Vimparaitti 60, Brakila, Hamina

Velaton myyntihinta 325 000 € Myyntihinta: 325 000 €
Käyttöönottovuosi 1972
Pinta-ala
82 m2
2 mh, oh, rt, kk, wc, et, kuisti, rantamökki 55m2

Upea, hirsinen talviasuttava vapaa-ajanasunto ympärivuotiseen käyttöön. Lasitetulla 32 m2 kuistilla voit nauttia ihanista merimaisemista. Todella iso ja kaunis, osin luonnontilainen 7.400 m2 tontti meren rannalla. Oma ranta, joka avautuu lounaaseen ja rantaviivaa on 67 metriä. Ranta on osin hiekkaa ja osin kalliota ja siellä on jykevä laituri uimarappuineen. Kiinteistöllä on kunnallistekniikka, joten täällä on nykyajan mukavuudet niin keittiössä kuin wc:ssäkin. Rantasauna erillisessä, noin 55 m2 rantamökissä, jossa saunan ja pukuhuoneen lisäksi tilava tupa sekä alkovi ja keittiö. Tähän kohteeseen ei voi olla ihastumatta, joten sovi pian oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  657478
  Kohdetyyppi
  Vapaa-ajan asunto
  Osoite
  Vimparaitti 60, 49400 HAMINA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  2 mh, oh, rt, kk, wc, et, kuisti, rantamökki 55m2
  Asuinpinta-ala
  82 m2
  Kokonaispinta-ala
  114 m2
  Käyttöönottovuosi
  1972
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  1
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  325 000,00 €
  Kiinteistövero
  390,24 eur / vuosi

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin ; hormiin, astianpesukone, kaapistot.

  Pesutilat

  Sauna lattialämmitys (sauna uusittu kokonaan v. 2012), puukiuas uusittu vuonna 2018, erillinen wc, peilikaappi, pesukoneliitäntä wc:ssä, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Ulkovarasto

  Materiaalit

  Keittiö: seinät hirttä, lattiat lautaa. Olohuone: seinät hirttä, lattia lautaa. Makuuhuone 1: seinät hirttä, lattia lautaa. Makuuhuone 2: seinät hirttä, lattia lautaa.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Hirsi. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva päärakennus on täyshirsinen, paikallaan veistetyt hirret, tekijöinä Kuuselan veljekset Miehikkälästä.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Sähköpatterilämmitys. Lisäksi ilmalämpöpumppu (uusittu tammikuussa, Mitshubishi etäohjauksella).
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  7 400 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, rakennuslupa. Haminan kaupunki Haminan kaupunki

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Rannan pituus
  noin 67 m
  Rannan suunta
  Ranta avautuu noin lounaaseen
  Vesistön tyyppi
  Meri

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan, vesiosuuskunta.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan, vesisosuukunta.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Vesi- ja viemäriliittymät Vimpasaaren Vesi -vesiosuuskuntaan. Päärakennus liitettiin vuonna jouluna 2015 tuolloin rakennettuun Vimpasaaren vesi- ja viemäriverkkoon. Päärakennuksesta menee maahan upotettu kesävesijohto alamökin keittiöön ja saunaan. Alamökin kesävesijohdon päähana on päärakennuksen eteisessä.

  Lisätiedot

  Olennaiset peruskorjaukset ja muutostyöt: Päärakennusta ja alamökkiä on pidetty hyvin ja niihin on tehty säännöllisesti normaaleja huoltotöitä; Päärakennuksen ulkoseinät on käsitelty Tervapellalla. Päärakennuksen olohuoneen sohvaseinälle teetettiin kaksi lisäikkunaa noin v. 2005. Asennustyöt teki hirsityönopettaja Asko Krouvin johdolla Kotkan ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen hirsityönlinjan oppilaat. Päärakennus liitettiin vesi- ja viemäriverkkoon v. 2015 jouluna, rakennukseen rakennettiin sisä-WC lämmitetyllä lattialla ja uusittiin keittiö (normaalit rakennusluvat). Päärakennuksen huopakaton päälle asennettiin loppuvuodesta 2017 peltikatto (Suomen Kattocenter). Huopakaton ja peltikaton välissä on kosteuden keräävä välikalvo. Samalla välikaton ja vesikaton väliseen tilaan (vinttiin) laitettiin 15-30 cm puhallusvillaa aiemmin olleen normaalin lasivillaeristyksen päälle. Päärakennuksessa on ollut ilmalämpöpumppu vuodesta 2008 (Panasonic); tammikuussa 2019 tilalle hankittiin uusi, etäohjauksella oleva laite (Mitsubishi) Alamökin keittiötila uusittiin n. v. 2008. Alamökin sauna uusittiin kokonaisuudessaan (Matti Ahonen) n. v. 2010; lattialämmitys; 2018 uusittiin kiuas (toimenpideilmoitus tehtiin kaupungille); keittiöön tehtiin kesävesijohto. Alamökin lämpöpatterit uusittiin 2017 (Ensto); samalla vedettiin rakennuksen ulkopuolelle sähköpiste. Alamökin (keittiö ja sauna) jätevesi johdetaan saostuskaivoon ja siitä edelleen imeytyskaivoon (molemmat Uponorin); saostuskaivo tyhjennetty 2018. Kiinteä laituri rakennettiin n. 2010 (toimenpideilmoitus tehtiin kaupungille). Kiviarkun ja ranta-alueen kivetykset teki koneurakoitsija Veijo ”Vexi” Takala. Puutyöt teki Matti Ahonen. Päärakennuksen ympärillä on ollut alusta pitäen salaojitus; rakennuksen pohjois- ja itäsivustojen osalta salaojat uusittiin vuonna 2017 (urakoitsija Timo Suortti). samalla talon nurkalle asennettiin hulevesikaivo, josta vesi johdetaan putkea pitkin tontin rajalla olevalle imeytysalueelle

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Mökkivakuutus
  vapaa-ajan asunnolle

  Tutustu OP:n mökkivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Hae asuntolainaaOsuuspankista!