Vaahterakuja 6, Kivistö, Seinäjoki

Velaton myyntihinta 92 000 € Myyntihinta: 92 000 €
Käyttöönottovuosi 1958
Pinta-ala
1 012 m2

Tontti, jolla on purkukuntoinen asuinrakennus ilman purkuvelvoitetta. Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät sisältyvät hintaan. Kaavamerkintä AO I, omakotirakennusten korttelialue. Rakennusoikeus 202 krs-m2. Voimassa oleva kaava rajoittaa pienemmän asunnon enimmäispinta-alan 45 m2:iin, mutta muutosta voi hakea poikkeusluvalla. Ostaja vastaa mahdollisista purkustannuksista ja kaupanvahvistajan palkkiosta. Asuinrakennus kuntotarkastettu ennen myyntiä ja raportti saatavissa välittäjältä.

Lisätiedot ja esittelyt: Juha Urmas, 040 157 9655, juha.urmas@op.fi

Tutustuttuasi sinua kiinnostavaan kohteeseen, sovi välittäjän kanssa yksityisesittely. Teemme asuntokauppaa normaalisti ja palvelemme jokaisen asiakkaan hänen haluamallaan tavalla, yleisiä ohjeita ja huolellista hygieniaa noudattaen.

Suomen luotetuimmat välittäjät löydät OP Kodilta. OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä. (Suomi tänään 2020 -tutkimus, Taloustutkimus Oy). Parhaan kokonaisarvosanan tutkimuksessa saanutta OP Kotia arvostetaan mm. luotettavuudessa, mainonnan laadussa ja näkyvyydessä, asiantuntevassa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, digitaalisissa palveluissa, sekä asumisen trendien tuntemisessa.

Tee myyntitoimeksianto Suomen luotetuimman välitysliike-ketjun kanssa. OP Kodit ovat osa OP ryhmää. Välitämme kotisi, vakuutamme ja lainoitamme ostajan. Valitse OP Koti Etelä-Pohjanmaa, saat alueen kattavimman näkyvyyden kodillesi; Etuovi.com, Oikotie.fi, OP-Koti.fi, Facebook, Ilkka-Pohjalainen, Epari.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  691349
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Vaahterakuja 6, 60100 SEINÄJOKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4h + k + s
  Asuinpinta-ala
  100 m2
  Kokonaispinta-ala
  180 m2
  Käyttöönottovuosi
  1958
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  92 000,00 €
  Kiinteistövero
  Noin 390 € vuodessa

  Ostaja vastaa mahdollisista asuinrakennuksen purkukustannuksista ja kaupanvahvistajan palkkiosta. Myyjä vastaa kaupantekovuoden kiinteistöverosta.

  Varustus

  Keittiö

  Pakastekaappi (2 kpl kellarissa), keraaminen liesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiökaapistot uusittu 1992.

  Pesutilat

  Sauna, puukiuas, kylpyhuone (peseytymistila saunan yhteydessä), erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Kellari, vintti

  Materiaalit

  Asuinhuoneet: Lattiat laminaattia, seinät tapetoituja levyseiniä ja katot puukuitulevyä. Pesuhuone ja sauna: Lattia maalattua betonia, seinät ja katto puupaneelia. Erillinen WC: Lattia muovimattoa, seinät tapetoitu ja katto puukuitulevyä.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Konesaumapeltikatto ilman aluskatetta. Peltikatto maalattu noin 15 vuoden välein.
  Lämmitysjärjestelmä
  öljy. Öljykattila ja poltin uusittu 2012. Lisäksi eteisessä on ilmalämpöpumppu, joka on asennettu 2006. Saunassa on puukiuas. Metallinen öljysäiliö sijaitsee maassa talon sisäänkäynnin puolella. Öljysäiliö on tarkastettu:2017 ja kattilan valmistusvuosi on 2010.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen, lisäksi liesituuletin keittiössä ja poistopuhallin WC:ssä.
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta / Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tehdyt korjaukset

  Asuinrakennus rakennettu 1958 ja se on ollut saman perheen käytössä tähän päivään asti. 1967 keskuslämmityksen puukattila vaihdettu öljykattilaksi, 1992 uusittu keittiökaapistot, 2006 asennettu ilmalämpöpumppu, 2012 uusittu öljykattila ja poltin, 2013 uusittu sisäänkäynnin terassi, 2014 maalattu talon ulkoverhous, 2014-2016 asennettu laminaatit lattioihin, 2017 asennettu poistopuhallin WC-tilaan ja raitisilmaventtiilit ulkoseinille. Lisäksi peltikatto on maalattu vuosien varrella kolmeen kertaan.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 012 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava, rakennuslupa. Seinäjoen kaupunki
  Rakennusoikeus
  202 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  AO I, e = 0,2, omakotirakennusten korttelialue. Voimassa olevan kaavamääräyksen mukaan tonteille sallitaan enintään kaksi asuntoa käsittävän omakotitalon rakentaminen. Rakennusten kokonaiskerrosala saa olla enintään 1/5 tontin pinta-alasta ja pienemmän asunnon pinta-ala saa olla enintään 45 m2. Mikäli paritalon enimmäispinta-aloja halutaan muuttaa, edellyttää se poikkeuslupaa, jonka myöntää Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonta.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan, kaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Tontilla on lisäksi oma kaivo, jota on huollettu ja jonka vesi tarkastettu aiempina vuosina.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Lisätiedot

  Kiinteistö myydään tonttina, jolla on purkukuntoinen asuinrakennus, mutta ilman purkuvelvoitetta. Tällöin myyjällä ei ole maakaaren mukaista viiden vuoden virhevastuuta asuinrakennuksen mahdollisesta laatuvirheestä. Ostaja vastaa mahdollisista purkukustannuksista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Myyjä vastaa kaupantekovuoden kiinteistöverosta.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Seinäjoki OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

  Keskuskatu 9, SEINÄJOKI

  010 254 7110 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!