Väli-Henttaan tie 25, Henttaa, Espoo

Velaton myyntihinta 430 000 € Myyntihinta: 430 000 €
Pinta-ala
2 000 m2

Myynnissä asunto-osakeyhtiön koko osakekanta, yhtiön toimialana on omistaa ja hallita Espoon Henttaan kylän osoitteessa Väli-Henttaan tie 25 sijaitsevaa Kallio nimistä tilaa Rno 2:114 sekä sille rakennettua pientaloa ja ulkovarastoa. Yhtiön rakennukset ovat purkukuntoisia. Ostaja vastaa rakennusten purkukustannuksista. Kauppaan kuuluu yhtiön omistamalla kiinteistöllä sijaitseva irtain omaisuus ja muu tarpeisto. Kiinteistö sijaitsee suunnittelutarvealueella. Rakennusluvan saaminen edellyttää myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Suunnittelutarveratkaisua ei ole haettu. Alueella vireillä Suurpellon kaava (https://www.espoo.fi/fi-fi/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Matinkyla/Suurpelto_V_330700)

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  691675
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Väli-Henttaan tie 25, 02250 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  430 000,00 €
  Kiinteistövero
  1119,56

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Muu
  Kattotyyppi
  Muu
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu. Öljysäiliön sijainti:Maassa rakennuksen vieressä.,Öljysäiliö tarkastettu:Ei ole tarkastettu. On todennäköisesti tyhjä. Ei ole täytetty hiekalla.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu

  Tehdyt korjaukset

  Rakennukset myydään purkukuntoisina.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 000 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Suunnittelutarvealue. Espoon kaupunki, kaavoitus puh. 09 8162 5500. Kohde sijaitsee yleiskaava-alueella. Espoon kaupungin kaavoitus.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Käyttövesi
  Kaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Todennäköisesti rengaskaivo. Veden laatua ei ole tutkittu. Tulevaisuudessa kaupunki edellyttänee liittymistä kunnalliseen vesi- ja jätevesiverkkoon. Ostaja vastaa mahdollisista liittymiskustannuksista.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Viemäröinti ei täytä nykyajan vaatimuksia. Jätevesijärjestelmästä ei ole tietoa (voi olla esim. saostuskaivo tai maahanimeyttämö).
  Jätevesihuolto
  Saostuskaivo.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Tulevaisuudessa kaupunki edellyttänee liittymistä kunnalliseen jätevesiverkkoon. Ostaja vastaa mahdollisista liittymiskustannuksista. Alueelle rakennetaan hulevesiverkkoa (ostaja vastaa mahdollisista hulevesiverkon liittymiskustannuksista).

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: ruokakauppa Suurpellon ostoskeskus, kauppakeskus Suuris, n. 2 km.Matinkylässä kauppakeskus Iso Omena, n. 12 min autolla. Subway Suurpelto. Koulut: Opinmäen koulukeskus, 1,2 km. Päiväkoti: Touhula, n. 700 m ja Opinmäen päiväkoti. Suurpellon kauppakeskuksessa kuntosali ja ravintoloita, mm. Kotipizza ja Ravintola Mama. Lähistöllä Lilhemtinpuiston leikkipaikka. Hyvät ulkoilumahdollisuudet. Espoon keskuspuisto ympäröi Henttaan kaupunginosaa usealta suunnalta. Suurpellon kaavan käsittelyn etenemistä voit seurata kohdasta Päätökset ja pöytäkirjat, https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Matinkyla/Suurpelto_V_330700#basicInformation. Liikenneyhteydet: Metron liittymälinja bussi.

  Lisätiedot

  Alueella on vireillä asemakaava, Suurpelto V, 330700 Alue kaavoitetaan Suurpellon suunnittelutavoitteiden mukaisesti urbaaniksi puutarhakaupunkimaiseksi asuinalueeksi kulttuurimaisemaan sovittaen. Alueelle on suunniteltu asuntoja ja pienimuotoisia työtiloja, julkisia palveluja sekä virkistysalueita. Kaupunkisuunnittelulautakunta ehdotti 17.1.2012 asemakaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunginhallitukselle. Alueen keskeisimmät kokoojakadut ja kunnallistekniikan rakentamiseen tarvittavat yleiset alueet sisältävä Kyläsepäntien-kaava tuli lainvoimaiseksi 22.5.2019. Kaupunginhallitus palautti Suurpelto V:n asemakaavan muilta osin valmisteluun 25.3.2019. Pohjoiseen Suurpeltoon on tavoitteena laatia kaavarunko, jonka pohjalta asemakaavojen suunnittelu ja hyväksymiskäsittely etenee todennäköisesti vaiheittain useampana kaava-alueena. Kaavojen hyväksyminen edellyttää maankäyttösopimuksia. Suunnitteilla oleva asemakaava Suurpelto V Tilan 2 :114 alueella vuoden 2012 suunnitelmassa epävirallisen mittauksen mukaan rakennusoikeus suuruusluokkaa 470 k-m2 (karkea arvio). Rakennusaloja on kaksi, joista toinen nykyisen talon paikalla. Rakennusoikeus jakaantuu näille tulevien tonttien pinta-alojen suhteessa. AO merkintä mahdollistaa myös paritalon rakentamisen eli teoreettisesti asuntoja voi olla 4, jos autopaikat saadaan mahtumaan. Tämä siis sillä oletuksella, että edetään vanhalla suunnitelmalla ja asemakaava tullut voimaan, Suurpelto V. Tulevaisuudessa kaupunki saattaa edellyttää liittymistä vesi- ja jätevesiverkkoon. Ostaja vastaa mahdollisista tulevista liittymiskustannuksista. Yhtiön huoneistoista ei ole saatavissa virallista, asunto-osakeyhtiölain tarkoittamaa isännöitsijäntodistusta, eikä isännöitsijäntodistuksessa ilmoitetuilla tiedoilla ole samaa luotettavuutta kuin ammatti-isännöitsijän laatimissa todistuksissa. Kohteen isännöitsijäntodistukset on laatinut hallituksen puheenjohtaja.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Helsinki Oy LKV

  Länsituuli 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!