Liity palveluntarjoajaksi Palveluhakuun
Onko sinulla kodin palveluita, kuten remonttia, siivousta tai pihatöitä tarjoava yritys? Liity mukaan OP Palveluhakuun ja helpota asiakkaitasi löytämään yrityksesi vaivatta. Samalla säästyt työläiltä ja aikaavieviltä kilpailutuksilta. Tarkistamme yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
Liity Palveluhakuun
Helpota arkeasi näillä vinkeillä
Näitä yrityksiä käyttäjämme ovat suositelleet
Helmilämpö
5,0
Helppoa ja sopimuksista kiinnipitäen. kiitos työntekijäille, suosittelen
Sisustussuunnittelu Valoisa Arki
4,9
Ystävällistä, nopeaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Omat toivomuksemme huomioitiin loistavasti ja suunnittelu pysyi budjetissa. Tiloista tuli viihtyisät ja selkeät ja kaikille tavaroille löytyi oma paikka. Säästimme paljon aikaa ja vaivaa. Suosittelen!
Pihasuunnittelu kevät
5,0
Tilatut tavarat toimitettuna sovittuun aikaan ja paikkaan sekä työt (puiden/pensaiden leikkuu) suoritettu ammattitaidolla.
Home & Style Sisustus
5,0
Asunnon siistiminen ja kalustus
Ilmianna paikkakuntasi parhaat yritykset
OP Palveluhaku kehittyy jatkuvasti ja siksi haluaisimme, että suosittelisit meille yritystä tai yrittäjää, jonka työn jälkeen olet ollut tyytyväinen. Tarkistamme kaikkien suositeltujen palveluntarjoajien tiedot ja pyydämme yritykseltä luvan ennen kuin julkaisemme ne palvelussa.
Ilmianna palveluntarjoaja
Näin Palveluhaku toimii
Palveluhausta löydät tarpeisiisi sopivat palveluntarjoajat paikkakunnaltasi, etsitpä keittiöremontille tekijää tai luotettavaa viikkosiivoojaa. Sopimuksen teet suoraan valitsemasi palveluntarjoajan kanssa, joka vastaa työnsä toimittamisesta.
Toimi näin:
Hae itsellesi sopivaa palveluntarjoajaa kuvailemalla hakukenttään millaista palvelua etsit, sekä kirjoittamalla paikkakuntasi nimen
Valitse sinulle annetuista hakutuloksista itseäsi kiinnostavat palveluntarjoajat
Täytä ja lähetä lomake
Tietosi välitetään valitsemillesi palveluntarjoajille, jotka ottavat sinuun pian yhteyttä sähköpostitse