Nousiaistentie 206, Lemu, Masku

Velaton myyntihinta 139 000 € Myyntihinta: 139 000 €
Käyttöönottovuosi 1940
Pinta-ala
119 m2
6h, 2k, 2s, 3wc, var

Kallioiselle kumpareelle 1940 -luvulla rakennettu ja 1970 luvulla laajennettu päärakennus omassa rauhassa kuusiaidan suojassa. Talossa tilat kolmessa kerroksessa; nyt 2 keittiötä, 3 vessaa ja 2 saunaa. Remontoi tilat omaksesi! Maatilan talouskeskus myydään määräalana n. 1,5 ha. Ympärillä tilan nyt vuokraviljelyssä v. -22 asti olevat pellot, joten mahdollisuus määritellä omat rajat tarjousten perusteella vaikka ostamalla peltomaata. Tilava remontointia vaativa kahden asunnon päärakennus sekä entiset navetta- ja kanalarakennukset kuuluvat nyt myytävään pihapiiriin. Navetassa tilaa verstaalle, säilytykseen ja vaikka minkälaiseen toimintaan navetanylisillä. Sijainti on hyvän tien varrella ja valtatie 8/moottoritie tai Kustavintie sijaitsevat lähellä. Nousiaisten Nummen, Maskun ja Lemun taajamien palvelut käytettävissä eikä Raisio tai Turkukaan ole kaukana. Tiedustelut ja esittelyvaraukset tähän mielenkiintoiseen tilakeskukseen tai maatilalle Pirjo Härkälä puh. 050 527 8174, pirjo.harkala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  635264
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Nousiaistentie 206, 21230 LEMU
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  6
  Huoneet
  6h, 2k, 2s, 3wc, var
  Asuinpinta-ala
  119 m2
  vanha osa +uusi osa asuintiloja
  Kokonaispinta-ala
  199 m2
  Käyttöönottovuosi
  1940
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  1.5
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  139 000,00 €
  Kiinteistövero
  nykyisen omistuksen aikana v. -18/164,99 eur

  Nuohouksen kulu. Jätteenkäsittelyn maksut perhekoon mukaan. Käyttövesi- ja jätevesijärjestelmien parantamisen kustannus. Jätevesijärjestelmät lakisääteisesti uudistettavia/kysy Maksun kunta.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi molemmissa asunnoissa, pienemmässä lisäksi pakaste, sähköliesi molemmissa keittiöissä, liesituuletin, kaapistot molemmissa keittiöissä, pöytätasojen materiaali melamiini, isomman asunnon keittiössä/vanha osa; puuliesi.

  Pesutilat

  Sauna vanhan osan kellarikrs., sähkökiuas lisäosan sauna, puukiuas vanhan osan saunassa, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc 2 kpl vanhalla puolella, 1 lisäosassa, suihku, peilit yläk. wc:ssä, pesukoneliitäntä kellarikrs., lattialämmitys kellarikrs:n pesuhuoneessa sähköinen.

  Säilytystilat

  Kellari, vintti, komeroita, talousrakennukset

  Materiaalit

  Keittiö: asuintilojen lattioissa laminaattia sekä parkettia. Olohuone: asuintilojen seinissä maalipintoja, tapettia ja osin kangastapettia. Makuuhuone 1: pikkuasunnossa 1mh, vanhan osan yläkerrassa 2h makuukäytössä. Sauna: 2 kpl; toinen kellarikrs. ja toinen pikkuasunnossa maantasakrs. Kylpyhuone: 2 kpl; toinen kellarikrs. ja toinen pikkuasunnossa maantasakrs.. Eteinen: molemmissa asunnoissa omat uloskäynnit. Wc: koko talossa 3 kpl. makuusoppi: vanhan osan asunnossa 1 makuusoppi/alkovi.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Tiilimuurausta kellarikerros.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Vartti. Katon uusiminen ajankohtaista.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Sähkö sekä keittiön puuliesi.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  painovoimainen
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1,5 ha
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Rakennukset sijaitsevat pihapiirin keskellä kallioisella kumpareella Nousiainen Lemu tien varrella. Vanhaa puustoa pihassa ja hoidettu kuusiaita rajaa puutarhan nurmialueen. Ajopihaa navetan suuntaan piharakennuksen takana. Talouskeskuksen kaivo sijaitsee peltomaalla ja maalämmön putkisto on pihapiirin ja Nousiaistentien välisellä peltoalueella. Piha kuitenkin irti valtion tiestä.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, rakennuslupa. maatalousalueella Maskun kunta
  Rakennusoikeus
  500 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Nykyisten maatilan talouskeskuksen rakennusten kokonaispinta-alaa ei ole mitattu. Maskun kunta, pyydä Maskun rakennusjärjestys välittäjältä tai lue www.masku.fi sivustolta.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Suolamenetelmällinen puhdistusjärjestelmä käytössä. Veden määrä ollut riittävä. VEden laatua ei ole myyntiä varten tutkittu. Vettä käytetty läpi vuosikymmenien.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  3 kpl sakokaivoja
  Jätevesihuolto
  Saostuskaivo.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Maskun ja Nousiaisten kunta, kysy vesi- ja jätevesijärjestelmän parantamisen mahdollisuuksista ja vaatimuksista.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Nopeasti Nousiaisten Nummelle tai Lemun keskustaan kauppaan, Maskussa myös lähikauppa. Apteekki löytyy Nousiaisista ja Maskusta, postipalvelu molemmista. Terveyspalvelut ovat Akselin peruspalvelukuntayhtymän; Maksussa, Nousiaisissa, Mynämäellä. Raisioon ja Turkuu nopeasti Moottoritietä Nousiaisista tai Kustavintietä n. 2 km etäisyydeltä. Koulut: Lemussa ala-aste, Maskussa yläaste, lukio Nousiaisissa. Päiväkoti: Maskussa ja Lemussa. Kirjasto löytyy Lemun keskustasta, urheilumahdollisuuksia Maskun kuntakeskuksesta. Kaupunkien, Raisio ja Turku riennotkaan eivät ole kaukana. Liikenneyhteydet: koulukyydit ala-asteelle Lemuun ja yläasteelle Maskuun, Moottoritiellä lähin varma bussipysäkki

  Lisätiedot

  Pihapiirissä entinen navettarakennus kätkee moneen mahdollisuuksia; maantasakerroksessa on verstastilaa ja katonalustaa vaikka autolle ja muille ajopeleille. Navetanvintti vetää kuutioittain polttopuuta tai sinne voi tehdä vaikka paikan kesäjuhlien viettoon. Kuusiaita suojaa puutarhan mutta myytävälle määräalalle mahtuu pieni määrä kotieläimiäkin. Mahdollisuus ostaa tarjoamalla lisämaata/peltoa. Ostaja maksaa määräalan lohkomisen kulun.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Mynämäki OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Virastotie 2, MYNÄMÄKI

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!