Alaisokoskentie 28, Veneskoski, Seinäjoki

Velaton myyntihinta 29 000 € Myyntihinta: 29 000 €
Pinta-ala
3,8 ha

Moneen käyttötarkoitukseen soveltuvaa tonttimaata Keski-Nurmon Isokoskelta hyvien tieyhteyksien varrelta. Rakennusoikeutta niin asuin- kuin hallirakennuksille. Rakennusoikeus varmistettava Seinäjoen kaupungilta. Osalle määräaloista mahdollisuus liittyä kunnalliseen veteen ja viemäriin.

Määräaloja on kaksi ja ne ovat lohkottavissa tilasta KOSKI, kiinteistötunnus 743-404-20-134. Niistä isompi on pinta-alaltaan n. 1,81 ha ja se sijaitsee Alaisokoskentien ja Kourantien välissä ja sille saa rakentaa asuinrakennuksen ja lisäksi elinkeinon harjoittamiseen liittyvää tilaa. Vesi- ja viemäriliittymät ovat tontin rajalla. Sen myyntihinta on 59.000 euroa.

Pienempi määräala, pinta-alaltaan n. 1,24 ha, sijaitsee Kuortaneentien ja Kourantien risteysalueella ja sille saa rakentaa maatalouteen liittyvän hallin. Sen myyntihinta on 39.000 euroa.

Lisäksi yhden tontin muodostaa Alaisokoskentien päässä oleva kiinteistö Penatila1, kiinteistötunnus743-404-20-166, pinta-alaltaan n. 3900 m2. Sille saa rakentaa joko asuinrakennuksen tai hallirakennuksen. Vesi- ja viemäriliittymät ovat tontin rajalla. Sen myyntihinta on 29.000 euroa

Ohjeelliset rakennuspaikat on tutkittu yleiskaavan yhteydessä, mutta niille pitää kuitenkin hakea kevennetty suunnittelutarveratkaisupäätös ennen kuin varsinainen rakennuslupa voidaan myöntää. Luvan myöntää Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonta.

Lisätiedot: Juha Urmas, 040 157 9655, juha.urmas@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  659820
  Kohdetyyppi
  Tontti
  Osoite
  Alaisokoskentie 28, 60640 ISOKOSKI
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  29 000,00 €

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3,8 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Rakentaminen edellyttää kevyttä suunnittelutarveratkaisua Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonnalta. Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonta

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Osalle määräaloista mahdollista liittyä kunnalliseen veteen ja viemäriin.

  Lisätiedot

  Määräaloja on kaksi ja ne ovat lohkottavissa tilasta KOSKI, kiinteistötunnus 743-404-20-134. Niistä isompi on pinta-alaltaan n. 1,81 ha ja se sijaitsee Alaisokoskentien ja Kourantien välissä ja sille saa rakentaa asuinrakennuksen ja lisäksi elinkeinon harjoittamiseen liittyvää tilaa. Sen myyntihinta on 59.000 euroa. Pienempi määräala, pinta-alaltaan n. 1,24 ha, sijaitsee Kuortaneentien ja Kourantien risteysalueella ja sille saa rakentaa maatalouteen liittyvän hallin. Sen myyntihinta on 39.000 euroa. Lisäksi yhden tontin muodostaa Alaisokoskentien päässä oleva kiinteistö Penatila1, kiinteistötunnus743-404-20-166, pinta-alaltaan n. 3900 m2. Sille saa rakentaa joko asuinrakennuksen tai hallirakennuksen. Sen myyntihinta on 29.000 euroa. Ostaja vastaa määräalojen lohkomis- ja lainhuudatuskuluista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Ohjeelliset rakennuspaikat on tutkittu yleiskaavan yhteydessä, mutta niille tarvitsee kuitenkin hakea kevennetty suunnittelutarveratkaisupäätös ennen kuin varsinainen rakennuslupa voidaan myöntää. Luvan myöntää Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonta.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Seinäjoki OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

  Keskuskatu 9, SEINÄJOKI

  010 254 7110 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!