Kiiskikuja 4, Nikinmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 258 000 € Myyntihinta: 258 000 €
Käyttöönottovuosi 1977
Pinta-ala
126,5 m2
5h + k

Tilava ja kodikas paritalohuoneisto lapsiperheiden suosimasta Nikinmäestä täystiilitalosta.

Tässä valossa kylpevässä kodissa on oiva pohjaratkaisu ja tilaa isommallekin perheelle. Makuuhuoneita on kolme ja neljäskin on helposti järjestettävissä.

Olohuone ja tyylikäs keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Puustellin ajaton keittiö saarekkeineen on käytännöllinen ja kaunis. Reilunkokoiseen olohuoneeseen mahtuu ruokaryhmä isommallekin porukalle.

Huoneistossa on tehty vuosien myötä päivityksiä ja mm. toinen wc-tila on rakennettu helpottamaan arjen sujuvuutta.

Käynti aurinkoiselle piha-alueelle käy lasitetun terassiparvekkeen kautta, suojaisalla pihalla on reilunkokoinen terassialue ja istuksia.

Tässä paritalossa molemmille huoneistolle on varattu oma, lämmin 20 m2 autotalli, sekä monikäyttöinen oma askartelutila. Säilytystilaa on lisäksi reilusti.

Talosta on pidetty erittäin hyvää huolta, mm. tasakatto on vaihdettu harjakatoksi ja salaojitusta remontoitu. Kuntotarkastus on teetetty ja saat raportin välittäjältä.

Taloyhtiössä on tarkoitus kevään yhtiökokouksessa käsitellä lämmitysjärjestelmän vaihtamista maalämmölle ja energia-avustuksen hakemista hankkeelle.

Nikinmäki on rauhallinen maalaisidylli, joista on kuitenkin nopeat yhteydet etelään, pohjoiseen ja Korson asemalle. Keravanjoki rantoineen tarjoaa luonnossa liikkuvalle virkistystä. Lähistöllä sijaitsevat myös Kuusijärven ulkoilualue sekä Sipoonkorven kansallispuisto.

Haluamme omalla toiminnallamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä ja tarjota asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme mahdollisimman turvallisen ympäristön.

Suhtaudumme tilanteeseen vastuullisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia.

Tästäkin kodista voit tiedustella minulta puhelimitse ja sähköpostitse, sekä sopia yksityisesittelystä kanssani. Voit tutustua tähän kotiin myös 3D esityksen kautta etukäteen.

Tiedustelut ja myynti: Anita Manner LKV p. 040 645 2750 tai anita.manner@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  675956
  Kohdetyyppi
  Paritalo
  Osoite
  Kiiskikuja 4, 01490 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  5h + k
  Asuinpinta-ala
  126,5 m2
  Huoneiston pinta-alaksi on ilmoitettu lattiapinta-ala
  Kokonaispinta-ala
  146,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  1977
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  1/1
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Lasitettu eteläparveke, josta on käynti myös asuntopihalle ja terassille.
  Ikkunat ja näköalat
  Asunnosta on läpitalon etelä-pohjoissuuntaiset rauhalliset pihanäkymät.
  Vapautuminen
  Viimeistään 1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  258 000,00 €
  Neliöhinta
  2 039,53 €
  Hoitovastike
  450,00 €/kk
  Yhtiövastike yht
  450,00 €/kk
  Vesimaksu
  15,00 €/hlö/kk

  Hoitovastike kattaa lämmityksen, piha-autopaikan, yhtiön tavanomaisen kunnossapidon sekä osuuden kiinteistöverosta. Hallituksella on valtuutus periä tarvittaessa ylimääräistä vastiketta tai jättää vastike perimättä.

  Varustus

  Keittiö

  Ajattoman vaaleassa keittiössä on Puustellin laadukkaat kalusteet. Keittiön varusteisiin kuuluu jää- ja pakastinkaappi, erillisuuni kiertoilmaominaisuudella, Induktioliesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Keittiön toimivuutta lisää erillinen saareke. Keittiö on uusittu 2015.

  Pesutilat

  Huoneistossa on kaksi erillistä wc-tilaa. Molemmissa tiloissa on peilikaappi ja toisessa myös allaskaappi. Lisäksi on kylpyhuone ja sauna. Saunassa on puukiuas, kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi peili- ja kylpyhuonekaapit ja pesukoneliitäntä. Lattialämmitys kylpyhuoneessa ja toisessa wc-tilassa.

  Materiaalit

  Keittiö: Maalattu laattalattia, maalattu tiiliseinä. Olohuone: Parketti, maalattu tiiliseinä. Makuuhuone 1: Laminaatti, maalattu tiiliseinä, tapetti. Makuuhuone 2: Laminaatti, maalattu lasikuitutapetti. Makuuhuone 3: Laminaatti, maalattu tiiliseinä. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Kokolattiamatto (laatta alla), seinät maalattu. Wc: Laattalattia, seinät laatoitettu. Takkahuone: Maalattu laattalattia, maalattu tiiliseinä.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kiiskenpesä
  Isännöitsijä
  Arpad Jelinko, p. 040 878 4454, arpad.jelinko@gmail.com
  Kiinteistönhuolto
  Osakkaat
  Asuinhuoneistoja
  2
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 2 kpl, sähköpistokepaikkoja 2 kpl
  Taloyhtiössä on
  Mahdollisuus autopaikkaan
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on yhtiöllä.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Tiili. Tiili ja betoniharkko.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Alkujaan tasakatto, muutettu harjakatoksi v.2001.
  Lämmitysjärjestelmä
  öljy
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  E 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 270

  Tehdyt korjaukset

  2000 LJK-remontti, kattila vaihdettu. 2001 Sadevesijärjestelmä uusittu. Vesikattoremontti, tasakatto muutettu harjakatoksi. 2006 Ikkunaremontti, etelänpuolen ikkunat uusittu. LJK-remontti, LV syöttösekoitusventtiilit uusittu. 2008 LJK-remontti, öljymäärämit. ja kalvopaisunta-astia uusittu. 2009 LJK-remontti, LVK-pumppu vaihdettu. 2011 LJK-remontti, paisunta-astia, lämpöpumppu vaihdettu. 2012 Pihavalaistuksen korjaus, ajotien puoleisten valaisimien kaapeli uusittu, hämäräkytkin vaihdettu. 2012 Maanvaraisessa kellarissa runkoviemäriin asennettu alipaineventtiili. 2013 Vesiautomaattipumppu uusittu. Ulkovalaistus: autotallien ovien yläpuolelle lisätty 2 kpl seinävalaisimia. Pohjoispuolen sisääntulokäytävän laatoitus uusittu (liuskekivet). 2014 Öljysäiliöhuoneen remontti: alkuperäinen teräsöljysäiliö purettu, uudet nailonsäiliöt asennettu, öljysäiliöhuone pienennetty ja siihen asennettu täysimittainen palo-ovi, uusi digitaalinen öljymäärän mittari asennettu, öljysäiliöhuoneeseen lisätty valaistus, käytävään lisätty valaistusta ja ripustuskoukkuja tikkaille ym., käytävän seiniä maalattu. 2015 Maakellarin tyhjennys irtaimesta maa-aineksesta, tuuletuksen korjaus: lisätty puhallustehosteinen ilmanpoisto, suurennettu raitisilma-aukko ja ohjattu ilma tilan alaosaan. 2016 Salaojakorjaus talon pohjoispäädyssä: kaivot, pumppu ja sen sähköistys, LKV-pumppu uusittu, vesimittari uusittu vesilaitoksen toimesta. 2017 Maanvaraisen ryömintätilan/välieteisen valaistus uusittu. 2018 Salaojaputkien tarkistus ja korjaus talon pihan sekä autotallien puoleisessa päädyssä. Maanvaraisen ryömintätilan täyttö kapillaarisepelillä, tonttivesijohtoon uusittu saattolämmitys, paisunta-astia uusittu, ulkovalaistusta lisätty. 2019 Kasteluvesipumppu uusittu, poltinhuolto ja nuohous. 2019 Perustusten huoltomaalaus. 2019 Ajotien puoleisen hiekkapihan kaadon tarkistus poispäin autotalleista.

  Suunnitellut korjaukset

  Suunnitellut kunnossapito- ja muutostyöt vuosille 2019-2023. Käynnistettävät remonttihankkeet päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. 2020 Antennijärjestelmän kartoitus ja kunnostaminen. 2021 Vanhan huopakatteen poisto ja lämmöneristeen lisääminen (puhallusvilla). 2025 Käyttövesiputkiston kuntotutkimus ja uusiminen tarvittaessa ( KV-, LV-, ja LVK-vesiputkisto). 2023 Lämmityskattilan kuntotarkastus ja uusiminen tarvittaessa.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 260 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Ruokakauppa Nikinmäen K-kauppa. Monipuoliset palvelut löytyvät Korsosta muutaman kilometrin päästä. Koulut: Jokivarren koulun Nikinmäen opetuspiste, Mikkolan koulu, Lumon lukio. Päiväkoti: Siimapuiston päiväkoti. Lähistöllä virtaa Keravanjoki, jonka rannat tarjoavat pyöräilijöille, kalastajille, melojille ja muille luonnossa liikkuville virkistystä. Nikinmäen Uimarannalle on n. 2 km. Kuusijärven ulkoilualue sekä Sipoonkorpi ovat myös lähistöllä. Kokonaisuudessaan Nikinmäki on rauhallinen maalaisidylli, joista on kuitenkin nopeat yhteydet etelään, pohjoiseen ja Korson asemalle. Liikenneyhteydet: Pääliikenneväyliä ovat Lahdenväylä, vanha Lahdentie ja Sipoontie. Niitä pitkin kulkevat myös HSL:n bussireitit Korsoon, Rautatientorille, Keravan, Porttipuiston, Lahdentien ja Kalasataman suuntaan

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Helsinki Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!