Koljonvirrantie 250, Iisalmi, Iisalmi

Velaton myyntihinta 59 000 € Myyntihinta: 59 000 €
Käyttöönottovuosi 1996
Pinta-ala
228 m2
tupakeittiö, oh, 3mh, kp, s, wc

Reilunkokoinen koti Koljonvirrantiellä! Tee tarjous!

Mahdollisuus ostaa 0,5000 ha määräala tai koko tila 2,579 ha, joka sisältää ympärillä olevat pellot. Peltojen hinta määritellään erikseen. Kysy tästä välittäjältä!

Tässä talossa on runsaasti tilaa isollekin perheelle. Kodissa kaksi kerrosta. Ensimmäisessä asuinkerroksessa on tupakeittiö, iso olohuone, kylpyhuone, sauna ja varastohuone. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta, reilunkokoinen aula ja säilytystiloja.

Yläkerran huonetilat sekä wc-, sauna-, ja kylpyhuonetilat ovat keskeneräiset. Huoneiden väliseinät, lattiat ja sisäkatot on rakennettu valmiiksi.

Rakennus on alun perin rakennettu navetaksi vuonna 1941 ja muutettu asuinrakennukseksi ja vuonna 1985-1996 peruskorjattu. Sisätilat rakennettu täysin uusiksi (runko on alkuperäinen).

Lämmitysjärjestelmä on suorasähkö seinäpattereilla ja lisälämmönlähteenä leivinuuni, joka sijaitsee tupakeittiössä. Sähköllä toimiva lattialämmitys on kylpyhuoneessa ja saunassa.

Rakennuksen peltikate on uusittu vuonna 2019 ja ulkoverhous maalattu vuonna 2012. Kiinteistö myydään 0,5000 ha määräalalla. Ympärillä sijaitsevat pellot on mahdollista ostaa myös erillishintaan.

Kiinteistöllä on aitta ja pihasauna. Kiinteistöllä on lisäksi vuonna 1941 rakennettu omakotitalo, joka kuntotarkastuksen perusteella on luokiteltu purkukuntoiseksi.

Muutaman sadan metrin päähän Mansikkaniemelle valmistunut 2023 uusi alakoulu, jonne pääsee suoraan kevyenliikenteenväylää pitkin. Lähialueella sijaitsee uimaranta ja mukavat ulkoilureitit. Kaupunkiin asti pääsee kätevästi kevyenliikenteenväylää pitkin ja paikallisliikennebussi kulkee aivan vierestä. Kaupungin keskustaan matkaa 4 km. Lähin päivittäistavarakauppa Prisma on 2,3 km päässä sekä saman matkan päässä on Päiväkoti Simpukka.

Olisiko tässä sinun perheellesi koti? Lähdetään tutustumaan paikanpäälle ja varaa esittely!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  576777
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Koljonvirrantie 250, 74120 IISALMI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  tupakeittiö, oh, 3mh, kp, s, wc
  Asuinpinta-ala
  228 m2
  pinta-alat rakennusvalvonnasta
  Kokonaispinta-ala
  252 m2
  Käyttöönottovuosi
  1996
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  59 000,00 €
  Kiinteistövero
  887 €

  Lämmitys: Talvisin leivinuunia 2-3 päivän välein lämmitetty, puun kuutiomäärästä ei tietoa. Sähkö: lakerran ollessa lämmin ja kun leivinuunia lämmitetty 18 000 - 24 000 kWh/v . Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: 887 €. .

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni Kivistä muurattu., astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali mdf levy.

  Pesutilat

  Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneessa ja saunassa., kiinteät valaisimet.

  Materiaalit

  Keittiö: puu,maali,paneeli. Olohuone: puu,tapetti/maali,paneeli. Makuuhuone 1: muovi,lastulevypinta,paneelikatto. Makuuhuone 2: muovi,lastulevypinta,paneelikatto. Makuuhuone 3: muovi,lastulevypinta,sisustuspaneeli. Sauna: kaakeli,paneeli,paneeli. Kylpyhuone: kaakeli,kaakeli,paneeli. Eteinen: muovi,maali,paneeli. Wc: kaakeli,kaakeli,paneeli. Yläkerran wc (keskeneräinen): uovi,lastulevypinta,paneelikatto. Pukuhuone: muovi,paneeli,paneeli.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Ulkoseinät ovat tuvan osalta tiilirakenteisia, muutoin pääosin puurankarakenteisia. Pieneltä osin ulkoseinät ovat hirsirakenteisia.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Vesikatteena on profiilipelti ja katteen kantavana rakenteena on kattotuolit.
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö. Tulisija lämmönlähteenä.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Sähköpatterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  E 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Viimeinen voimassaolopäivä: 18.08.2032

  Tehdyt korjaukset

  - Rakennus muutettu navetasta asuinrakennukseksi ja peruskorjattu täysin 1985-96. - Ikkunat on uusittu 1980-luvun lopulla - Sisätilat rakennettu täysin uudestaan, ainoastaan runko jäänyt alkuperäistä. - Vesikate uusittu 2019. - Päädyn vanha ulko-ovi poistettu 2021. - Ulkoverhous maalattu vuonna 2012 - Lämminvesivaraaja on 270-litrainen ja Jäspi-merkkinen. Varaaja on uusittu v. 2015.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  0,5 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Kaavoittamaton, Rakennuslupa 1985. Iisalmen kaupunki
  Rakennusoikeus
  400 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Alue on asemakaava-alueen ulkopuolella, joten rakennusoikeus on 10% rakennuspaikan pinta-alasta. Nykyisen pihapiirin perusteella rakennuspaikan kooksi arvioidaan n. 4000 m², jolloin kokonaisrakennusoikeuden määrä olisi n. 400k-m2. Pihapiiriin mahdollinen täydennysrakentaminen talousrakennuksilla arvioitaisiin luvan yhteydessä tapauskohtaisesti, huomioiden luvalla esitetty pihapiiri/ rakennuspaikan koko. Muu rakentaminen vaatisi ennen rakennuslupaa käsittelyä suunnittelutarveratkaisulla.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: ruokakauppa Prisma 2,3 km, posti Prisma 2,3 km, kirjasto 4 km, terveysasema 3,4 km. Koulut: Juhani Ahon koulu 4 kmMansikkaniemen uusi ala-koulu 200 m. Päiväkoti: Simpukka 2,3 km. Uimaranta 750 m Kaupungin keskustaan 4 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki aivan vieressä, 20 m

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Iisalmi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

  Savonkatu 17, IISALMI

  010 258 8580 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!