Markkinakatu 6 AT, Keskusta, Rovaniemi

Velaton myyntihinta 19 000 € Myyntihinta: 18 707 €
Käyttöönottovuosi 1978
Pinta-ala
18 m2
Autotalli

Tilava autotalli hyvällä paikalla kaupungin keskustassa. Autotallilla on kokoa 18 m2 ja sieltä löytyy vesipiste sekä viemäri. Myytävänä oleva talli on edestä katsottuna ensimmäinen vasemmalta.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  689850
  Kohdetyyppi
  Autotalli
  Osoite
  Markkinakatu 6 AT, 96200 ROVANIEMI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  Autotalli
  Kokonaispinta-ala
  18 m2
  Käyttöönottovuosi
  1978
  Yleiskunto
  Hyvä
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  18 707,07 €
  Velaton hinta
  19 000,00 €
  Lainaosuus
  292,93 €
  Hoitovastike
  36,00 €/kk
  Rahoitusvastike
  9,18 €/kk
  Yhtiövastike yht
  45,18 €/kk
  Vesimaksu
  27,00 €/hlö/kk

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Rovaniemen Markkinakatu 6
  Isännöitsijä
  OP Koti Lappi, Isännöinti, Hannu Alajääskö, Koskikatu 12, 3.krs, 96200 Rovaniemi, p. 0207 311 360
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  20
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 4 kpl, sähköpistokepaikkoja 14 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kylmiö (kylmälaitteisto pois käytöstä)

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Huopa
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen/poisto
  Energialuokka
  F 2013
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 209

  Tehdyt korjaukset

  Kaukolämpö 1995, autotallien ovien uusiminen 2001, vesikatteen uusiminen sekä ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2006, lukkojen uudelleen sarjoitus sekä patteriventtiilit ja lämmönsäätö 2007. Elementtisaumojen uusiminen, ikkunoiden kittisaumojen korjaaminen ja elementtikittisauman reunassa olevien betonilohkeamien korjaaminen suoritettiin 2013. Parvekkeiden kevyt maalauskorjaus tehtiin kokeeksi 3 kpl parvekkeita ja seurataan tuloksia niiden osalta. Muita korjaustoimenpiteitä ei ulkokuoren ja maalauskorjausten osalta tässä vaiheessa suoritettu. Porraskäytävän maalaus- ja valaistusremontti sekä ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2016. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2017.

  Suunnitellut korjaukset

  Kosteusvaurioiden korjaukset käynnissä huoneistoissa A 20, A 15 ja A 11.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Kts. hallituksen kunnossapitotarveselvitys - Parvekkeiden ja julkisivuelementtien korjaukset: elementtikittisaumojen uusiminen, ikkunoiden kittisaumojen korjaaminen ja elementtikittisauman reunassa olevien betonilohkeamien korjaaminen suoritettiin 2013. Parvekkeiden kevyt maalauskorjaus tehtiin kokeeksi 3 kpl parvekkeita ja seurataan tuloksia niiden osalta. Muita korjaustoimenpiteitä ei ulkokuoren Ja maalauskorjausten osalta tässä vaiheessa suoritettu. - Käyttövesijohtojen kuntoselvitys - Piha-alueen kunnostus- ja muutossuunnittelu - vuoden 2020 korjauksia ja huoltoja: bitumikaistale perustusten juureen, rakennuksen eteläpäädyn maalaus, kattokaivojen huolto, vesivahinkokorjaukset, saunan kiukaan vaihto, suodattimien vaihto vesivahinkokorjausten jälkeen. Pesuhuoneiden kunnon kartoittaminen.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 280 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Rovaniemen kaupunki 016 3221

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Keskustan palvelut.

  Lisätiedot

  Parvekelasituksia asennettu osakkaiden omina hankintoina. Kuntoarvio on laadittu 2011. Kylmiön laitteisto otettu käytöstä 30.5.2014, muutoin tila säilytetään ennallaan. Kosteusvaurioiden korjaukset ovat kesken, eikä kustannuksista ole vielä tietoa. Yhtiökokous 30.7.2020 päätti, että taloyhtiö jatkossa korjauttaa kustannuksellaan korjausvastuulleen kuuluvien märkätilojen kosteus- ja vesivahingot vastuunjakotaulukon mukaisesti ja laajuudessa. Perustellusta syystä yhtiö korjauttaa kustannuksellaan, vastuullaan olevat mahdolliset käyttö- ja viemärivesiputkien uusimiset sekä siirtämiset ja valmiudet huoneistokohtaisille vesimittareille. Lisäksi yhtiö edellyttää sähköisen lattialämmityksen kertaalleen asentamista remontin yhteydessä kylpyhuoneeseen, jonka asennus- ja materiaalikustannukset yhtiö korvaa. Sähkön kulutuksen kustannukset kohdistuvat huoneiston sähköliittymään. Sovittiin, että taloyhtiön kustannuksella asennetaan sähköinen lattialämmitys myös muihinkin taloyhtiön kylpyhuoneisiin siinä vaiheessa, kun taloyhtiön asunnon omistajaosakas teettää kylpyhuoneremonttia. Hallitukselle myönnettiin valtuutus 1-2 ylimääräisen hoitovastikkeen perimiselle tai perimättä jättämiselle, taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä tai salliessa. Päätettiin rahastoida vesivahinkokorjauksia varten nostettavan lainan osakkaiden maksamat huoneistokohtaiset lainaosuudet lainanlyhennysrahastoon ja kuukausittain maksettavat rahoitusvastikkeet tuloutetaan yhtiön tuloslaskelmassa. Myönnettiin hallitukselle valtuudet enintään 70 000 euron lainan nostamiseen yhtiön tilipankista huoneistojen 11, 15 ja 20 vesivahinkojen korjaamisen rahoittamiseksi sekä huoneiston 10 pesuhuoneen katon ja pyörävaraston katon vanhojen vesivahinkojälkien korjaamiseksi. Myönnettiin hallitukselle valtuutus sopia laina-ajasta ja päättää hankeosuuksien vastaanoton ja pääomavastikkeen keräämisen ajankohdasta.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Rovaniemi OP Koti Lappi Oy LKV

  Koskikatu 10, ROVANIEMI

  010 2539 307 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!