Tehtaanpolku 4, Savio, Kerava

Velaton myyntihinta 124 000 € Myyntihinta: 124 000 €
Pinta-ala
1 219 m2

Unelmien koti suunniteltu mutta tontti puuttuu? Rinnetontti Savion juna-aseman ja junaradan läheisyydessä odottaa rakentajaa suunnitelmineen.

Asemakaavamääräysten mukainen rakennusoikeus on 220 k-em, jonka lisäksi voidaan rakentaa 22 k-em asumista palvelevia tiloja.

Asemakaavamääräyksistä on hyvä huomioida mm. seuraava: " Alueella tehtävien toimenpiteiden tulee olla sellaisia, että alueen rakennushistoriallisesti, kulttuurihistoriallisesti ja maisemakuvallisesti arvokas luonne säilyy. Rakentaminen tulee sopeuttaa ympäröivään rakennuskantaan kattomuodon ja katemateriaalin, julkisivumateriaalin, värityksen ja julkisivujäsentelyn osalta. -- "

Tarkemmat rakennusmääräykset saatavissa välittäjältä tai Keravan kaupungilta. Sähkö-, käyttövesi- ja viemäriliittyvät sijaitsevat tontin rajalla ja ostaja vastaa tonttiliittymistä sekä niiden hankkimisesta aiheutuvista kustannuksista.

Kysy lisätietoja välittäjältä ja lähdetään katsomaan, olisiko tässä uuden kotisi paikka! Soita, tekstaa tai meilaa: Laura Karvonen puh. 050 330 2474, laura.karvonen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  692469
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Tehtaanpolku 4, 04260 KERAVA
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  124 000,00 €
  Kiinteistövero
  369,28 euroa vuonna 2020

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 219 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava. Keravan kaupunki p. (09) 29491 Keravan kaupunki (09) 29491.
  Rakennusoikeus
  220 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Asemakaavamääräysten mukainen sallittu kerrosneliömäärä 220. Asemakaavassa osoitetun kerrosalan lisäksi saa rakentaa yhteensä enintään 22 kerrosneliöisen asumista palvelevia asunnon ulkopuolisia varasto-, huolto-, kerho-, sauna-, yms. tiloja asuinrakennuksen kaikkiin kerroksiin, ullakolle tai piha-alueelle niille osoitetuille rakennusaloille. Rakennuksiin ei saa rakentaa osittain tai kokonaan maanalaisia asuintiloja.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Vesi- ja viemäriputket tontin rajalla, ostaja hankkii tonttiliittymät
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Savion keskusta kävellen 750 m, autolla 2,2 km (junaradan alitus). Keravan keskusta palveluineen auitolla 3,9 km, Korson keskusta autolla 5,1 km. Koulut: Savion koulu (ala-aste) kävellen 750 m, Svenskbacka skola kävellen 1,7 km, Vantaan Steinerkoulu kävellen 3 km, autolla 3,0 km. Päiväkoti: Marttilan päiväkoti 150 m, Savion päiväkoti kävellen 750 m, autolla 2,5 km. Liikenneyhteydet: Savion juna-asema kävellen 400 m

  Lisätiedot

  Asemakaavamääräyksistä on hyvä huomioida mm. seuraava: " Alueella tehtävien toimenpiteiden tulee olla sellaisia, että alueen rakennushistoriallisesti, kulttuurihistoriallisesti ja maisemakuvallisesti arvokas luonne säilyy. Rakentaminen tulee sopeuttaa ympäröivään rakennuskantaan kattomuodon ja katemateriaalin, julkisivumateriaalin, värityksen ja julkisivujäsentelyn osalta. -- " Tarkemmat rakennusmääräykset saatavissa välittäjältä tai Keravan kaupungilta.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Paasikivenkatu 3, KERAVA

  010 254 2520 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!