Seuraava esittely 27.11. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely su 27.11. klo. 13:00 - 14:00.

As Oy Järvenpään Nuotti

Vapaita asuntoja 21 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Tervetuloa esittelyyn toimistollemme Sibeliuksenkatu 17, 04400 Järvenpää, sunnuntaina 27.11.2022 klo 13:00 - 14:00.

OP KOTI TUNTEE JÄRVENPÄÄN VIIHTYISIMMÄT UUDISKOHTEET - NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Järvenpään Nuotti - varaa omasi heti!

Järvenpään ydinkeskustaan lähtee rakentumaan nykyaikainen, betonirunkoinen mutta puuverhoiltu kerrostalo. Näyttävästi omiin korkeuksiinsa kohoava, kahdeksankerroksinen talo koostuu viidestäkymmenestä laadukkaasta kaupunkikodista.

Hyvin varusteltujen asuntojen koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä lähes sadan neliön perheasuntoihin, joten valinnanvaraa riittää. Puukodille tunnusomaiseen tapaan myös näissä moderneissa kerrostaloasunnoissa todentuvat luontoystävällisen ja luonnonläheisen kaupunkiasumisen parhaat puolet.

Läheltä löytyvät kattavat palvelut, mutta myös mainiot liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Viihtyvyyttä lisäävät myös kerrostalon tilavat yhteiset tilat, joihin on taloyhtiössä erityisesti satsattu.

Taloyhtiön lämmitysmuotona toimii energiaystävällinen maalämpö, josta huolehtii asiantuntevasti erillinen Aitoenergia -palvelusopimus.

Tervetuloa asumaan luontoystävällisen ja luonnonläheisen kaupunkiasumisen Järvenpäähän - arvioitu valmistumisaika 12/2023!

Lisätiedot ja esitetilaukset:

Leena Mähönen p. 0400 415 107 leena.mahonen@op.fi

Tiina Winqvist-Kukkonen p. 050 595 4938 tiina.kukkonen@op.fi

Maarit Koskenranta p. 044 040 4711 maarit.koskenranta@op.fi

Jarkko Kolehmainen p. 040 577 4980 jarkko.kolehmainen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 21 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Järvenpään Nuotti
  Katuosoite
  Mannilantie 38, Keskusta, Järvenpää
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  50
  Liikehuoneistoja
  2

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Talloyhtiöllä on Aitoenergia palvelusopimus. Kotimainen Aitoenergia toteuttaa kiinteistön lämmityksen maalämmön avulla. Ekologinen maalämpö pienentää jopa 80% lämmityksestä johtuvia hiilidioksidipäästöjä. Aitoenergia omistaa lämpölaitoksen, jossa asunto-osakeyhtiön lämpöenergia tuotetaan. Maalämpösopimus varmistaa asunto-osakeyhtiöllenne huolettoman ja varman lämmöntuotannon, sekä lämmityksen vakaan hinnan. Palvelumaksu eli kuukausimaksu sekä käyttöön perustuva energiamaksu sisältyvät taloyhtiön hoitovastikkeeseen. Palvelumaksut on sidottu Tilastokeskuksen ylläpitämiin hintaindekseihin, jotka varmistavat hintavakauden.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Asuinnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kuivissa tiloissa. Märkätiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Rakennukseen tulee maalämpö.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto.
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta vielä ennakkomarkkinointivaiheessa.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 179 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Korkia Tonttirahasto II Ky
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 2072
  Kaavoitus
  Asemakaava. Järvenpään kaupunki, p. 09 27192880/vaihde.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Järvenpään keskustan monipuoliset palvelut, erikoisliikkeet ja ravintolat sijaitsee kävelyetäisyydellä. Läheltä löytyvät Prisma ja Citymarket (valittu maailman parhaaksi ruokakaupaksi 2019). Kulttuuripaikoista löytyvät Aino Areena ja Järvenpää -talo. Merkittäviä kulttuuritapahtumia Järvenpäässä on Suomen vanhimpiin festaritapahtumiin lukeutuva Järvenpään Puistoblues. Koulut: Alueella sijaitsee ala -ja yläaste, lukio ja ammattikoulu. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja mm. Päiväkoti Polle, Loutin päiväkoti, Keskustan päiväkoti, Kinnarin päiväkoti. Ympärillä ja lähialueella sijaitsee mainiot ulkoilu -liikuntamahdollisuudet. Tuusulanjärven luontoreiteille on matkaa vain 500 metriä. Harrastuksiin läheltä löytyvät mm. jäähalli, palloiluhalli, pallokentät, keilahalli ja frisbee -golfrata. Vierumäen urheiluopistolle matka-aika taittuu Järvenpäästä jopa alle tunnissa. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet, juna-asemalle on vain noin 500 metriä, josta kulkee myös kaukojunat. Kohteesta on nopea yhteys Lahdenväylälle.

  Lisätiedot

  Tontinlunastusta koskevat tiedot: Valinnainen vuokratontti. Ostaja voi lunastaa asuntonsa osuuden maaalueesta ja vapautua näin tontin vuokravastikkeen maksusta. Tontin omistaa Korkia Tonttirahasto II Ky. Maanvuokrasopimus on voimassa 50 vuotta. Tonttiosuus on lunastettavissa valmistumisen yhteydessä ja tämän jälkeen maanvuokrasopimuksen mukaisesti vuosittain. Tontin lunastuksen yhteydessä taloyhtiö veloittaa osakkeenomistajalta lunastettavasta tonttiosuudesta aiheutuvan varainsiirtoveron määrän osana lunastushintaa. Varainsiirtovero on 4 % tonttiosuuden hinnasta.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sibeliuksenkatu 17, JÄRVENPÄÄ

  010 254 2700 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä