Joukahaisenkatu 2 b A, Kupittaa, Turku

Velaton myyntihinta 157 440 € Myyntihinta: 47 550 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
24 m2
1 h, kt, ransk.parveke

Uusi citykoti Kupittaan maamerkistä, Asunto Oy Turun Station Eastin asuintornista!

OP Koti tuntee Kupittaan! Tarjolla on modernin kaupunkilaisen unelma-asuntoja TYKS:in ja Turun Tiedepuiston muodostamassa korkeakoulujen, tutkimuslaitosten sekä erilaisten innovaatiotoimijoiden keskittymässä. Sijaintinsa puolesta Station sopiikin kodiksi monelle: opiskelijalle, työssäkäyvälle, citypariskunnalle, senioreille - ja sijoitusasuntona parempaa kohdetta saa hakea!

Näin heinäkuussa, lomakuussa, paras tutustua kiinnostavaan kotiin on varata oma esittely. Otathan yhteyttä! Tervetuloa tutustumaan upeaan esittelyhuoneistoon asuintornin ylimpään 12. asuinkerrokseen, sekä muihin vapaisiin koteihin.

Asuntojen sisustustyyli on skandinaavisen neutraali ja ajaton, sama tyyli, jonka tunnistaa myös talon julkisivusta. Station Eastin julkisivujen arkkitehtuuri on moderni ja aikaa kestävä kokonaisuus, jonka materiaaleina ovat betoni, lasi ja metalli. Asunnot on houkutteleva ja helppo sisustaa juuri omaksi kodiksi.

Asunto Oy Turun Station East sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauppatorista ja Turun ydinkeskustan palvelutarjonnasta. Tuomiokirkolle ja Aurajoen rantaan on noin kilometri ja Kupittaan monipuolinen liikuntatarjonta kenttineen, puistoineen, halleineen ja ulkoliikuntapaikkoineen on aivan vieressä. Asunnon sijainti tarjoaakin monia etuja. Kupittaan juna-aseman läheisyys tekee liikkumisesta vaivatonta Helsingin suuntaan kulkevalle, ja 24/7 auki oleva hotellialue tuo monipuolisia palveluita käden ulottuville. Keskustan läheisyys tarjoaa Turun mainiot ravintolat ja kulttuurikohteet vain kävelymatkan päässä. Asumisviihtyvyyden tasoa nostavat lämmitysjärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmanvaihtojärjestelmänä huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Näin kesän kynnyksellä erityisesti ilahduttaa se, että talossa on myös asuntokohtaisesti säädettävä viilennysjärjestelmä. Tornitalon ullakkokerroksessa sijaitsee yhtiön upea osakkaiden käytössä oleva saunatila. Saunan yhteydessä on terassi, josta avautuu huikea näköala yli koko kaupungin. Rakennuksen energiatehokkuusluokka on A ja koko asuinrakennus on savuton.

Nämä kodit ovat muuttovalmiita, mitä siis odotat? Otathan yhteyttä sinulle parhaiten sopivalla tavalla, esittelyt joustavasti sopimuksen mukaan.

Kohteen asiantuntijat: Jori Anttila, puh. 040 575 1050, jori.anttila@op.fi Jukka Hairisto, puh. 050 331 6181, jukka.hairisto@op.fi Nina Kauppinen, puh. 040 665 2261, nina.kauppinen@op.fi Pasi Pitkänen, puh. 0500 522 229, pasi.pitkanen@op.fi Sanna Varjanne, puh. 040 756 9496, sanna.varjanne@op.fi

Kauttamme saat myös nopeasti yhteyden OP Turun Seudun asuntorahoituksen ammattilaisiin!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  577354
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Joukahaisenkatu 2 b A, 20520 TURKU
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  1 h, kt, ransk.parveke
  Asuinpinta-ala
  24 m2
  Kokonaispinta-ala
  24 m2
  Käyttöönottovuosi
  2024
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  6/12
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  ns. ranskalainen parveke
  Ikkunat ja näköalat
  n. kaakko
  Vapautuminen
  Heti
  Hinta

  Velaton hinta

  157 440,00 €

  Myyntihinta

  47 550,00 €

  Lainaosuus

  109 890,00 €

  Neliöhinta

  6 560,00 € /m²

  Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus

  29 368,42 €

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 109 890,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Lisätietoa lainaosuudesta

  Yhtiölaina Aktia Pankki Oyj, laina-aika 25 vuotta (rakennusaika ja kolme ensimmäistä vuotta kohteen valmistumisesta lyhennysvapaata, maksetaan pelkkä korko). Lainan korko sidotaan 12 kk euribor + marginaali 0,90 %. Pankin oikeus tarkistaa marginaali viiden vuoden kuluttua luoton ensimmäisen erän nostamisesta sekä sen jälkeen kolmen vuoden välein. Huom! Korkotason muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet 01.05.2024 - 30.09.2026

  Hoitovastike

  103,20 € /kk

  Rahoitusvastike

  431,79 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  534,99 € /kk

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  103,20 € /kk

  Rahoitusvastike

  848,04 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  951,24 € /kk

  Lisää tietoa vastikkeista

  Tontin vuokravastikkeen maksu ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa. Osakas, joka on maksanut tonttiosuuden pois, vapautuu tontin vuokravastikkeesta. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 03/2027. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 3,89 % korkoa (30.04.2024).

  Muut maksut

  Vesimaksu

  20,00 €/kk/henkilö

  Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 2,50 €/kk. Vesimaksu on ennakkomaksu (tasauslaskutus oman vesimittarilukeman mukaan). Kukin huoneisto vastaa omalta osaltaan huoneistonsa sähkönkulutuksesta huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuen. Huoneistossa kulutetusta sähköstä osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan toimittajalle tekemänsä sopimuksen mukaisesti.

  Varustus

  Keittiö

  Kalustepeitteinen jääkaappipakastin, erillisuuni, kaksilevyinen induktioliesitaso, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone 45 cm, tilavaraus mikroaaltouunille. Keittiöiden pesualtaat ovat laminaattipintaiseen työpöytätasoon upotettuja rst-altaita. Työpöydän ja yläkaapin välissä välitilalevy ja valaistuksena ledvalonauha. 3h (52,5 m2 ja 87 m2) asunnoissa neljälevyinen induktioliesitaso ja kalustepeitteinen astianpesukone 60 cm. 3 h (87 m2) erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi sekä mikro.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä (kääntyvä, kirkas lasi) peilikaappi, allaskaluste vetolaatikostolla. Pesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille. Kiinteät valaisimet, koukustot, wc-paperiteline.

  Säilytystilat

  irtaimistovarasto

  Materiaalit

  Asuintiloissa lattiassa parketti (Karelia Tammi Helsinki Vanilla Matt 3S) . Seinissä maali. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus, alakatto tervaleppäpaneeli. Mahdollisessa saunassa sähkökiuas (Harvia Cilindro PC90XE), seinissä ja katossa tervaleppäpaneeli.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Turun Station East
  Isännöitsijä
  Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Maariankatu 4 C 20100 Turku, Juha Kangasniemi 020 722 9963
  Asuinhuoneistoja
  65
  Taloyhtiössä on
  Sauna, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, irtaimistovarastot, (osa ullakkokerroksessa)

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Betonielementti.
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen tulo- ja poistojärjestelmä lämmöntalteenotolla (LTO), koneellinen jäähdytys
  Energialuokka
  A 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  voimassa 09.06.2032 asti

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5 706 m2
  Omistus
  Valinnainen vuokratontti
  Vuokralleantaja
  Reale Rakennus Oy
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 31.08.2055
  Kaavoitus
  Asemakaava. Turun kaupunki/Kaupunkisuunnittelu

  Lisätiedot

  HUOM! Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Asunto-osakeyhtiö on savuton. Asunto-osakeyhtiön hallitsemalla tontin osalla ja silla olevissa rakennuksissa ei ole sallittua tupakoida. Kielto koskee kaikkia sisä- ja ulkotiloja, mukaan lukien kaikki asunto-osakeyhtiön yhteiset ja osakkaiden hallussa olevat huoneistot sekä muut tilat. Tupakointikielto koskee poltettavaksi tarkoitettuja tupakkatuotteita sekä muita tupakka- ja siihen verrattavia tuotteita, joiden käyttö tuottaa savua, höyryä tai muuta niihin verrattavaa päästöä (Yj 17§).

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!