Otermankuja 9, Heikinlaakso, Helsinki

Velaton myyntihinta 250 000 € Myyntihinta: 250 000 €
Pinta-ala
97 m2
4h, k, s, 2 x wc, kellari

Rauhallisella paikalla Puistolan vehreissä maisemissa on omakotitalo, joka tarjoaa remontoijalle loistavan mahdollisuuden rakentaa kaunis koti.

Kaksikerroksisen talon alakerrassa ovat keittiö, olohuone, ruokailutila sekä wc. Olohuoneesta on käynti terassille. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc ja paljon ullakkotilaa. Kellarikerroksessa sijaitsevat sauna, kylpyhuone, pukeutumishuone ja lisäksi reilusti varasto- ja teknistä tilaa. Asuntoa on remontoitu, mutta remontteja ei ole saatettu loppuun. Talo on niinikään ollut useamman vuoden asumottomana ja sen kunnossa- ja ylläpidossa on ollut taukoa.

Puistolan moninaiset palvelut ovat lähellä: Nurkan päiväkoti ja alakoulu sijaitsevat lähes naapurissa, eikä matkalla ole yhtään isomman tien ylitystä, Puistolan peruskouluun on matkaa 700 metriä ja Puistolanraitin ala-asteelle 850 metriä. Lähin elintarvikekauppa on 300 metrin päässä.

Bussin 75 pysäkki Helsinkiin tai Puistolan asemalle on aivan kulman takana.

Puistola on liikkuvien lasten ja aikuisten unelma-aluetta. Siellä on erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja lenkkeilymaastot, ja mm. kaksi jalkapallokenttää, kolme tenniskenttää ja koripallokenttä löytyvät lyhyen kävelymatkan päässä. Talvella alueella on jääkiekkokaukalo ja luistelurata, hiihtoreittejä unohtamatta.

Lisätietoja kohteesta antaa:

Pekka Riutta-aho p. 050 476 0335 pekka.riutta-aho@op.fi tai Paulus Palomurto p. 050 544 0598 paulus.palomurto@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  661857
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Otermankuja 9, 00760 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4h, k, s, 2 x wc, kellari
  Asuinpinta-ala
  97 m2
  Ei tarkistusmitattu
  Kokonaispinta-ala
  157 m2
  Yleiskunto
  Välttävä
  Kerros
  2
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  250 000,00 €
  Kiinteistövero
  599,87

  Arvio. Jätemaksut 4 henkinen perhe 360 l omajäteastia, tyhjennys 1 krt viikko hinta n.222 €/v. Vesimaksu 4 henkinen perhe. Vesimaksun vuosi arvio 713 €/v

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön varusteet: Sähköliesi (toimintakunnosta ei tietoa). liesituuletin (toimintakunnosta ei tietoa), astianpesukone (toimintakunnosta ei tietoa). Kaapistot, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Saunan ja kylpyhuoneen varusteet: Puukiuas, suihku, pesukoneliitäntä. Erillinen wc: peili, allaskaappi, kiinteät valaisimet, suihku.

  Säilytystilat

  Kellari

  Materiaalit

  Keittiön pintamateriaalit: Laminaatti, seinät maalattu, keittiön välitila kaakeli. Olohuoneen pitnamateriaalit: Lattia lautalattia, seinät tapettia. Ruokailuhuone pintamateriaalit: Lattia lautalattia, seinät tapettia. Makuuhuoneen 1 pintamateriaalit: Lattia laminaatti, seinät tapettia sekä paneelia. Makuuhuoneen 2 pintamateriaalit: Lattia muovimatto, seinät tapettia. Saunan pintamateriaalit: Lattia kaakeli, seinät puupaneeli. Kylpyhuoneen pintamateriaalit: Lattia kaakeli, seinät kaakeli. Eteisen pintamateriaalit: Lattia laminaatti, seinät tapettia. Erillisen wc::n pintamateriaalit: Seinät kaakeli, lattia kaakeli.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja puuverhoiltuja.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Rivipeltikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Öljy. Öljypolttimen toimintakunnosta ei tietoa.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta / Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  711 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Vehreä, rinnemäinen ja kaunis pihapiiri puustoineen ja istutuksineen.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava, rakennuslupa. Helsingin kaupunki p.09 310 1691/vaihde/asemakaavoitus. Kaavaote liittenä Helsingin kaupunki p. 09 310 1691/vaihde
  Rakennusoikeus
  178 m2

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K-Market Heikinlaakso 450 metriä, Alepa Puistola 750 metriä. Koulut: Puistolan peruskoulu 700 metriä. Puistolanraitin ala-aste 850 metriä. Päiväkoti: Päiväkoti nurkka 250 metriä. Liikenneyhteydet: Bussit 75, 74. Puistolan juna-asema 1,8 km

  Lisätiedot

  **Raksystems RS3 12.6.2019 Kuntotarkastuksen yhteenvedosta: Rakennukseen suoritetut korjaus- ja huoltotoimenpiteet eivät ole tiedossa. Saadun tiedon mukaan rakennus on ollut muutamia vuosi tyhjillään ja ilman lämmitystä. LVIS-järjestelmien toimintakunnosta ei ole tietoa. Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat vierustan maanpintojen kallistuksien korjaamiseen ja kasvillisuuden poistamiseen rakennuksen vierustoilta, sadevesien ohjauksen puutteiden korjaamiseen, ulkoverhouksen uusimiseen, vesikatteen uusimiseen, yläpohjan tuuletuksen tehostamiseen, kattilahuoneen palo-osastoinnin puutteiden korjaamiseen, kellarin pesuhuoneen ja saunan uusimiseen sekä rakennuksen ilmanvaihdon tehostamiseen. Merkittävimmät jatkotutkimustarpeet liittyvät mm. perusmuurin vedeneristyksen laajuuden selvittämiseen, salaojituksen olemassa olon ja toimintakunnon selvittämiseen, lämmitysjärjestelmän kunnon selvittämiseen ja järjestelmän vaurioiden korjaamiseen, vesi-ja viemärijärjestelmän kunnon selvittämiseen ja järjestelmien vaurioiden korjaamiseen sekä sähköjärjestelmän kunno selvittämiseen ja järjestelmän vaurioiden korjaamiseen.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Helsinki Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!