Laitsalmenkuja 5, Hirvensalo / Kaistarniemi, Turku

Velaton myyntihinta 800 000 € Myyntihinta: 800 000 €
Käyttöönottovuosi 2008
Pinta-ala
257 m2
k, 5h, 2xaula, 3xWC, 2xkph, s

Edustava ja todella iso talo meren rannalta. Arkkitehdin suunnittelema kolmetasoisen talon isoista ikkunoista avautuu upea näköala aina omasta venelaiturista Pitkäsalmen kautta yli Turun kattojen. Hirvensalon Kaistarniemeen, Pitkäsalmen rannalle on vuonna 2008 aloitettu rakentamaan erittäin komeaa ja tilavaa siporex-taloa, mutta työt ovat keskeytyneet ennen talon valmistumista. Talossa on ollut jatkuvasti lämmitys päällä, joten kaikki tehty on säilynyt kunnossa. Paljon on tehty, mutta vielä myös paljon puuttuu. Valmiina on vesikatto ja runko. Ikkunat ja ovet on asennettu, samoin sisäportaat ja osa sisustusmateriaaleista. Julkisivuverhous puuttuu, samoin kiintokalusteet, ilmanvaihtojärjestelmä ja osin sähkölaitteet. Pintamateriaaleja on osittain asennettu, mutta pääosa puuttuu. Osa materiaaleista on hankittu ja kuuluu kauppaan. Talossa on valmius hissin asentamiseen. Sovi oma henkilökohtainen esittelyaika ja tule tutustumaan taloon paikan päälle. Tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus viimeistellä unelmiesi kiinteistö meren rannalta!

Sinä olet meille tärkeä! Haluamme varmistaa, että asuntoesittelymme ovat sinulle turvallisia. Toisinaan joudumme rajaamaan asuntoesittelyihin saapuvien ryhmien kokoa ja porrastamaan esittelyjä. Voit sopia kanssani yksityisesittelyajan tähän kotiin. Tulethan esittelyyn vain terveenä ja noudatetaan yhdessä voimassaolevia paikallisia määräyksiä ja suosituksia. Asuntokauppaa voi käydä edelleen turvallisesti ja viranomaisten ohjeita noudattaen. Kotien välitys hoituu kanssamme joustavasti mm. sähköisiä työvälineitä ja palveluita hyödyntäen ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisätiedot ja esittelyt: Arto Helminen, p. 0500 842 523 arto.helminen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  682994
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Laitsalmenkuja 5, 20900 TURKU
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  k, 5h, 2xaula, 3xWC, 2xkph, s
  Asuinpinta-ala
  257 m2
  Rakennuslupapiirustuksen mukainen asuintilojen huoneistoala
  Kokonaispinta-ala
  564 m2
  Käyttöönottovuosi
  2008
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  3
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  800 000,00 €
  Kiinteistövero
  v 2020: 2104,73 e

  Keskeneräinen rakennus, joten hoitokustannukset eivät ole selvillä. Kiinteistövero tarkastetaan asuinrakennuksen valmistuttua.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiö on betonipinnoilla. Ei materiaaleja hankittuna.

  Pesutilat

  Sauna leca / siporex / betoni, ei väliseiniä, kylpyhuone, erillinen wc. Yläkerrassa: kph:n seinät ja lattia laatoitettu, kalusteet pääosin paikoillaan. WC:n seinät ja lattia laatoitettu. WC-istuin ja allas hankittu, ei asennettu. Keskikerroksessa: WC:n laatat hankittu, samoin seinäkiinnitteinen WC-istuin. Tila kesken. Alakerrassa WC:n istuin hankittu. Pintamateriaalit ovat leca- / siporexharkkoa / betonia. Väliseinät rakentamatta. Saatavana erillinen luettelo rakennusvaiheesta ja varustuksesta.

  Säilytystilat

  Varasto/viinikellari

  Materiaalit

  Keittiö: pintamateriaalit ovat siporexia / betonia. Olohuone: pintamateriaalit ovat siporexia / betonia. Makuuhuone 1: harkkopinnoilla: väliseinä rakentamatta, ei materiaaleja. Lattialämmitys. Makuuhuone 2: seinät pohjamaalattu, katossa koolaukset ja kiskot akustiikkalevyille. Lattialämmitys. Kaapisto. Makuuhuone 3: katossa koolaukset ja kiskot akustiikkalevyille. Seinissä koolaukset. Lattialämmitys. Kaapisto. Kodinhoitohuone: kokonaan laatoitettu. Suihkunurkkaus valmis. Kaapistot asennettu, ovet ja etulevyt hankittu. Kattopaneelit hankittu. Vesiliitännät. Lattialämmitys. Sauna: pintamateriaalit ovat leca- / siporexharkkoa / betonia. Väliseinät rakentamatta. Kylpyhuone: eri asteisia työvaiheita eri kerroksissa. Eteinen: betonipinnoilla, akustiikkalevyt kattoon asennettu. Askarteluhuone: betonipinnoilla. Kirjastohuone: katto ruiskupinnoitettu. Seinät pohjamaalattu. Aula, alakrt: seinät maalattu, akustiikkalevyt kattoon asennettu. Aula, yläkrt: seinät pohjamaalattu. Portaikko ja kaiteet asennettu. Lattialämmitys. Erillinen luettelo: saatavana rakennusvaiheesta ja varustuksesta.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Siporex. Ylin kerros (käyttöullakko) puurakenteinen.
  Kattotyyppi
  Auma
  Kattomateriaali
  Huopa
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu. Asennettu tontin rannan edustalle vuonna 2009. Putkea on meren pohjassa noin 40m x 70m alueella. Putken pituus on noin 400m. Putki on upotettu pohjaan noin 0,7m-1,2m syvyyteen eli veden pinnan tasosta noin 2,2-2,7m.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen poisto- ja tuloilma. Lämmöntalteenotto. Valmius viilennysjärjestelmään.
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 909 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava, rakennuslupa. Turun kaupunki
  Rakennusoikeus
  250 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Rakennusluvan mukainen kerrosala 310 m2. Poikkeuksena sallitun kerrosalan ylitys (MRL pykälä135,171). Sallittu 250m2, rakennetaan 310 m2. Sallitun 250mm seinänpaksuuden jälkeen vähennyksen jälkeen ylitykseksi jää 29m2 (11,6%).

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Rannan pituus
  noin 43 m
  Rannan suunta
  Koillinen
  Vesistön tyyppi
  Meri
  Vesistö
  Pitkäsalmi / Rauvolanlahti
  Rannan kuvaus
  Ranta on Kaistarniemen ja Papinsaaren alueelle tyypillinen jyrkkäprofiilinen ranta. Kiinteä laituri on metallirunkoinen, se lepää betonisten anturoiden varassa, kansi on puuta.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Paineviemäri, Grundfors
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Lisätiedot

  Kohde myydään keskeneräisenä rakennushankkeena ilman voimassaolevaa rakennuslupaa. Rakennusluvan uusiminen on tulevan ostajan vastuulla. Tarkemmat tiedot rakentamisen vaiheesta välittäjältä. Kohteen rakentaminen on aloitettu vuonna 2008. Kohdetta ei ole käyttöönotettu. Merilämmönkeruuputkistosta yksi lenkki viidestä on epäkuntoinen ja poissa käytöstä. Tieoikeus.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!