Liity palveluntarjoajaksi palveluhakuun
Onko sinulla kodin palveluita, kuten remonttia, siivousta tai pihatöitä tarjoava yritys? Liity mukaan OP Kodin palveluhakuun ja helpota asiakkaitasi löytämään yrityksesi vaivatta. Samalla säästyt työläiltä ja aikaavieviltä kilpailutuksilta. Tarkistamme yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
Liity palveluhakuun
Helpota arkeasi näillä vinkeillä
Näitä yrityksiä käyttäjämme ovat suositelleet
Kstail
5,0
Kirsi teki asunnostamme upean näköisen ja ensimyyntinäytössä kävi 22 perhettä! Hän on ammattitaitoinen ja tehokas pakkaus, jonka palveluiden ansipsta kauppa toteutui 3 vk:ssa.
Tmi Timo Sirkiä
5,0
Työt sujuivat ripeästi ja jälki oli esimerkillisen hyvää. Ei voi kuin suositella!
Hämeen PinTapetti
4,0
Ei mitään sanottavaa, kun eivät lupautuneet tulla. Muita töitä on syksyyn saakka, joten päivän ikkunanpesu ei sopinut heille. Harmi. Ei tähtiä. On näämmä pakko antaa yksi tähti, mistä antaisin ???
Niemi Palvelut Oy
5,0
Muutto sujoi alusta loppuun ilman mitään ongelmia. Muuttomiehet saapuivat paikalle sovittuun aikaan. Hoitivat huonekalujen suojaamisen sovitulla tavalla. Toimivat ripeästi ja hyvällä asenteella. Käytän Niemeä varmasti myös seuraavassa muutossani ja suosittelen muillekin!
Ilmianna paikkakuntasi parhaat yritykset
OP Kodin palveluhaku kehittyy jatkuvasti ja siksi haluaisimme, että suosittelisit meille yritystä tai yrittäjää, jonka työn jälkeen olet ollut tyytyväinen. Tarkistamme kaikkien suositeltujen palveluntarjoajien tiedot ja pyydämme yritykseltä luvan ennen kuin julkaisemme ne palvelussa.
Ilmianna palveluntarjoaja
Näin OP Kodin palveluhaku toimii
Palveluhausta löydät tarpeisiisi sopivat palveluntarjoajat paikkakunnaltasi, etsitpä keittiöremontille tekijää tai luotettavaa viikkosiivoojaa. Sopimuksen teet suoraan valitsemasi palveluntarjoajan kanssa, joka vastaa työnsä toimittamisesta.
Toimi näin:
Hae itsellesi sopivaa palveluntarjoajaa kuvailemalla hakukenttään millaista palvelua etsit, sekä kirjoittamalla paikkakuntasi nimen
Valitse sinulle annetuista hakutuloksista itseäsi kiinnostavat palveluntarjoajat
Täytä ja lähetä lomake
Tietosi välitetään valitsemillesi palveluntarjoajille, jotka ottavat sinuun pian yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella