Kansankuja 3, Itä-Pakila, Helsinki

Velaton myyntihinta 435 000 € Myyntihinta: 435 000 €
Käyttöönottovuosi 1974
Pinta-ala
118 m2
4-5h + k + rt + kph/wc

Hyvällä sijainnilla valoisa päätyhuoneisto 2-tasossa. Tilavat huoneet, 2 kylpyhuonetta ja erillistä wc:tä. Alakerrassa mm. iso kodinhoito, saunatilat ja "ikkunallinen harrastehuone". Huoneistossa on hyvin säilytystilaa mukaan lukien sisääntulon vieressä erillinen hyvän kokoinen ulkovarasto. Suojaisassa ja vehreässä pihassa (noin etelää, on ruusuja, perennoja, alppiruusuja, sireeni ja köynnöskasveja. Huoneistoon kuuluu 2 autokatospaikkaa. Nykyinen omistaja ostanut huoneiston 1981 alakerran ollessa keskeneräinen betonipinnoilla. Takkahuoneessa on valmius, ilman koneita, uima-altaalle, joka tällä hetkellä peitettynä. Alakerta on rakennettu ja remontoitu täysin ostettaessa.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  648657
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Kansankuja 3, 00680 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4-5h + k + rt + kph/wc
  Asuinpinta-ala
  118 m2
  Kokonaispinta-ala
  236 m2
  Käyttöönottovuosi
  1974
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  1/2
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  Ei
  Ikkunat ja näköalat
  Päätyhuoneisto, ikkunat 3 suuntaan, etelä/pohjoinen/länsi
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  435 000,00 €
  Neliöhinta
  3 686,44 €
  Hoitovastike
  444,50 €/kk
  Yhtiövastike yht
  444,50 €/kk
  Vesimaksu
  20,00 €/kk

  Huoneiston vastikekerroin yhtiöjärjestyksen mukaan 127. Yhtiövastikkeet tarkastetaan vuosittain kevään yhtiökokouksen yhteydessä. v 2019 tammi-toukokuu 419,10 (3,3€/m2) kesä-joulukuun yhtiövastike on 444,50 €/kk (3,5€/ m2) Isännöitsijällä on valtuus tarvittaessa periä ylimääräinen hoitovastike vesimaksuineen tai aikaistaa sen perintää ja/tai jättää senn maksuvalmiuden salliessa perimättä. Ylimääräisen hoitovastikkeen yhteydessä tulee maksaa myös vesimaksu sen suuruisena kuin se perintakuukautena muutenkin maksetaan.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi (Miele 2008), pakastekaappi (khh:ssa, Miele 2008), kylmiö (khh:ssa, Huurre 1981, laitteisto uusittu), keraaminen liesi (Upo), liesituuletin (hormiin), astianpesukone (Miele 2005), kaapistot, kiinteät valaisimet, työtaso laminaattia ikkunan edessä, kylmiö (Huurre) kodinhoitohuoneessa. Puustellin keittiö 2014

  Pesutilat

  Sauna (lauteet apassia), sähkökiuas (alkuperäinen Helon kiuas1981), kylpyhuone (yläkerta), erillinen wc (sekä ala- että yläkerta), suihku (suihkutila alakerta saunatilan yhteydessä), amme (yläkerran kph), peilit, peilikaappi, pesukoneliitäntä (khh:ssa), lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Yläkerran wc ja kph 1981 vesikiertoinen lattialämmitys. Alakerran sauna, pesuhuone/suihkutila sekä TV/takkahuone 1981 vesikiertoinen lattialämmitys. Alakerta ollut betonilla 1981 ostettaessa, myyjä rakennuttanut alakerran uudelleen. Takkahuoneessa ollut uima-allas, joka vielä levytyksen alla betonipinnalla (ei allaslaitteita, pumppuja hankittu koskaan)

  Säilytystilat

  Vaatehuone, ulkovarasto

  Materiaalit

  Keittiö: muovimatto lattiassa (2014), seinissä maali. Olohuone: sauvaparkettilattia (tammi), seinissä puu ja tapetti. Makuuhuone 1: lautaparkettilattia (saarni), seinissä tapettia ja maalia. Makuuhuone 2: lautaparkettilattia (saarni), seinissä tapettia ja maalia. Makuuhuone 3: lautaparkettilattia (saarni), seinissä tapettia ja maalia. Kodinhoitohuone: muovimattoa ja laminaattia. Sauna: laattalattia, seinissä puupaneli. Kylpyhuone: laattalattiat ja seinissä laattaa. Eteinen: laattalattia. Askarteluhuone: muovimatto lattiassa, seinissä maali. Wc: laattalattiat ja seinissä laattaa. Takkahuone: laattalattia, seinissä oksaton paneli, vesikiertoinen lattialämmitys. Portaat: Sisalmattoa.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Kansankuja 3
  Isännöitsijä
  Matti Änkö, Kansankuja 3 B, 050 541 6014
  Kiinteistönhuolto
  Osakkaat
  Asuinhuoneistoja
  3
  Autopaikat
  Autokatospaikkoja 3 kpl
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on osakkailla.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Tiili. Puu, betoni.
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Huopa. Edellisessä kattoremontissa katon kaltevuutta korjattu niin, että vesi ei jää seisomaan (ei varsinainen pulpettikatto, mutta kaltevuutta on isännöitsijän mukaan).
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  D 2013

  Tehdyt korjaukset

  Parannettu ulkovalaistusta 2018, Energiatodistus, kaukolämpölaitteiston paineventtiili uusittu 2017, korjattu alunperin rikkonaisena asennettu A:n viemäriputki joka tukkeutui ja vuoti pannuhuoneen lattialle 2016, A uusi lauta-aitansa pihan ympärillä samantapaiseksi muiden kanssa, talon UH-antenni uusittiin ja antennivahvistimet korjattiin, lämmönsiirrin uusittu 2013, lämpö-, vesi- ja viemäriputkiston kuntokartoitus, uusi yhtiöjärjestys, kaukolämmön siirtolaitteisto uusittiin 2012, ikkunoiden kuntokartoitus, asunnon C laho ulkopäätyikkuna uusittiin ja ja tehtiin peltilippa ko. ikkunan yläpuolelle 2011, talon ja autokatoksen sokkelit maalattiin 2010, Vahinkopartio Oy teki vahinkokartoituksen vesivuodosta savupiipussa ja suoritti taloyhtiön tilaaman korjauksen, Katto-2000 teki tilauksesta paikkakorjauksia talon katolla, A vaihtoi katolla olevan ilmastointikoneensa, yhtiö korjautti sen viereisen katon 2007, talohtiön vesiputkiston venttiilien kuntokartoitus, naapuritontin (Kansantie 28) rakentaja kartoitti ja korjasi tulleet rakennustyöhaitat, asunnon A kosteusvaurio, joka tuli vanhan savupiipun kautta, korjattu ja piippuun lisätty peltihattu, korjattiin rakennuksen betoniseinissä olleet halkeamat asuntokohtaisena omana työnä 2005, vuosina 2004-2007 korjattiin omana työnä myös tiiliseinien laastivauriot, B asunnon sulkuventtilien vuoto 2003, lahonneen jäteastia-aitauksen paikalle rakennettiin uusi 2002, C:ssä vuotava sulkuventtiili uusittu, B ja C asuntoihin talvityhjennysventtiilit pihan kasteluhanoille 2001, kattoremontti, muutettu tasakatto pulpettikatoksi 1989, rakennettu 3 auton katos 1985, talo liitetty kaukolämpöön 1983, sähkölämmityskaapelit kunkin asunnon kattosadevesikaivoon 1981. KTS lisää "kunnossapito- ja muutostyöt"

  Suunnitellut korjaukset

  Kunnossapitotarveselvitys: 2020 suunnitelma taloyhtiön bitumihuopavesikaton uusimisesta kaikkien kolmen asunnon yhteisenä hankkeena ja samassa yhteydessä korjataan C:n katon lämpöeristyksen puute. Uusitaan asuntojen B ja C, mahd. A kattoikkunat, tarkistetaan ja uusitaan kattojen pellitykset. Eri asuntojen maksuosuudessa otetaan huomioon yhtiöjärjestyksen mukaisesti se mitä mahdollisesti asunnot ovat jo 2000-luvulla omalla kustannuksella uusineet. Kaapelien ja antennien kunto, kiinnitys ja läpimenojen tiiviys varmistetaan kattotyön yhteydessä. Katto työn suunnitelmaan voi liittää myös muut katon korjaustoimenpiteet. 2021 Varaudutaan toteuttamaan taloyhtiön vesikaton uudistaminen, talon ulkoseinien asuntokohtainen puuosien täydennysmaalaus voi olla tarpeellista. 2022 Teetätetään suunnitelma etupihan uudesta asfaltoinnista ja pihan/ajotien kaltevuuden vähentämisestä, talon ulkoseinien ja ikkunoiden puuosien täydennysmaalaus tarvittaessa, 2023 Varaudutaan toteuttamaan suunnitelman mukainen etupihan uusi asfaltointi ja pihan/ajotien kaltevuuden vähentäminen. Ennen toteutusta harkitaan mahdollisuutta asentaa luntasulattava kävelytie asfalttiin. Myös muita mahdollisa toimenpiteitä voidaan ottaa huomioon ja liittää mukaan suunnitelmaan. 2024 Varaudutaan tekemään talon tiili- ja puuseinien kuntokatselmus, jossa tehdään suositus sekä toteutussuunnitelma tarpeellisista korjauksista. Talon ulkoseinien sekä ikkunoiden puuosien täydennysmaalaus voi olla tarpeellista.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 545,9 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K-kauppa noin 400 metriä, bussipysäkit Yhdyskunnantiellä, päiväkodit ja koulut noin 500 metriä.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu OP:n kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Hae asuntolainaaOsuuspankista!