Keuruuntie, Koskenpää, Jämsä

Velaton myyntihinta 144 000 € Myyntihinta: 144 000 €
Käyttöönottovuosi 1958
Pinta-ala
10 000 m2

Seppänen on Koskenpään vanhimpia tiloja. Vehreissä maalaismaisemissa, Alanen-nimisen järven rannalla on asuttu jo 1500-luvulla. Nyt myynnissä noin 1 ha määräala, jolla mm. v 1958 rakennettu omakotitalo, iso maakellari, v 1911 rakennettu hirsinen navetta ja kaksikerroksinen aitta ja pikkuaitta joka onkin jo 1800-luvulta. Omakotitalon tilat ovat muunneltavissa ja piharakennuksissa on runsaasti varasto- ja työtilaa. Ainutlaatuinen kokonaisuus viihtyisäksi tilavaksi kodiksi ja/tai yritystoimintaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Varaa oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  626825
  Kohdetyyppi
  Maatila
  Osoite
  Keuruuntie, 42440 KOSKENPÄÄ
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  10
  Huoneet
  10 h + k + alakerrassa psh + s
  Asuinpinta-ala
  249 m2
  Asuinpinta-alassa ensimmäinen asuinkerros ja saunaosasto alakerrasta
  Kokonaispinta-ala
  420 m2
  Käyttöönottovuosi
  1958
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  144 000,00 €
  Kiinteistövero
  noin 240 euroa/v

  Varustus

  Keittiö

  Pääkeittiössä on jääkaappipakastin, sähköliesi, leivinuuni, puuhella, astianpesukone ja runsaasti kaapistoja ja työtasoa. Vieressä on myös apukeittiö ja iso ns. ruokakomero.

  Pesutilat

  Päärakennuksen alakerrassa on pukuhuone, pesuhuone jossa on suihku ja tilava sauna jossa on myös suihku. Saunassa on puilla lämpiävä kiuas. Asuinkerroksessa on pesuhuone/wc ja erillinen wc-tila. Lisäksi kellarikerroksessa on wc. Asuinkerroksen pesuhuone/wc:ssä on suihku, wc-istuin, lavuaari ja peilikaappi. Asuinkerroksen pesuhuone/wc:ssä on laatoitettu sekä seinät että lattia. Kuntotarkastusraportin mukaan pesuhuone/wc:n tekninen käyttöikä on saavutettu ja mm. laatoituksen alla ei havaittu vesieristettä. Joten suositellaan, että suihkua ei enää käytetä.

  Säilytystilat

  Kellari, vintti, ulkovarasto

  Materiaalit

  Asuintiloissa lattioissa on linoleum, muovimatto tai maalattu lautalattia. Asuintilojen seinissä on tapetti/maali/sisustuslevy/paneeli.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili. Tiilikate puhdistettu ja pinnoitettu 2001.
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu. Noin 2500 litran öljysäiliö sisätiloissa. Lämmityskattilan valmistusvuosi on 1965.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Patterit. Polttimen valmistusvuosi on noin 1998 ja se on asennettu tähän lämmityskattilaan noin kaksi vuotta sitten. Keittiössä puuhella ja leivinuuni. Salissa avotakka, jota ei ole käytetty viime vuosina.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  E 2018

  Tila

  Pinta-ala
  10 000 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Noin hetraaarin määräala, joka rajoittuu Alanen-nimiseen järveen. Pihapiiri on ilmeikäs monine todella vanhoine puineen, pensaineen, perennapenkkeineen ja nurmialueineen. Lisäksi pihapiirissä on hyvä hyötypuutarha, jossa viinimarja-ja karviaispensaita, kriikuna- ja omenapuita, tyrniä jne. Alasen ranta-alue on kuin satumetsästä isoine tervaleppineen. Määräalalle jää myös hiukan hoidettua visakoivikkoa!
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Kaavoittamaton, rakennuslupa. ei kaavaa Jämsän kaupunki

  Metsät ja pellot

  Metsäarvio
  Ei
  Metsänhoitosuunnitelma
  Ei
  Salaojitus
  Kyllä

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Rannan pituus
  noin 30 m
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Vesistö
  Alanen
  Rannan kuvaus
  Rannan edessä voi olla vesijättöä.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Porakaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Tutkittu 2018.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Saostuskaivo.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Koskenpään keskustaan missä mm. kauppa, apteekki, koulu, päiväkoti, huoltoasema, baari jne noin 10 km. Keuruun keskustaan missä lisää elintarvike- ja erikoistavaraliikkeitä, pankit jne noin 22 km. Jämsänkoskelle noin 29 km ja Jämsän keskustaan noin 36 km. Jyväskylään noin 65 km ja Tampeelle noin 120 km. Koulut: Alakouluun Koskenpään keskustaan noin 10 km. Yläkouluun Jämsänkosken keskustaan noin 29 km. Päiväkoti: Ryhmäperhepäiväkotiin Koskenpään keskustaan noin 10 km. Porkkakylässä toimii vireä Porkkalan Kyläyhdistys ry, joka on rakentanut talkoilla vuonna 2013 ison kylätalon noin 2,7 km päähän kaupan kohteesta. Himoksen vapaa-ajankeskukseen mistä löytyy mm. golf-viheriö, laskettelurinteet, festaritapahtumia matkaa noin 43 km. Liikenneyhteydet: Keuruun rautatieasemalle noin 22 km.

  Lisätiedot

  Sähköliittymä jää kantatilalle ja ostaja ostaa kustannuksellaan uuden liittymän kaupan kohteelle. Arvio sähköliittymän kustannuksista on noin 5.171 euroa + rakennus/konetyöt+mahdollinen uusi mittaritaulu. Kantatilan rantarakennukselle menevä sähköjohto jää rasittamaan kaupan kohteen maa-alaa. Sähköjohto menee maan sisässä.

  Pohja

  Sijainti

  Kuvat

  Löydä remonttiapua palveluhausta

  Näytä palveluntarjoajat
  Palvelun tarjoaa OP-Palvelut Oy
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!