Luotsikatu 4 A 19, Katajanokka, Helsinki

Vuokra 900 €/kk
Pinta-ala
69 m2
2h, wc

Heti vapaa liiketila arvostetusta taloyhtiöstä. Loistavalla sijainnilla Katajannokalla. Liiketila on katutasolla omalla sisäänkäynnillä. Vesimaksut ja sähkö kuuluvat vuokraan! Kiinnostuitko? Ole yhteydessä: Toni Koskinen, 040 547 2491, toni.koskinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  647489
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Luotsikatu 4 A 19, 00160 HELSINKI
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h, wc
  Kokonaispinta-ala
  69 m2
  Sauna
  Ei
  Vapautuminen
  Heti

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  900,00 €/kk
  Myyntihinta
  0,00 €

  Vesi ja sähkö sisältyvät vuokraan. Vuokralainen hankkii liiketilalle vakuutuksen ja maksaa yhden kuukauden vuokraa vastaavan vuokravakuuden.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  E 2018

  Tehdyt korjaukset

  2017 kaikkien peltikattojen maalaus, vesikalusteiden kuntokatselmus, 2015 viemärilinjan V3 kunnostaminen sukittamalla, lumiesteiden lisäys katoille, tulihormien kartoitus ja nuohous, huoneiston C8 kunnostus, 2014 Iv- ja tulihormien kartoitus ja kunnostusta, pihan sakokaivojen ohittaminen ja käytöstä poisto, 2013 korvaus- ja poistoilmaventtiilien uusinta/kunnostus, pihavaraston peltikaton uusinta, 2012 päärakennuksen peltikaton uusinta, katujulkisivun ja katuparvekkeen kunnostus ja maalaus, syöksytorvien asennusta ja korjausta, syöksytorvien lämmityskaapelien asennusta, 2011 pohjaviemäreiden kunnostus huoneiston B21 kohdalta, 2010 kattotikkaiden ja -varusteiden asennus, pihajulkisivuikkunoiden ulkopuolinen huoltomaalaus.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Kunnossapitotarveselvitys seuraavan 5 vuoden aikana: pihan asfaltoinnin korjaus, porttikäytävän huoltomaalaus, A19 ulko-oven uusinta, pihajulkisivun ikkunoiden huoltomaalaus, kattoikkunoiden huoltomaalaus, C ja D porrashuoneiden reunan paikkaus, kattojen huoltomaalauksia, saunan lauteiden uusiminen, C ja D -kellarikäytävien maalaus, alajakokeskuksen kunnon selvitys ja tarvittaessa uusinta, linjasaneerauksen hankesuunnittelua, vesikalusteiden tarkistuksia ja huoltokorjauksia, tulihormien nuohous, sähkösaneerauksen hankesuunnittelua, kiinteistön lukitusten uusinta.

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Löydä remonttiapua palveluhausta

  Näytä palveluntarjoajat
  Palvelun tarjoaa OP-Palvelut Oy
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!