Jaloharjunsuora, Vehmersalmi, Kuopio

Velaton myyntihinta 59 000 € Myyntihinta: 59 000 €
Pinta-ala
8 000 m2

Haaveena hulppea etelärantainen tontti Ritoniemessä?

Tässä on tilaisuutesi, sillä Ritoniemessä tarjolla luonnontilainen kookas tontti omakotitalon rakentajalle. Näissä luonnonkauniissa maisemissa pääset ihailemaan vuodenaikojen vaihtelua. Täällä tuntuu aurinkokin paistavan ikään kuin lapsuuden muistikuvissa.

Tontti on loivarinteistä soraharjua, jolla kasvaa mäntyä ja koivua. Rantaa kohden tontti jyrkkenee ja antaa mahdollisuuden ilmeikkääseen rakentamiseen. Ranta on hiekkaa/soraa ja syvyys sopiva myös lapsien leikeille.

Täällä olet lähellä luontoa ja kuitenkin lähellä palveluja! Vehmersalmen vireän kylä on lyhyen ajomatkan päässä ja Kuopioonkin matka taittuu puolessa tunnissa.

Ritoniementietä n.1,3 km. Sallilanniementien risteyksen jälkeen käänny vasemmalle, uudelle merkitsemättömälle hiekkatielle. Aja hiekkatietä noin 200 metriä, kunnes vasemmalla puolella näet rajapyykin ja OP Kodin merkitsemisnauhat.

Saija Miettinen p. 0500 279 441, saija.miettinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  682446
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Jaloharjunsuora, 71310 VEHMERSALMI
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  59 000,00 €

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  8 000 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Kuopion kaupunki
  Rakennusoikeus
  250 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Alue on tarkoitettu ympärivuotiseen asutukseen rakennuslain 4 §:ssä haja-asutuksena. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden asuinrakennuksen lisäksi saunarakennuksen ja talousrakennuksia. Rakennusten lukumäärää ei ole rajoitettu. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 250 k-m2. Asuinrakennus on sijoitettava vähintään 40 m päähän rantaviivasta. Erillisen rantasaunan koko saa olla enintään 30k-m2 ja sijanti vähintään 15 m rantaviivasta.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Lisätiedot
  Holoppalan osakaskunta
  Rannan pituus
  noin 84 m
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Vesistö
  Kallavesi
  Rannan kuvaus
  eteläranta, saattaa olla vesijättöä. Myyjän kertoman mukaan rannassa muutama metri matalaan, jonka jälkeen syvenee voimakkaasti.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Lisätietoa käyttövedestä
  Alueella ei ole vesiosuuskuntaa. Alueen vesihuolto (sen toteuttaja) ratkaistaan vesihuollon kehittämissuunnitelman yhteydessä, joka on nyt päivityksen alla.
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Rakennuspaikka on liitettävä rakennettavaan viemäriverkkoon. Koska alueelle ei ole vielä rakennettu viemäriverkkoa, Kuopion kaupungin mukaan tulee harkittavaksi, edellyttääkö poikkeamislupaa vai voidaanko myöntää vähäisenä poikkeamisena kaavamääräyksestä suoraan rakennusluvalla. Jätevedet tulee käsitellä ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti pohjavesialueella. Lisätietoa jätevesien käsittelystä https://www.llky.fi/site?node_id=1491

  Ajo-ohjeet

  Ritoniementietä n.1,3 km. Sallilanniementien risteyksen jälkeen käänny vasemmalle, uudelle merkitsemättömälle hiekkatielle. Jatka risteyksestä hiekkatietä eteenpäin parisataa metriä, kunnes vasemmalla puolella näet OP Kodin merkitsemisnauhat.

  Lisätiedot

  Sähkön liittymismaksu tontille, 3470€ (pääsulakekoko 3x25A) Alueelle ei ole rakennettu viemäriverkkoa. Rannassa kulkeva tie tullaan nimeämään Jaloharjunsuoraksi. Asia on vireillä ja päätös nimeämisestä tullaan tekemään syyskuun aikana. Osoitenumeroita ei tässä tapauksessa voida vielä määrittää, koska tonttiliittymien sijainnit suhteessa nimettävään tiehen eivät ole tiedossa. Haja-asutusalueella osoitenumerot perustuvat mitattuun matkaan nimetyn tien alusta tontille erkanevan liittymän kohdalle. Osoitenumero määritetään viimeistään rakentamisen alkaessa asemapiirroksen perusteella.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Kuopio OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

  Maljalahdenkatu 29-31, KUOPIO

  010 258 8505 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!