksi yhtiön pääomavastikkeet tuloutetaan lähtökohtaisesti taloyhtiölle ja siten ne ovat vuokratulosta vähennyskelpoisia. Myös alueen kehittymisen horisontti näyttää entistäkin lupaavammalta.

Asunto Oy Espoon Alphan kaltaista settiä on harvoin tarjolla; laadukasta asumista huippuosoitteessa ja monipuolista elämänlaatua kattavien kulkuyhteyksien ja loistavien liikuntamahdollisuuksien keskellä. Kaiken tämän lisäksi Alphassa kaikki asumisen herkut; loistava sijainti, oma tontti, materiaaleista mm. kivitasot, varustuksista lasitetut parkekkeet ja vesikiertoiset lattialämmitykset kuuluvat samaan hintaan.

Tervetuloa Niittykumpuun, Asunto Oy Espoon Alphaan! Kohde on rakenteilla parhaillaan ja valmistuminen on arviolta 1/2022.

Tutustu etukäteen kohteeseen oheisen videolinkin, virtuaaliesittelyn ja rakennuttajan linkin kautta!

Tiedustelut ja varaukset: Jura Koljonen, kiinteistönvälittäjä, LKV puh. 050 523 8664, jura.koljonen@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 7 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Espoon Alpha
  Katuosoite
  Niittyportti 17, Niittykumpu, Espoo
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  72
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 38 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Ulkoseinä kantava, rakenne ulkoa lukien: valkobetonipintainen teräsbetoniulkokuori, lämmöneriste, betoni. pintakäsittely. Väliseinät Huoneistojen väliset seinät: pintakäsittely, betoni, pintakäsittely. Huoneiden väliset seinät: kipsilevy, pintakäsittely, runko, osin mineraalivilla, kipsilevy, pintakäsittely, pesuhuoneiden seinissä soveltuva levytys (märkätilalevy), vesieristys, laatoitus.
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. Vesikatto ja yläpohja: rakenne päältä lukien: vesikate kumibitumikermi, betoni, kevytsora tai vaahtolasi, eriste, ontelolaatta, pintakäsittely.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 799 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Espoon kaupunki puh. 09 816 21

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Ympäriltä löytyvät kattavat palvelut: Niittykummun kauppakeskuksen palvelut ja ravintolat, kauppakeskukset Tapiolan Ainoa ja Matinkylän Iso-omena lyhyen metro- ja ajomatkan etäisyydeltä. Koulut: Niittykummun alakoulu sijaitsee noin 700 m päässä, ruotsinkielinen Mattldens skola, jossa toimii myös lukio, sijaitsee noin 1,6 km päässä. Jousenkaaren koulu noin 1,9 km, Tapiolan koulu noin 3,3 km, Aarnivalkean moduulikoulu noin 3,8 km. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja, kuten Niittykummun päiväkoti noin 150 m päässä, Niittymaan päiväkoti noin 1 km päässä, Jousenkaaren päiväkoti noin 1,7 km päässä, Metsolan päiväkoti noin 2,1 km päässä, Silkkiniityn päiväkoti noin 2,8 km päässä. Ympärillä on monipuoliset aktiviteetit: leikkipuistot, pelikentät, uimahalli ja Matinkylän jäähalli. Rantaraitti kulkee aivan lähellä. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet: Niittykummun metroasema sijaitsee vain noin 450 m etäisyydellä. Niittykummun (M) bussipysäkiltä on linjayhteys Espoonlahteen, Espoon keskukseen, Kauklahteen, Latokaskeen, Matinkylään, Saunalahteen, Suurpeltoon ja Tillinmäkeen.

  Lisätiedot

  Esitetyt visualisoinnit ovat visualisoijan näkemyksiä. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Helsinki Oy LKV

  Mikonkatu 13, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä