Kaupintie 18, Pohjois-Haaga, Helsinki

Velaton myyntihinta 400 000 € Myyntihinta: 306 993 €
Pinta-ala
322 m2
Ravintolasali, keittiö, varastotilat

Myynnissä hyvällä paikalla iso liike/ravintolatila Pohjois-Haagassa. Liikehuoneisto on alunperin yhdistetty kolmesta liiketilasta: LH1, LH2 ja LH3. Myydään vuokrattuna, vuokrasopimus voimassa 02/2022. Hyvä tuotto. Myyntiä hoitaa: Ann-Marie Mustakallio, puh. 040 652 8862, sähköposti: ann-marie.mustakallio@op.koti.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  695345
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Kaupintie 18, 00440 HELSINKI
  Huoneet
  Ravintolasali, keittiö, varastotilat
  Kokonaispinta-ala
  322 m2
  Sauna
  Ei

  Hintatiedot

  Vuokra
  0,00 €/kk
  Myyntihinta
  306 992,50 €
  Velaton hinta
  400 000,00 €
  Lainaosuus
  93 007,50 €

  Vesimaksu käytön mukaan.

  Taloyhtiö

  Tehdyt korjaukset

  Kiinteistö saneerattu toimistotalosta asuintaloksi. 2-5 krs saneerattu täysin, sauna, kuntosali, kuivaushuone rakennettu viidenteen kerrokseen. Ravintolaan asennettu desibelikatto, äänieristys nykymääräysten mukaan, ravintolaan uusittu ilmanvaihto vastaamaan nykymääräyksiä v. 2018. Sähköt uusittu asuinkerroksissa, saunassa/kuntosalissa, koneellinen ilmanvaihto (myös autohallissa) nykymääräysten mukaan. Vesikalusteet, kaikki pystynousut ja patteriverkosto uusittu. Ikkunat huoltomaalattu sisältä. Lasitetut parvekkeet 10 kpl, ranskalainen parveke 2 kpl, sähköinen kulunvalvonta saunassa ja kuntosalissa. Sähköinen kulunvalvonta saunassa ja kuntosalissa, saunan/kuntosalin vesikate uusittu (peltikate), kattokaivot huollettu ja korjattu, hissi tarkastettu ja huollettu, kylpyhuoneissa lattialämmitys, piha- ja roskakatos piirustusten mukaan. Vesikaton uusiminen 2019. Lukitusten uusiminen 2018.

  Suunnitellut korjaukset

  Päätettiin PTS korjausten, julkisivusaumausurakka, ikkunoiden ja märkätilojen kuntotutkimuksien aloittamisesta ja niiden rahoituksesta. Valtuutettiin hallitus nostamaan enintään 35.000 euron laina joko remontti- tai rahoituslainana.

  Lisätiedot

  Yhtiöjärjestyksen kohdan 6§ mukaan: 6§ Osakkeenomistaja, jonka hallitseman huoneiston osalta yhtiö on hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi, on velvollinen maksamaan arvonlisäverovastiketta. Hakeutuminen edellyttää kunkin huoneiston osalta sen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaj an suostumuksen. Yhtiökokous määrää arvonlisäverovastikkeen suuruuden käyttäen perusteena 5 S: ssä mainittuja vastikeperusteita verovelvolliseksi hakeutuneiden huoneistojen osalta seuraavasti : Sivu 1 Arvonlisäverovastikkeella katetaan yhtiölle arvonlisäverovelvolliseksi hakeutumisesta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset, kuten tilitettävä vero ja sen laskenta kustannukset. 2 Arvonlisäverovastiketta määrättäessä huomioidaan vähennyksenä yhtiön arvioidusta arvonlisäverollisista ostoista niiden huoneistojen 5 S: ssä mainitun vastikeperusteen mukainen osuus, joiden osalta yhtiö on hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi ja jonka osuuden yhtiö hakeutumisen jälkeen voi vähentää omassa arvonlisävero—tilityksessään. 3 Arvoon perustuva laskelma tarkistetaan vuosittain jälki laskennalla ja yli— tai alij äämä otetaan huomioon seuraavan vuoden arvonlisäverovastiketta määrättäessä. Jos osakkeenomistaj i a, jotka ovat tämän pykälän mukaan velvollisia maksamaan arvonlisäverovastiketta, on useita, lasketaan arvonlisäverovastike näiden kesken käyttäen perusteena 5 S:n vastikeperusteita verovelvolliseksi hakeutuneiden huoneistojen osalta. Arvonlisäverovastikkeen maksuajan ja —tavan määrää yhtiön hallitus . Jos yhtiö joutuu palauttamaan jo tekemiään vähennyksiä, lasketaan tästä aiheutuneet kustannukset palautuksen aiheuttaneen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajan arvonlisäverovastikkeeseen. Mikäli huoneiston osalta arvonlisäverovelvollisuus lakkaa, on huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja velvollinen suorittamaan mahdollisen laskennallisen alijäämän myöhemmin tehtävän jälki laskelman perusteella.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Nummela OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Vihdintie 3, NUMMELA

  010 254 5206 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!