Puistokatu 5 A 3, Keskusta, Jyväskylä

Vuokra 1 100 €/kk
Pinta-ala
63 m2
3h + k + kh + p

Huippupaikalla keskustassa toimistotila, jossa on kolme erillistä toimistohuonetta sekä lisäksi hyvin varusteltu keittiö ja 2019 remontoitu kylpyhuone. Siistikuntoinen, parvekkeellinen kulmahuoneisto, joka on keskeisestä sijainnistaan huolimatta hiljainen.

Hyvin hoidettu yhtiö, jossa LVIS- saneeraus sekä muut isot remontit on jo tehty. Yhtiössä on hissi ja ovipuhelin. Pysäköinnistä huolehtii P-Kolmikulma naapurissa.

Tämä toimistotila on heti vapaa!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  562472
  Kohdetyyppi
  Toimistotila
  Osoite
  Puistokatu 5 A 3, 40100 JYVÄSKYLÄ
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h + k + kh + p
  Kokonaispinta-ala
  63 m2
  Vapautuminen
  Heti

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  1 100,00 €/kk

  Vuokraan lisätään Alv. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen, vesi kulutuksen mukaan (lämmin 10,60 €/m3, kylmä 5,60 €/m3).

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  G 2013

  Tehdyt korjaukset

  - 2010 Talo 3:n vesikate uusittu. Talojen 3 ja 5 maalaus- ja rappauskorjauksia - 2011 Talo 3:n räystäs- ja syöksytorvien saattolämmitys - 2012 Pohja- ja pystyviemäreiden (ei yksi pysty) puhdistus ja kuvaus. Hulevesien johtamissuunitelma - 2013 Pihakannen osittainen vesieristeen korjaus Puistokatu 1 puoleisesta päästä huoneiston vuotovahingon yhteydessä - 2014 Kiinteistön liittäminen hule- ja sadevesiverkostoon - 2015 Ulko-ovien (ei tallit ja varastot), asuntojen ja toimistojen ovien uusiminen ja lukituksen uusiminen (koko kiinteistö). Puistokatu 3:n uusi sähköliittymä ja sähköpääkeskuksen uusiminen sekä siihen liittyvät muut sähkötyöt kellarikerroksessa - 2016 Patteriverkoston huuhtelu - 2019 LVIS-saneeraus: alkuperäisten jätevesiviemäreiden uusiminen, vesimittareiden uusiminen, vesikalusteiden uusiminen, lämmönvaihtimen uusiminen, kaikkien märkätilojen saneeraus, vesikiertoisen lattialämmitysverkoston rakentaminen märkätiloihin, varautuminen lämmöntalteenottolaitteiston asennukseen, ilmanvaihtokoneiden uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmän nuohous ja säätö, sähköasennusten uusiminen huoneistokeskuksille saakka, verkkovirtakäyttöisen palovaroitinjärjestelmän rakentaminen, nykyaikaisen yleiskaapelointijärjestelmän rakentaminen, ovipuhelinjärjestelmän uusiminen, parkkialueen muutostyöt - 2020 Autotallien ja varastojen yläpuolisen pihakannen saneeraus, piha-alueen kameravalvonnan asennus - 2021 5 A -portaan hissin koneiston uusiminen - 2022 Liikehuoneistojen ikkunanpuitteiden maalaus - 2023 Ovikatoksen asennus 3-talon takaoven päälle - 2023 Jätepisteen routineen laatoituksen korjaus - 2023 Patteriverkoston perussäädön suunnittelu

  Suunnitellut korjaukset

  Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: - Viheralueiden ja asfaltointien kunnostus, aitojen ja talovarusteiden maalaus tarvittaessa -Rakennusten parvekkeiden kunnostus tarvittaessa - Autotallien ja varastojen ovien uusiminen - Lämmitysjärjestelmän perussäätö - Hissien uusiminen ja modernisaatio

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!