Huhdintie 7, Nyhkälä, Karkkila

Velaton myyntihinta 1 € Myyntihinta: 1 €
Pinta-ala
176 m2
Liiketila

TARJOUSKAUPPA!

176m2 liiketila Karkkilan keskustasta, erittäin hyvällä sijainnilla! Isot näyteikkunat Keskuspuiston suuntaan. Takatiloissa 2xwc sekä suihkut.

HUOMIO! Kaupankäynti tapahtuu Huutokaupat.com palvelussa: https://huutokaupat.com/1217407

- Korkeimman tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen OP-Kiinteistökeskuksen välityksellä. Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous. - Tutustu kohteen tietoihin huolellisesti ja ole yhteydessä OP-Kiinteistökeskuksen välittäjään ennen huutokauppaan osallistumista. - Huutokaupan päätyttyä OP-Kiinteistökeskuksen välittäjä on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen tarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuun saattamiseksi. - OP-Kiinteistökeskus ei vastaa huutokaupan toteutuksesta Huutokaupat.com -sivustolla.

Kysy lisää: Riina Seppälä 040 660 5188, riina.seppala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  635663
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Huhdintie 7, 03600 KARKKILA
  Huoneet
  Liiketila
  Kokonaispinta-ala
  176 m2
  Sauna
  Ei
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Vuokra
  0,00 €/kk
  Myyntihinta
  1,00 €

  Lisätiedot

  Korkeimman tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen OP-Kiinteistökeskuksen välityksellä. Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous. Tutustu kohteen tietoihin huolellisesti ja ole yhteydessä OP-Kiinteistökeskuksen välittäjään ennen huutokauppaan osallistumista. Huutokaupan päätyttyä OP-Kiinteistökeskuksen välittäjä on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen tarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuun saattamiseksi. OP-Kiinteistökeskus ei vastaa huutokaupan toteutuksesta Huutokaupat.com -sivustolla.

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Löydä remonttiapua palveluhausta

  Näytä palveluntarjoajat
  Palvelun tarjoaa OP-Palvelut Oy
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!