Mellerintie, Petäjävesi, Petäjävesi

Velaton myyntihinta 38 000 € Myyntihinta: 38 000 €
Pinta-ala
1,8 ha

Rakentaisinko rantatontille?

Olisko tässä unelmiesi rakennuspaikka omakotitalolle tai vapaa-ajan asunnolle? Tämä tila Petäjävedellä tarjoaa sinulle mahdollisuuden asua rauhallisessa ympäristössä, nauttia omasta rannasta ja luonnonläheisyydestä. Tontin pinta-ala on 1,798 hehtaaria ja siellä on oma ranta, rantaviivaa noin 165 metriä.

Kiinteistö sijaitsee kauniilla paikalla Petäjävedellä, joka tunnetaan puukirkostaan, Takomarkkinoistaan ja seppäkulttuuristaan. Alueella on myös useita pieniä museoita ja kaunis vanha kirkko, joka on Unescon maailmanperintöluettelossa.

Kiinteistöllä on runsaasti puustoa ja sen Metsäkeskuksen metsävaratiedon mukainen metsätaloudellinen arvo on 34 160 euroa. Kokonaisrakennusoikeus on 400 neliömetriä, ja alue on tarkoitettu loma-asuntojen tai ympärivuotisten erillispientalojen rakentamiseen. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden, 2-kerroksisen asuin- tai lomarakennuksen, saunan ja talousrakennuksia.

Tontilla ei ole vielä sähköliittymää, mutta Elenian verkkolaskurin mukaan 3 x 25A:n sähköliittymä kiinteistölle maksaa 5 515 euroa. Vesihuolto ja viemäröinti on toteutettava omilla järjestelmillä.

Tämä tontti tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa unelmiesi koti tai loma-asunto rauhallisessa ympäristössä omaan tahtiisi.

Tarvitsetko apua oman asuntosi myynnissä? Ota yhteyttä välittäjäämme, niin autamme sinua kaikissa asunnonmyyntiin liittyvissä kysymyksissä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  569181
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Mellerintie, 41900 PETÄJÄVESI
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  38 000,00 €

  Verottajalta ei löytynyt kiinteistöverotietoja, joten tuleva kiinteistöveron määrä ei ole tiedossa. Ostajalle kaupasta aiheutuvat maksut: varainsiirtovero 3% kauppahinnasta ja kaupanvahvistusmaksu 128 euroa. Elenian verkkolaskurin mukaan 3 x 25A:n sähköliittymä kiinteistölle maksaa 5 515 euroa.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1,8 ha
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Rantaosayleiskaava. Yleiskaava, kaavan mukainen rakennuspaikka vakituiselle tai vapaa-ajan asunnolle. Yleiskaava (592-2008-11-10) Hyväksymis-/vahvistamispvm: 10.11.2008. Petäjäveden kunta, kaavoitus
  Rakennusoikeus
  400 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Alue, jolla kaupan kohde sijaitsee, on tarkoitettu loma-asuntojen tai ympärivuotisten erillispientalojen rakentamiseen. Numero osoittaa alueen rakennuspaikkojen enimmäismäärän. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden, 2 -kerroksisen asuin- tai lomarakennuksen, saunan ja talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 400 kem². Kaavamerkintä AP/RA -1

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Rannan pituus
  noin 165 m
  Rannan suunta
  itä
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Vesistö
  Jämsänvesi

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Pankki, asiamiesposti ja apteekki Petäjäveden keskustassa noin 4,5 km säteellä. Jyväskylään tulee matkaa noin 39 km, valtatie 23:lle matkaa noin 4 km. Koulut: Noin 5 km säteellä. Päiväkoti: Noin 5 km säteellä.

  Lisätiedot

  Elenian verkkolaskurin mukaan 3 x 25A:n sähköliittymä kiinteistölle maksaa 5 515 euroa. Metsäkeskuksen metsävaratiedon mukainen kiinteistön metsätaloudellinen arvo on 34 160 euroa, pääosa puustosta on uudistuskypsää kuusikkoa. Kohteella on tehty useita havaintoja Liito-oravista. Niiden pesimä- ja lisääntymisalueet voivat rajoittaa kohteen metsätaloudellista käyttöä. Tilan rannanpuoleisen rajan ja rantaviivan väliin jää kapea lunastamaton vesijättömaa-alue. Vesijättö on ranta-aluetta, joka on muodostunut maan kohoamisesta, vesistön kuivatuksesta tai kuivumisesta, vedenpinnan alentamisesta tai vesistön ruoppauksesta. Seurauksena on rantaviivan siirtyminen, jolloin rantatilan ja vesirajan väliin syntyy kapea maakaistale.Petäjävesi on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Kunnan asukasluku on noin 3 600 ja sen pinta-ala on 495,41 km² josta 38,99 km² on vesistöjä. Petäjävesi on tunnettu puukirkosta, Takomarkkinoistaan ja seppäkulttuuristaan. Petäjävedellä on järjestetty taonnan SM-kilpailuja ja vesijuoksun MM-kisoja. Osa Suomen MM-rallin erikoiskokeista ajetaan Petäjäveden alueella. Petäjävedellä on useita pieniä museoita, joista tunnetuimmat ovat Keski-Suomen tieliikennemuseo ja Radio- ja puhelinmuseo.Petäjäveden vanha kirkko sijaitsee Petäjäveden kunnassa noin 30 kilometrin päässä Jyväskylästä. Kirkko lisättiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1994. Petäjäveden vanhassa kirkossa vierailee kesäkaudella noin 12 000 kävijää ja vuosittain noin 14 000 kävijää. Kirkossa toimitetaan jumalanpalveluksia ja konsertteja. Kirkkoon voi tutustua kesäkaudella kesä-elokuussa päivittäin. Talvikaudella kirkko avataan vain ennakkovarauksella.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!