Korpisola 10 H, Nöykkiö, Espoo

Velaton myyntihinta 282 000 € Myyntihinta: 282 000 €
Käyttöönottovuosi 1989
Pinta-ala
75,5 m2
3h + k + s + kph + vh + terassi + ulkov.

Viihtyisä koti luonnonläheiseltä ja lapsiystävälliseltä sijainnilta rauhallisen päättyvän tien päädyssä sijaitsevasta hyvin hoidetusta yhteensä 12 huoneistoa käsittävästä paritaloyhtiöstä. Huoneistosta löytyy toimivuutta ja väljyyttä runsain mitoin niin hyvin suunniteltuna, että jokaiselle neliömetrille löytyy todellakin oma kayttötarkoituksensa. Avara keittiöön integroituva olohuone, erilliset saniteettitilat, vaatehuone ja tilavat sauna -ja kylpyhuonetilat tuovat käytännön helppoutta asumiseen. Kohteen ehdottomasti parhaita puolia ovat ilta-aurinkoon länteen avautuva harvinaisen tilava piha marjapensaineen ja istuksineen sekä laaja terassipatio, jossa voi nauttia vapauttavista puistonäkymistä. Ympärillä aukeaa luontopolut ja palvelutkin kuten kauppakeskukset Pikkulaiva ja Liila ovat sopivan välimatkan etäisyydellä. Taloyhtiössä on edulliset asumiskustannukset ja taloyhtiön oman tontin ylläpitokin onnistuu yhtiössä talkoovoimin. Huoneistolle kuuluu yksi autopaikka ja toiseen autopaikkaan on myös mahdollisuus.

Tee kohteessamme virtuaalinen Asuntokierros linkissä: https://asuntokierros.kuvat.fi/i/MJeYAGnj7Wt9EQRTC8vywXrpamD64PhS

Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Mikko Piitulainen p. 040 564 7774/mikko.piitulainen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  634805
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Korpisola 10 H, 02300 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h + k + s + kph + vh + terassi + ulkov.
  Asuinpinta-ala
  75,5 m2
  Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 75,5m2
  Kokonaispinta-ala
  75,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  1989
  Kerros
  1/1
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  Ei
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunat länteen ja itään.
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  282 000,00 €
  Neliöhinta
  3 735,10 €
  Hoitovastike
  135,90 €/kk
  Yhtiövastike yht
  135,90 €/kk

  Hoitovastike on ollut 1,80 €/m2/kk vuonna 2017. Taloyhtiö perii vesimaksut kuukausittain hoitovastikkeen maksun yhteydessä. Ne ovat edellisen vuoden kulutukseen perustuvia arvioita. Asuntokohtaisten mittarien näyttämä kulutus tarkistetaan vuoden lopussa todellista kulutusta vastaavaksi. Hinnat määräy-tyvät Helsingin Seudun Ympäristöpalvelujen (HSY) hintojen mukaisesti. Jokainen asukas tekee sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa ja maksaa lämmitys- ja muun kotitaloussähkön suoraan sähköyhtiölle. Caruna Oy hoitaa sähkön siirron Espoossa. Sähköenergian voi ostaa valitsemastaan yhtiöstä. Autotalleilla on yhteinen sähkömittari, jonka näyttämä kulutus jaetaan viiden autotallin kesken ja laskutetaan autotalliosakkeiden omistajilta kerran vuodessa.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön varusteet: Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Saunan ja kylpyhuoneen varusteet: Hetivalmis -sähkökiuas, wc, suihku, peilikaappi halogen valaistuksella, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, sähkötoiminen lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Erillinen wc: Peilikaappi, allaskaappi.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, ulkovarasto

  Materiaalit

  Keittiön pintamateriaalit: Seinät maalattu, lattia parkettia. Keittiön kaapistojen välitaso mosaiikkilaattaa. Olohuoneen pintamateriaalit: Seinät: Design Aito -kiviseinä ja muut seinät maalattu, lattia parketti. Makuuhuoneen 1 pintamateriaalit: Seinät tapetti/maalattu, lattia parketti. Makuuhuoneen 2 pintamateriaalit: Seinät tapetti/maalattu, lattia parketti. Saunan pintamateriaalit: Seinät paneli, lattia laatta. Kylpyhuoneen pintamateriaalit: Seinät kaakeli, lattia laatta. Erillinen wc: Seinät kaakeli, lattia laatta.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Korpisola 10
  Isännöitsijä
  Hallituksen puheenjohtaja Marjo Tapana, tapana@kolumbus.fi.
  Kiinteistönhuolto
  Osakkaat
  Asuinhuoneistoja
  12
  Autopaikat
  Sähköpistokepaikkoja 19 kpl
  Taloyhtiössä on
  Mahdollisuus autopaikkaan, ulkovarasto.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Rakennuksessa tiilivuoraus.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Harja/pulpettikatto.
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen poistoilmanvaihto.
  Energialuokka
  D 2007
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. Energiatodistus.

  Tehdyt korjaukset

  Vuonna 2008 teetetyn kuntoarvion jälkeen tehdyt korjaukset: Vesikatot ja vesikourut on uusittu syksyllä 2009. Sen perusteella taloyhtiö on saanut n. 13 000 euroa suhdanneavustusta, joka on käytetty pääosin roskakatoksen rakentamiseen vuonna 2012 ja muihin korjauksiin, mm. puupintojen maalaukseen 2011. Puhallusvillaa lisättiin välikatoille 2010. Pihoihin laitettiin uudet väliaidat. Maalattiin muita aitoja ja varastoja. Vuonna 2014 uusittiin terassien ovet ja karmit. Vuonna 2015 nuohottiin ilmastointikanavat ja tarkistettiin venttiilien perussäätö. Lisäksi uusittiin etuovien lukot. Vuonna 2016 muutettiin pylväsvalot ja ovivalot led-valaisimiksi. Ulkovalojen ajastuslaite muutettiin auringon nousu- ja laskuaikojen mukaan säätyväksi vuoden 2017 alussa. Pihalle levitettiin uutta hiekkaa. Vuonna 2018 hankittiin paristokäyttöiset liiketunnistinvalot roskakatokseen ja työnnettävä hiekoituskone.

  Suunnitellut korjaukset

  Salaoja- ja sadevesijärjestelmän huoltokorjaus 2018-2019 (2019-). Ylimääräinen yhtiökokous päätti kokouksessaan 19.2.2018 salaoja- ja sadevesijärjestelmän huoltokorjauksesta. Salaojat kuvataan ja puutteelliset kohdat korjataan/uusitaan, varmistetaan toimivuus ja huuhdellaan. Katolta valuvat sadevedet ohjataan rakennuksista 3-5 metriä. Hallituksella on 200.000 euron lainannostovaltuus kokonaisurakkaan, yhtiökokouksen päätöksellä hanke tullaan toteuttamaan korjaus -ja huoltotoimenpitein, jonka kustannusarvion on 25.6.2018 laaditun Drainman kuntotarkastuksen mukaan 50.000-70.000,00 euroa, kts. liite Drainman kuntotarkastus.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Korjausehdotukset vuosille 2018-2020: Asunnon K- pihamuurin rakentaminen 2 000 €, maa-ainesta valuu naapuritontille, muurin rakentaminen sujunee kätevimmin salaojien kaivamisen yhteydessä, koska talon päädyssä oleva maa-ala on kapea. Naapuritontin omistajien tulee myös osallistua muurin rakentamisen kustannuksiin. Lämmitysjärjestelmät: Sähköpattereiden uusiminen ja/tai muita lämmitysjärjestelmiä esim. aurinkopaneeleja. Ilmalämpöpumput ovat yksittäisten asukkaiden hankkimia. Vesi- ja viemärijärjestelmät: Tonttiviemäreiden huuhtelu.3 000 €. Vesi-ja viemärijohtoja ei pitäisi olla tarpeen uusia vuosikausiin, kun talojen rakennusvuosi on 1988. Johdot kulkevat piirustusten mukaan talojen alla. Niiden uusiminen ei edellytä laajoja kaivauksia. Alavesimittareiden uusiminen 4 000 €, Huoneistosulkujen uusiminen (ovat hieman ruostuneita) 2 000 €. Yläleikkikentän kunnostaminen. Ovikellojen uusiminen. Korjausehdotuksen vuosiille 2021-2017: Taloyhtiön sähkökeskuksen laajentaminen ja sähkösuunnitelma. Eräiden sähköasiantuntijoiden mukaan taloyhtiön sähköjohtoja ei vielä tarvitse uusia, mutta sähköpääkeskuksen kapasiteettia pitäisi lisätä jo nykyisten tarpeiden takia.On syytä ottaa huomioon myös tulevat tarpeet mm. sähköautojen lataus. Autojen sähkölämmitystolppien uusiminen 10 000 €. Sähköautojen latauspisteisiin varautuminen. Ikkunoiden huoltokunnostus 10 000 €. Joidenkin ikkunoiden alaosista ovat laseja kiinnittävät palkit katkeilleet, metalliosat ovat osittain ruostuneet. Maalaukset ja kunnostukset: Aitojen, roskakatoksen, julkisivujen puuosien ja ulkovarastojen huoltomaalausta. Vesi - ja viemärijärjestelmien ylläpitoa ja uusimista. Viemärien tuuletuskanavien nuohous. Autotallien ovien uusiminen ja autotallikohtaiset sähkömittarit. Märkätilojen peruskorjaukset. Näitä asukkaat tekevät harkintansa mukaan taloyhtiön luvalla. Töihin on hankittava valvoja, jonka kulut remonttia teettävä asukas maksaa. Taloyhtiö osallistuu kustannuksiin sovitun vastuunjaon mukais

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5 036 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Espoon kaupunki, www.espoo.fi.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Monipuoliset palvelut: Kauppakeskus Liila, Pikkulaiva, K-Supermarket, Lidl (Pikkulaiva ja Liilassa). S-market. Kauppakeskus Iso Omena lyhyen ajomatkan päässä (Citymarket, Prisma), asiamiesposti sijaitsee Nöykkien K-marketissa ja Finnoonristin Shellillä, kirjasto sijaitsee Nöykkiössä, neuvola sijaitsee Nöykkiössä. Terveysasema sijaitsee Espoonlahdessa. Koulut: Ala-aste, ylä-aste ja lukio alueella. Päiväkoti: Alueella on useita päiväkoteja: Eestinmalmi, Nöykkiö, Martinmäki, Tiilinmäki. Kävelymatkan etäisyydeltä löytyy runsasti leikkipaikkoja. Alueella on runsaasti aktiviteetteja: Martinmäen tenniskeskus vieressä. Espoonlahden urheilupuisto, uimahalli ja jäähalli sijaitsevat lähellä. Monipuoliset aktiviteetit ja ulkoilualueet ympärillä. Liikenneyhteydet: Bussit kulkevat läheltä noin 700 metrin etäisyydeltä. Metro ja liittymäparkki tulee Matinkylään, myöhemmin Iivisniemeen ja Espoonlahteen.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OPn asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu OPn kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Löydä remonttiapua palveluhausta

  Näytä palveluntarjoajat
  Palvelun tarjoaa OP-Palvelut Oy
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!