Käyttämällä kiinteistönvälittäjää varmistut siitä, että asuntokaupat tehdään turvallisesti ja suunnitelmallisesti.

OP Kodin kiinteistönvälittäjä myy asuntosi ammattitaidolla

Myyntisuunnitelman laatiminen

Myyntisuunnitelman laatiminen

Kiinteistönvälittäjä katsoo kanssasi tilanteesi kokonaisuutena ja tekee myyntisuunnitelman, jota lähdetään toteuttamaan. Kiinteistönvälittäjä on asumisen ammattilainen, joka tuntee asunnon myyntiin liittyvän lainsäädännön ja huolehtii asunnon myynnin yksityiskohdista. Lisäksi kiinteistönvälittäjä huolehtii, että asunnon ostaja saa tietoonsa kaikki myyntiin liittyvät asiakirjat ja varmistaa niiden ajantasaisuuden.

Oikeanlainen hinnoittelu

Oikeanlainen hinnoittelu

Monesti ratkaiseva tekijä asunnon myynnissä on kohteen oikeanlainen hinnoittelu. Käyttämällä ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää varmistat, että saat asunnostasi parhaan hinnan eikä asunnon myyntiaika pitkity. Lisäksi kiinteistönvälittäjä ottaa asunnostasi tarjoukset vastaan ja pitää myös huolen siitä, että myyntineuvottelut pidetään ammattimaisesti, sekä myyjän että ostajan etujen mukaisesti.

Käyttämällä kiinteistönvälittäjää säästät aikaa

Käyttämällä kiinteistönvälittäjää säästät aikaa

Käyttämällä kiinteistönvälittäjää säästät ennen kaikkea vapaa-aikaasi ja voit varmistua siitä, että asuntosi myydään kerralla oikein - ammattitaitoisesti ja turvallisesti.

Asunnon aktiivinen markkinointi

Asunnon myyntiin vaikuttaa myös myynti-ilmoituksen houkuttelevuus. Kiinteistönvälittäjän ammattitaidolla kohteesta saadaan parhaat puolet esiin laadukkailla valokuvilla ja ilmoitustekstillä. Välittäjä myös markkinoi asuntoa puolestasi ammattitaidolla ja tehokkaasti erilaisissa asumisen digitaalisissa kanavissa sekä välitysliikkeen omissa kanavissa. Kiinteistönvälittäjä tekee aktiivisesti töitä löytääkseen asunnollesi ostajan mm. kontaktoimalla tiedossa olevat potentiaaliset ostajat. Monesti asunto ostetaankin mielellään luotettavalta kiinteistönvälittäjältä. Lisäksi OP Kodin ja OP:n yhteistyö mahdollistaa sen, että asunnon ostaja saa tarvittaessa kaiken tarvitsemansa asuntorahoituksesta kotivakuutukseen saman katon alta.