Liity palveluntarjoajaksi palveluhakuun
Onko sinulla kodin palveluita, kuten remonttia, siivousta tai pihatöitä tarjoava yritys? Liity mukaan OP Kodin palveluhakuun ja helpota asiakkaitasi löytämään yrityksesi vaivatta. Samalla säästyt työläiltä ja aikaavieviltä kilpailutuksilta. Tarkistamme yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
Liity palveluhakuun
Helpota arkeasi näillä vinkeillä
Näitä yrityksiä käyttäjämme ovat suositelleet
Muuttopalvelu Sillanpää
5,0
Ei voisi muuttaminen helpompaa olla. Tukholmasta Tampereelle 3 päivän varoitusajalla onnistui yli odotusten. Mukavia ja täsmällisiä muuttomiehiä, siisti auto ja kaikki ehjänä perille.
J.Mutanen Oy
5,0
Nopea ja luotettava. Raportti kohteesta saapui sovittuna aikana. Suosittelen!
RT-Nuohous Ay
5,0
Työ oli hyvä ja sopimukset pitäviä, kiitos !
inatec Oy
5,0
Asiantunteva palvelu. Suosittelen jos olet asuntoa myymässä tai ostamassa!
Ilmianna paikkakuntasi parhaat yritykset
OP Kodin palveluhaku kehittyy jatkuvasti ja siksi haluaisimme, että suosittelisit meille yritystä tai yrittäjää, jonka työn jälkeen olet ollut tyytyväinen. Tarkistamme kaikkien suositeltujen palveluntarjoajien tiedot ja pyydämme yritykseltä luvan ennen kuin julkaisemme ne palvelussa.
Ilmianna palveluntarjoaja
Näin OP Kodin palveluhaku toimii
Palveluhausta löydät tarpeisiisi sopivat palveluntarjoajat paikkakunnaltasi, etsitpä keittiöremontille tekijää tai luotettavaa viikkosiivoojaa. Sopimuksen teet suoraan valitsemasi palveluntarjoajan kanssa, joka vastaa työnsä toimittamisesta.
Toimi näin:
Hae itsellesi sopivaa palveluntarjoajaa kuvailemalla hakukenttään millaista palvelua etsit, sekä kirjoittamalla paikkakuntasi nimen
Valitse sinulle annetuista hakutuloksista itseäsi kiinnostavat palveluntarjoajat
Täytä ja lähetä lomake
Tietosi välitetään valitsemillesi palveluntarjoajille, jotka ottavat sinuun pian yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella