As Oy Tuusulan Mesikämmen

Vapaita asuntoja 2 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

OP KOTI TUNTEE TUUSULAN UNIIKEIMMAT UUDISKOHTEET - AS OY TUUSULAN MESIKÄMMEN VALMISTUU JUURI!

TERVETULOA IHASTUMAAN PAIKAN PÄÄLLE ESITTELYASUNTOOMME.

Ensimmäinen A-talo, As Oy Tuusulan Metsänkuningas valmistui vuoden 2020 asuntomessuille Puustellinmetsän asuntoalueelle ja jatkumoksi on juuri valmistumaisillaan Metsäkuninkaan "sisar" As Oy Tuusulan Mesikämmen.

WOODCUBE -KOTI, MATERIAALEINA KOTIMAINEN LUONNOPUU

Nämä ainutlaatuiset ja yksilölliset Woodcube-kodin tarjoamat uudet mahdollisuudet avartavat elämääsi. Kodin materiaaleissa on paljon aitoa suomalaista luonnonpuuta.

Woodcube-kerrostaloissa kotimaisella puulla on merkittävä rooli rakenteiden materiaalina sekä näkyvillä pinnoilla. Talon kantavat rakenteet, joihin kohdistuu eniten palonkesto- ja ääneneritysvaatimuksia ja jotka ovat kosteudenhallinnan kannalta kriittisimmät osat rakennusta, ovat kivirakenteiset. Näkyvät osat, jotka antavat rakennukselle sen arkkitehtonisen luonteen, on toteutettu kotimaisesta puusta.

KOLME SUOMALAISTA SISUTUSTEEMAA. Huoneiston voi sisustaa ammattilaisten valitsemien pintamateriaalien, kiinteiden kalusteiden ja koneiden osalta kolmeksi erilaiseksi tyylikokonaisuudeksi. Haimme innoituksemme sisustusteemoihimme suomalaisista kansallismaisemista. Metsä, vesi ja peruskallio luovat sisusteemojemme harmonisen värimaailman.

HANKO henkii lempeää merellisyyttä ja keskikesän kirkkautta. SAIMAAn materiaalipaletti on kuulas ja harmoninen kuin suomalainen järvimaisema. HALTIn vetovoima on yhdistelmä pohjoisen jylhyyttä ja karunkaunista ikiaikaisuutta.

Puustelli-keittiöt ja laadukkaat kodinkoneet.

Sisäpihan puutarhan kasvihuoneessa voit viljellä haluamiasi vihanneksia ja yrttejä (valmistuu myöhemmin).

Naapuritalon katutason kylmäsäilytystila mahdollistaa ruokatoimitukset kotiisi myös silloin, kun et ole itse paikalla.

Suurimmassa osassa asuntoja on valoisa ja avara lasitettu parveke, joka on kuin lisähuone.

MODERNIA TALOTEKNIIKKAA KATTAVIN VARUSTEIN

Talo on varustettu modernilla talotekniikalla, josta löytyy mm. valokuituyhteys, sähkölukitus, hälytysjärjestelmä ja robotti-imuri. Sähköpyörille on latauspisteet. Suuri osa autopaikoista on varustettu hybridi- ja sähköauton latausmahdollisuudella. Lataaja maksaa itse kuluttamansa sähkön. Kohteessa on ekologinen maalämpö, miellyttävä lattialämmitys.

YHTEISÖLLISET TILAT MONEEN KÄYTTÖÖN

A-talossa viihtyisä etätyötila ja korttelispa käytettävissä Sisäpihan pihasauna (rakennetaan myöhemmin) tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen. Ilmankosteutta mittaava ilmanvaihtokone yhdistettynä puun tasaavaan kosteusvaikutukseen pitää asuntosi sisäilman hyvänä ja miellyttävänä.

VASTUULLISESTI ARJEN EKOTEKOJA

Hankkimalla kodin Woodcube-kerrostalosta saat ikiaikaisen yhdistelmän puun lempeää henkeä ja kiven täsmällistä järkähtämättömyyttä. Kotisi on hiljainen, kosteudenkestävä ja hiilijalanjäljeltään pieni. Samalla tuet kotimaista työtä ja kestävää kehitystä. Voisiko täällä olla uusi kotisi.

Lisätiedot, esittelyt ja asiakirjat kohteesta välittäjiltä:

Tarja Ala-Leppilampi p. 0400 790 780, tarja.ala-leppilampi@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 2 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Tuusulan Mesikämmen
  Katuosoite
  Isokarhunaukio 1, Puustellinmetsä, Tuusula
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  13
  Taloyhtiössä on
  Urheiluvälinevarasto

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Ulkoseinät 1. kerroksen ulkoseinät betonielementtiä, ulkopinnoitteena keraaminen laatta. Muut ulkoseinät toteutetaan puurakenteisina. Ulkoseinän pintamateriaalina on puupanelointi. Välipohja: Ontelolaattarakenne, jonka päällä betonivalu askeläänieristyksellä. Yläpohja: Ontelolaattarakenne, jonka päällä puiset kattoristikot. Puhallusvillaeriste. Huoneistojen väliset seinät: Huoneistojen väliset seinät toteutetaan betonielementtirakenteisina seininä. Väliseinät: Huoneistojen kevyet väliseinät toteutetaan kipsilevy- ja kertopuutolpparakente Seinäpäällysteet: Kuivien tilojen seinät tasoitetaan ja maalataan valkoisella maalilla. Lisätyönä tilattavissa puupaneloitu tehosteseinä. Kylpyhuoneen seinät laatoitetaan kauttaaltaan. Sisäkatot: Kuivien tilojen sisäkatot maalataan valkoiseksi. Pesuhuoneen katto tehdään tervaleppäpaneelista. Ovet: Porraskäytävän ovet ovat puurakenteisia ovia. WC:n ovi on varustettu maitolasilla. Sisäovet ovat huullettuja, sileitä laakaovia. Ikkunat: Asuntojen ikkunat ovat kolminkertaisia puurakenteisia MSE-ikkunoita, joiden ulkopuolen verhous on maalattua alumiinia. KOLME SUOMALAISTA SISUTUSTEEMAA. Huoneiston voi sisustaa ammattilaisten valitsemien pintamateriaalien, kiinteiden kalusteiden ja koneiden osalta kolmeksi erilaiseksi tyylikokonaisuudeksi. Haimme innoituksemme sisustusteemoihimme suomalaisista kansallismaisemista. Metsä, vesi ja peruskallio luovat sisusteemojemme harmonisen värimaailman. HANKO henkii lempeää merellisyyttä ja keskikesän kirkkautta. SAIMAA materiaalipaletti on kuulas ja harmoninen kuin suomalainen järvimaisema. HALTIN vetovoima on yhdistelmä pohjoisen jylhyyttä ja karunkaunista ikiaikaisuutta.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Lumiesteet toteutetaan rakennuslupakuvien mukaisesti. Valmiiksi maalatut rännit ja syöksyt suunnitelmien mukaan.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Talo varustetaan keskitetyllä maalämmityksellä ja huoneistokohtaisesti säädettävillä termostaateilla. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistossa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, joka on varustettu lämmön talteenottojärjestelmällä. Ilmankosteutta mittaava ilmanvaihtokone yhdistettynä puun tasaavaan kosteusvaikutukseen, pitää asuntosi sisäilman hyvänä ja miellyttävänä.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  OP Tonttirahasto
  Kaavoitus
  Asemakaava. Tuusulan kunta puh. 09 87 181

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Puustellinmetsän asuntoalue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ainoastaan noin kilometrin päästä Hyrylän keskustan palveluista. Koulut: Noin 1,5km. Päiväkoti: 50m, 2km säteellä useita. Vuonna 2020 järjestettiin Tuusulan Asuntomessut Puutellinmetsän asuntoalueella, joka on osa Rykmentinpuistoa. Rykmentinpuisto on yksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä uusista asuinalueista. Uudessa Rykmentinpuistossa harrastus- ja virkistysmahdollisuudet ovat kulman takana. Museot 0,7km, uimahalli 0,9km, urheilukenttä 0,8km ja kirjasto 1,1km. Lähelle on valmistunut Monio, joka on hirsinen monitoimirakennus. Tilat on suunniteltu lukion, musiikkiopiston ja kansalaisopiston käyttöön. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n.200m, linja.autoasema 1km, juna-asema 3,5km, Hki-Vantaa lentoasema 15min.

  Lisätiedot

  Woodcube-kerrostaloissa kotimaisella puulla on merkittävä rooli rakenteiden materiaalina sekä näkyvillä pinnoilla. Näkyvät osat antavat rakennukselle sen arkkitehtonisen luonteen. Talon kantavat rakenteet ovat kivirakenteiset. Jokainen huoneisto on liitetty Elisan tai vastaavan operaattorin laajakaistaverkkoon. Talon valokuituyhteys mahdollistaa tulevaisuuden erilaiset esineiden internet-ratkaisut (Iot). Kuukausimaksu veloitetaan vastikelaskulla. Kotiisi on helppo tilata turvallisesti erilaisia kotipalveluja, läheltä ja kaukaa. Naapuritalon katutason kylmäsäilytystila mahdollistaa ruokatoimitukset kotiisi myös silloin, kun et ole itse paikalla. Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Jokaisessa huoneistossa on oma sähkömittari sekä omat mittarit lämpimälle ja kylmälle käyttövedelle. Parvekkeet lasitetaan. Parvekkeen materiaalina puu. Parvekkeen lattia painekyllästettyä rallilautaa. Maantason asunnoilla on oma piha tai terassi. Pihat: Pihatiet ja autopaikat päällystetään kiveyksellä ja kivituhkalla. Nurmikkoalueen nurmikot kylvetään. Lapsille rajataan leikkialue, jossa on hiekkalaatikko. Jätteenkeräys ja kierrätys: Korttelilla on syväkeräysjärjestelmä, jossa on erilliset astiat eri jätelajeille. Sisäpihan puutarhan kasvihuoneessa voit viljellä haluamiasi vihanneksia ja yrttejä (valmistuu myöhemmin). Väestönsuoja-pihasauna rakennetaan talojen C ja D rakentamisen yhteydessä. Väestönsuojan rakenteet teräsbetonia VSS-piirustuksen ja rakennesuunnitelmien mukaan. Väestönsuojan yhteydessä pihasauna. Tontin vuokraoikeuden hallinta on jaettu As Oy Tuusulan Metsänkuningas ja As Oy Tuusulan Isokarhu -yhtiöiden kanssa. Yhtiössä päätetään myöhemmin tontin lunastuksesta. Taloyhtiöllä on sähköauton lataukseen soveltuvia sekä pelkillä lämmitystolpilla varustettuja autopaikkoja. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. - Autopaikka sähkötolpalla 4 000€ - Autokatos Hybridi- ja sähköauton latausmahdollisuudella 12 000€.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä