Liity palveluntarjoajaksi palveluhakuun
Onko sinulla kodin palveluita, kuten remonttia, siivousta tai pihatöitä tarjoava yritys? Liity mukaan OP Kodin palveluhakuun ja helpota asiakkaitasi löytämään yrityksesi vaivatta. Samalla säästyt työläiltä ja aikaavieviltä kilpailutuksilta. Tarkistamme yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
Liity palveluhakuun
Helpota arkeasi näillä vinkeillä
Näitä yrityksiä käyttäjämme ovat suositelleet
Savonlinnan Mitta-keittiöt Oy
4,7
Yhteistyö toimi hienosti ja saimme apua myös materiaalivalintoihin. Remontti toteutui sovitussa aikataulussa ja toiveiden mukainen keittiö oli valmis, kun saavuimme lomamatkalta kotiin. Loppusiivous oli sitä luokkaa, että kannoimme astiat takaisin hyllyille ja pistimme kahvit tippumaan. Lämmin suositus!
PR-Building
5,0
Sisäovien vaihto sujui sovitusti ja työn jälki oli erinomaista. Tarkkaa ja huolellista työtä. Suosittelemme lämpimästi!
Noetta nuohouspalvelu
5,0
Noetta on.
Remonttipalvelu Amaranth Oy
4,7
Suosittelen lämpimästi. Meidän rempat on hoitanut ja hoitaa edelleen jatkossakin Remonttipalvelu Oy Amaranth, kaikki tehty aikataulun mukaan ja hyvin. Mukavat ja luotettavat ihmiset ovat aivan oikealla alalla, kuuntelevat asiakasta. :)
Ilmianna paikkakuntasi parhaat yritykset
OP Kodin palveluhaku kehittyy jatkuvasti ja siksi haluaisimme, että suosittelisit meille yritystä tai yrittäjää, jonka työn jälkeen olet ollut tyytyväinen. Tarkistamme kaikkien suositeltujen palveluntarjoajien tiedot ja pyydämme yritykseltä luvan ennen kuin julkaisemme ne palvelussa.
Ilmianna palveluntarjoaja
Näin OP Kodin palveluhaku toimii
Palveluhausta löydät tarpeisiisi sopivat palveluntarjoajat paikkakunnaltasi, etsitpä keittiöremontille tekijää tai luotettavaa viikkosiivoojaa. Sopimuksen teet suoraan valitsemasi palveluntarjoajan kanssa, joka vastaa työnsä toimittamisesta.
Toimi näin:
Hae itsellesi sopivaa palveluntarjoajaa kuvailemalla hakukenttään millaista palvelua etsit, sekä kirjoittamalla paikkakuntasi nimen
Valitse sinulle annetuista hakutuloksista itseäsi kiinnostavat palveluntarjoajat
Täytä ja lähetä lomake
Tietosi välitetään valitsemillesi palveluntarjoajille, jotka ottavat sinuun pian yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella