Liity palveluntarjoajaksi palveluhakuun
Onko sinulla kodin palveluita, kuten remonttia, siivousta tai pihatöitä tarjoava yritys? Liity mukaan OP Kodin palveluhakuun ja helpota asiakkaitasi löytämään yrityksesi vaivatta. Samalla säästyt työläiltä ja aikaavieviltä kilpailutuksilta. Tarkistamme yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
Liity palveluhakuun
Helpota arkeasi näillä vinkeillä
Näitä yrityksiä käyttäjämme ovat suositelleet
MuuttoSavo Oy
5,0
Kaksi kertaa käyttänyt heidän palvelua tämän vuoden puolella. En voi sanoa muuta kuin, erittäin luotettavaa!!!
WER rakennus ja remontointi Oy
5,0
Kylpyhuoneen kalusteremontin asennukset suoritettiin ammattimaisesti ja työnjälki oli kaikkinensa siistiä, remontista ei kantautunut muualle huoneistoon mitään likaa. Teimme yhdessä arvion tarvittavista toimenpiteistä ja WER tarjosi myös oivallisia toteutusehdotuksia. WER:n kautta hoituivat myös putki- ja sähköasentaja. Yhteydenpito ja informointi oli tiivistä ja remontissa pysyttiin sovitussa aikataulussa sekä hinnassa. Kaikkinensa olemme erittäin tyytyväisiä remontin toteutukseen sekä lopputulokseen. Suosittelemme.
Hämeen PinTapetti
5,0
Erittäin luotettava ja laadukas tekijä. Suosittelen!
Sisustus Tarja Lammi
5,0
Haluan antaa Sisustussuunnittelija Tarja Lammin työstä oman mielipipiteeni: Olen saanut nauttia sekä Espoon kotini upeasta uudistamisesta että myöskin Porvoon huvilani sisustamisesta. Viimeksi hän muutti sijoituskohteeni Lahdessa tämän ajan vaatimusten mukaiseksi. Tarja ottaa huomioon omat toiveeni loistavasti. Halusin valoa ja rauhallista tasapainoista tulosta ja sain molemmat . Tulokset ovat kohteissani yksinkertaisen selkeän tyylikkäät. Ei liian hienoa , mutta tyyliä löytyy ! Olen TOSI tyytyväinen hänen paneutumiseensa kohteisiini ! Suosittelen lämpimästi .
Ilmianna paikkakuntasi parhaat yritykset
OP Kodin palveluhaku kehittyy jatkuvasti ja siksi haluaisimme, että suosittelisit meille yritystä tai yrittäjää, jonka työn jälkeen olet ollut tyytyväinen. Tarkistamme kaikkien suositeltujen palveluntarjoajien tiedot ja pyydämme yritykseltä luvan ennen kuin julkaisemme ne palvelussa.
Ilmianna palveluntarjoaja
Näin OP Kodin palveluhaku toimii
Palveluhausta löydät tarpeisiisi sopivat palveluntarjoajat paikkakunnaltasi, etsitpä keittiöremontille tekijää tai luotettavaa viikkosiivoojaa. Sopimuksen teet suoraan valitsemasi palveluntarjoajan kanssa, joka vastaa työnsä toimittamisesta.
Toimi näin:
Hae itsellesi sopivaa palveluntarjoajaa kuvailemalla hakukenttään millaista palvelua etsit, sekä kirjoittamalla paikkakuntasi nimen
Valitse sinulle annetuista hakutuloksista itseäsi kiinnostavat palveluntarjoajat
Täytä ja lähetä lomake
Tietosi välitetään valitsemillesi palveluntarjoajille, jotka ottavat sinuun pian yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella