Lillåkerintie 77, Pikkala, Siuntio

Velaton myyntihinta 87 000 € Myyntihinta: 87 000 €
Pinta-ala
6 670 m2

Upea tontti hyvien yhteyksien päässä. Rauhallinen sijainti

Tontille on mahdollista rakentaa joko loma-asunto tai pysyvä asunto. Rakennusjärjestyksen mukaisesti tontille voi rakentaa erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa. Lisäksi pysyvän asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen ja työtiloja. Pysyvän asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään 120 k-m² :n suuruisen sivuasunnon.

Loma-asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asunnon, jonka kerrosala on enintään 200 k-m², ja joka sisältää talous- ja saunarakennukset, vierasmajan sekä katetut terassit. Loma-asunnon tulee olla yksiasuntoinen. Kts.arkemmin rakennusjärjestys 41§.

Lisätiedot Petra Mantere, petra.mantere@op.fi / puh. 050 365 1765 ja Ulla Helenius, ulla.helenius@op.fi / puh. 050 441 3464.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  567635
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Lillåkerintie 77, 02490 PIKKALA
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  87 000,00 €
  Kiinteistövero
  263,30 €/vuosi

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  6 670 m2
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, suunnittelutarvealue. Rakennusjärjestys 41§. Rakennuspaikan kokonaiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Pysyvän asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen ja työtiloja. Rakennuksen pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaisia tiloja voidaan sijoittaa maanpinnan alapuolelle tai ullakolle, mikäli se on mahdollista ottaen huomioon rakennus ja sen käyttötarkoitus sekä soveltuminen rakennettuun ympäristöön. Pysyvän asunnon rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa enintään 120 k-m² :n suuruisen sivuasunnon. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä (talousvesi, jäteveden käsittely) ja tieliittymää kuin päärakennus. Sivuasunto ja päärakennus muodostavat yhdessä yhden rakennuspaikan. Sivuasunnon rakennuspaikan vähimmäiskoko on 5 000 m². Sivuasunnon esteettömyyteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Sivuasunnon rakennuslupa tulee aina käsitellä MRL:n mukaisessa poikkeamismenettelyssä, koska kysymys on poikkeamisesta yleiskaavasta. Loma-asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asunnon, jonka kerrosala on enintään 200 k-m², ja joka sisältää talous- ja saunarakennukset, vierasmajan sekä katetut terassit. Loma-asunnon tulee olla yksiasuntoinen. Loma-asunnon katettu terassi tulee laajuudeltaan ja ulkonäöltään sopeuttaa rakennukseen ja maisemaan; katettua terassia ja rakennusta arvioidaan maisemallisena kokonaisuutena. Asuin- ja talousrakennusten terassit saavat olla pinta-alaltaan enintään 50 % ensimmäisen kerroksen alasta. Niiden tulee olla vähintään 50 % avoimia seinien osalta. Olemassa olevan loma-asunnon muuttaminen pysyvään asuinkäyttöön ei edellytä poikkeamispäätöstä tai suunnittelutarveratkaisua ennen rakennuslupaa, jos rakennus sijaitsee alueella, joka on osoitettu oikeusvaikutteisessa yleiskaavassa asumiseen. Siuntion kunta
  Rakennusoikeus
  600 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Siuntion kunta, A Erillispientalojen alue. Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan, kaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Kiinteistö sijaitsee vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen ulkopuolella. Liittyminen kiinteistön rajalla sijaitsevaan vesijohtoverkostoon ei ole pakollista. Liittyessä vesiverkostoon, kts ohjeet kunnan sivuilta; liittyminen toiminta-alueen ulkopuolella. Kaivosta otettu vettä puutarhan kasteluun, ei ole käytetty juomavetenä.
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Vesihuoltolaitosten verkostojen ulkopuolisella alueella kiinteistöjen jätevedet tulee käsitellä kunnan ympäristönsuojelu- ja kaavamääräysten mukaisesti. Tavoite on, että jätevedet käsitellään tarkoituksenmukaisilla ja kestävän kehityksen mukaisilla ratkaisuilla paikassa, jossa ne muodostuvat. Jätevesijärjestelmän tarkoituksenmukaisuutta arvioitaessa tulee huomioida myös jätevesien kuljetuksesta aiheutuvat vaikutukset esimerkiksi umpisäiliöratkaisussa. Rakennusjärjestys 19§ Uusiin rakennuksiin tulee rakentaa ns. kaksoisputkijärjestelmä (seinien ulkopuolelle saakka), erillinen putkisto WC-vesille ja harmaille vesille. Rakennusjärjestys 20§

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Pickalan ABC 6,5 km, Kirkkonummen kattavat palvelut n. 8 km. Koulut: Sjundeå Svenska skola 10 km. Päiväkoti: Daghemmet Lilla Alexis noin 10 km. Pickala Golf noin 6,5 km. Upea luonto vieressä. Noin 20 minuuttia autolla Isoon Omenaan. Liikenneyhteydet: Nopea yhteys valtatie 51:lle

  Lisätiedot

  Kiinteistöllä purkukuntoinen vapaa-ajan asunto. Myydään purkukuntoisena.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!