As Oy Loviisan Lippulaiva

Vapaita asuntoja 3 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

UUSI KOTI MEREN ÄÄRELTÄ!

SOITA JA SOVI OMA ESITTELYAIKA! Pääsemme samalla tutustumaan yhtiön yleisiin tiloihin. Pyydä välittäjältä asunnosta lisäkuvia (esitteessä havainnekuva)

Tervetuloa uudelle viihtyisälle, ekologiselle ja innovatiiviselle asuinalueelle merenrantaan vain tunnin ajomatkan päähän Helsingistä, - Loviisan Kuningattarenrantaan!

Nyt myydään viimeiset ylimmän kerroksen huoneistot!

Myynti ja lisätiedot: Paula Andersson 050 477 5555 tai paula.andersson@op.fi

Muuttaessasi Saaristotielle saat arkeesi ripauksen luksusta: Kauniit ja avarat meri maisemat, luonnon läheisyys, mahdollisuus venepaikkaan, tilavat parvekkeet ja kivana lisänä yhtiön oma ullakkosauna.

Kokonaisuus toimii helposti myös kakkoskotina/kesäkotina; stressitöntä asumista!

Tämä pitää kokea paikanpäällä!

Asunto Oy Loviisan Lippulaiva on rakentunut vuoden 2023 asuntomessualueelle Loviisan Kuningattarenrantaan. Asuntojakauma vaihtelee tilavista yksiöistä väljiin saunallisiin kolmioihin.

LUONNONVALOA JA LUONTOA RAUHOITTAVAN MERIMAISEMAN ÄÄRELLÄ

Lippulaiva on suunniteltu siten, että sen kaikista asunnoista on esteetön näkymä merelle ja kokonaisuuden kruunaa tilava lasitettu parveke merelle päin, joista avautuu eri vuodenaikojen mukaan vaihtuvat merimaisemat, joihin ei kyllästy koskaan. Suurten ikkunapintojen ansiosta asunnoissa riittää luonnonvaloa kaikkina vuorokaudenaikoina. Lippulaivan kaksiot ovat harvinaisuuksia nykyisessä asuntotarjonnassa, sillä niistä avautuu näkymät peräti kolmeen ilmansuuntaan. Lippulaivan asunnot ovat vakituisen asumisen lisäksi myös oivallisia vapaa-ajan kakkoskoteja suurkaupunkilaiselle. Voit säilyttää venettäsi turvallisesti Loviisanlahden laiturissa ja kohteesta voit helposti kävellä nauttimaan Vanhan Loviisan idyllistä palveluineen. Talon huipulla sijaitseva saunaosasto tarjoaa upeat puitteet todelliseen rentoutumiseen ja viihtymiseen yksin tai yhdessä ystävien kanssa kaupungin kattojen yllä vapauttavien merimaisemien siivittämänä.

KOTIKAUPUNKINA KYLPYLÖIDEN JA LAIVOJEN HISTORIALLINEN LOVIISA

Loviisaa ei syyttä kutsuta Suomen Parhaaksi Pikkukaupungiksi. Loviisa on viihtyisä, vajaan 15 000 asukkaan kaupunki Suomenlahden rannalla itäisellä Uudellamaalla. Kaupungin sijainti on mitä loistavin, Helsinkiin on alle 90 kilometrin matka ja Kotkaan on alle 50 kilometriä.

Loviisa on nykyisin juuri sopivasti ihmisen kokoinen kaupunki, joka tarjoaa suuria elämyksiä vanhoine rakennusinteriööreineen ja lukuisine kulttuuritapahtumineen. Loviisa tunnetaan parhaiten vanhasta kaupungistaan, jossa sijaitsee mm. yksi Suomen vanhimmista puurakennuksista - Degerbyn ratsutilan sivurakennus, joka on peräisin 1600-luvulta. 1800-luvun puolivälin jälkeen aina 1920-luvulle asti Loviisa oli tunnettu kylpylöistään. Kesäisin kaupunki täyttyi vieraista, jotka nauttivat veden eheyttävän voiman lisäksi ulkoilusta raittiissa ilmassa ja kulttuurista, joista edelleenkin juontuu historian havinaa nykypäivän paikalliseen elämänmenoon.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 3 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Loviisan Lippulaiva
  Katuosoite
  Saaristotie 13 A28, Kuningattarenranta, Loviisa
  Isännöitsijä
  Oiva Isännöinti Janne Leino p 010 755 160
  Asuinhuoneistoja
  33
  Autopaikat
  14 kpl, 20 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Muu. VESIKATTO JA VARUSTEET Vesikatto on loiva (1:40) bitumikermikate, ei lumiesteitä. Valmiiksi maalatut vesikourut ja syöksyt tehdään suunnitelmien mukaan. Sadevesikouru, maalattu teräspelti. Syöksytorvet, maalattu teräspelti. Kulkusillat ja lapetikkaat arkkitehtisuunnitelmien julkisivu- ja vesikattokuvan ja rakennesuunnitelmien mukaan maalattua terästä. Huolto- ja savunpoistoluukut suunnitelmien mukaan.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ Talo varustetaan kaukolämmöllä (kts. erillinen Loviisan Lämpö-sopimus, joka kattaa energian ja lämmönvaihdinjärjestelmän). Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa. SPRINKLERIJÄRJESTELMÄ Talo varustetaan automaattisella palosammutusjärjestelmällä, joka sisältää paloilmoitinjärjestelmän. Järjestelmä toteutetaan ilman vesisäiliöitä.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistossa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, joka on varustettu lämmön talteenottojärjestelmällä.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite Energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 721 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Loviisan kaupunki.
  Kaavoitus
  Asemakaava. Loviisan kaupunki / asemakaavoitus.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Loviisan vanhan kaupungin palvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä, keskustan ravintolat ja kahvilat sijaitsevat kilometrin etäisyydellä. K-Market 250 metrin päässä Lippulaivasta. K-Supermarketiin on reilun kilometrin matka. Kirjasto löytyy 1,5 kilometrin säteeltä. Terveyskeskukseen on 800 metriä. Torin kulmalle on 1,2 kilometriä. Urheilukenttä ja urheiluhalli ovat lähellä alle kilometrin päässä. Vieressä on leikkipuisto ja koirapuistokin löytyy alueelta. Koulut: Ruotsinkieliset lukio ja yläkoulu sijaitse 900 metrin etäisyydellä. Päiväkoti: Lähimpään päiväkotiin on 100 metriä. Kuningattarenranta on Loviisanlahden ja Saaristotien väliin rakentuva asuinalue, josta avautuvat näkymät vastarannalle 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Alueen kruununa ovat pienvenesatama ja aukiot sekä rannan viheralueet. Suunnitelmissa on läntisen ja itäisen rannan yhdistävä ponttonisilta, joka mahdollistaa kulkemisen kauniiden suola-aittojen Laivasillalle. Alueelle on tulossa myös kelluvien asuintalojen kortteli ja suunnitteilla on kelluva uima-allas saunoineen ja kahviloineen. Liikenneyhteydet: Lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain 100 metriä.

  Lisätiedot

  TONTTI Tontti on Loviisan kaupungin omistama vuokratontti. Vuokra-aika on 1.1.2022 - 31.12.2081. Tontin vuosivuokra on 13.750,00 euroa ja vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin (kts. liite Maanvuokrasopimus). HISSI Porrashuoneessa on konehuoneeton hissi, jonka kuormituskyky on vähintään 630 kg/8 henkilöä ja nopeus vähintään 1 m/s. Hissikorin seinä- ja kattomateriaali sekä ovet ovat harjattua, ruostumatonta terästä. Hissikuilu on CLT-rakenteinen. VARASTOTILAT Jokaisella asunnolla on oma erillinen lämmin häkkivarasto talon ensimmäisessä kerroksessa. TELEVERKKO JA SÄHKÖKALUSTEET Jokaisessa huoneistossa on valmius langalliseen televerkkoon liittymiseen. Matkapuhelimen peruskuuluvuus turvataan asunnoissa. Sähkökalusteet: ABB Impressivo tai vastaava. Pistorasioita n. 9-16 kpl/huoneisto huoneistokoosta riippuen. Huoneistoissa on akkuvarmennetut, verkkojännitekäyttöiset palovaroittimet. KONETEKNISET TYÖT Jokaisessa huoneistossa on oma sähkömittari sekä omat mittarit lämpimälle ja kylmälle käyttövedelle. PIHAT JA PIHAVALAISTUS Pihatiet ja autopaikat päällystetään kivituhkalla. Pysäköintialueelta porraskäytävään johtava kulkuväylä kivetään harmaalla betonikivetyksellä. Nurmikkoalueen nurmikot kylvetään. Lapsille rajataan leikkialue, jossa on hiekkalaatikko. Häikäisemätön LED- valaistus piha- ja parkkialueella. JÄTTEENKERÄYS JA KIERRÄTYS Taloyhtiöllä on oma, Molok-syväkeräysjärjestelmä, jossa on erilliset astiat eri jätelajeille. AUTOPAIKAT Taloyhtiöllä on lämmitystolpilla varustettuja autopaikkoja 20 kappaletta sekä sähköauton peruslatauksella varustettuja autopaikkoja 14 kappaletta. Lataustolpissa paikkakohtainen sähkönmittaus. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina hintaan 6.500,00 euroa. SUORITUSKYVYTTÖMYYSVAKUUTUS As Oy Loviisan Lippulaiva ei ole RS- kohde ja yhtiöllä ei ole yhtiölainaa. Kohteista on mahdollisuus sopia kauppa käyttöönottotarkastuksen jälkeen. Rakennuttaja on asettaa suorituskyvyttömyysvakuutuksen kohteeseen.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Porvoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Rauhankatu 27, PORVOO

  010 256 3160 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä