Räystäspääskyntie 5-7 D 8, Pääskypelto, Porvoo

Velaton myyntihinta 183 000 € Myyntihinta: 54 900 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
40 m2
2h + kt

SOITA JA SOVI OMA HENKILÖHTAINEN ESITTELYKIERROS! Järjestyy joustavasti.

050 477 5555 / Paula Andersson ( också på svenska) 040 645 2750/ Anita Manner

Kauppatarjous marraskuun loppuun: Kolmion tai 47m2 kaksion ostajalle tarjotaan sähköauton latauspisteellä varatun autopaikan hintaan sisältyvänä!

Sijoittaja, kysy meiltä myös valmiiksi vuokrattuja huoneistoja.

Porvoon vehreään kaupunginosaan Pääskypeltoon on juuri valmistunut elämyksellisiä koteja rauhalliselle sijainnille, mutta silti niin lähelle kaikkea sitä, mitä asumiselta olet saattanut jo haaveillakin! Asunto Oy Porvoon Törmäpääskystä löytyy koteja eri elämän vaiheisiin aina yksiöistä ja kaksioista kolmioihin saakka.

ASUMISEN VÄLJYYTTÄ JA HILJAISUUTTA LUONNONHELMASSA Asuinalueena Pääskypelto tarjoaa asuinviihtyvyyttä väljässä ja raikkaassa luonnonläheisessä ympäristössä. Läheisiä rantareittejä pitkin pääset nauttimaan uimarannoista, puistoista ja meren aistikkuudesta.

MONIPUOLISTEN PALVELUJEN JA AKTIVITEETTIEN ÄÄRELLÄ Pääskypellossa arki taittuu huolettomasti aikaa säästäen. Ympärillä on palveleva kaupunkiympäristö, joka tarjoaa kattavat palvelut. Lähellä sijaitsevissa kaupoissa ja suuremmassakin kauppakeskuksissa asioi ketterästi kävellen, pyöräillen tai autolla ilman ruuhkia. Myös kaikki kouluasteet sekä päiväkodit löytyvät lyhyiden välimatkojen etäisyydeltä. Pääskypellossa myös vapaa-ajan vietto sujuu aktiviteetteja kauemmin pohtimatta. Ympärillä sijaitsevat monipuoliset harrastusmahdollisuudet Kokonniemen palloiluhalleineen, kuntoilupaikkoineen ja urheilukenttineen tarjoavat vaihtelevaa virikkeellisyyttä kaikenikäisille.

LUONTEIKAS ARKKITEHTUURI JA IDYLLISET MAISEMAT Erityistä kiitosta nämä kodit saavat nerokkaista pohjaratkaisuistaan. Kodeista löytyy sopivasti avaraa tilaa, mutta myös pienempiä tiloja erilaisiin käyttötarpeisiin. Jokaisessa huoneistoissa on oma varastotila, joka sopii niin vaatehuoneeksi kuin etätyöpisteeksikin. Kunniamaininnan saavat myös huoneistojen tilavat parvekkeet ja terassit, joista avautuu vehreät näkymät ja osasta huoneistosta voi ihailla vapauttavia maaseutuidyllisiä peltomaisemia. Itse talon matala ja symmetrinen arkkitehtuuri loivine harjakattoineen ihastuttaa, se tekee tästä kohteesta sopivasti omaperäisen, jossa yhdistyy vanha ja moderni arkkitehtuuri sointuen mainiosti ympäristöön.

AUTOILIJAN ARJEN HELPPOUS VIEHÄTTÄÄ Autoilijalle paikka on mitä ihanteellisin. Erillisinä osakkeina myytävät lämpöpistokkeelliset autopaikat löytyvät vierestä tien toiselta puolelta, mikä tekee itse talon pihasta lapsiystävällisen ja rauhallisen paikan viihtyä. Pääskypellosta autoilet kiiruhtamatta Helsingin itäisen metroaseman liittymäparkkiin noin 25 minuutissa.

EDULLISTA ASUMISTA OMALLA TONTILLA Asunto Oy Törmäpääsky on jokaisen talouskukkarolle varsin ystävällinen. Talo sijaitsee omalla tontilla ja siten hoitovastike kattaa kaikki asumiskustannukset ilman tontinvuokravastiketta.

KIINNOSTUITKO? Kysy meiltä lisätietoja kohteesta ja kutsu samalla meidät arviokäynnille nykyiseen kotiisi! Teemme sinulle kodinvaihtosuunnitelman ja kerromme, kuinka saat omasta kodistasi parhaimman mahdollisen hinnan oikeassa myyntiajassa!

Myynti ja esittelyt: Anita Manner, YKV, LKV, KiAT, sisustaja p. 040 645 2750, anita.manner@op.fi

Paula Andersson LKV, AFM, p. 050 477 5555 paula.andersson@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    561702
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Räystäspääskyntie 5-7 D 8, 06400 PORVOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kt
    Asuinpinta-ala
    40 m2
    Kts. yhtiöjärjestys.
    Kokonaispinta-ala
    40 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    2/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parvekkeelta avautuu avarat maaseutuidylliset ja vehreät maisemat koilliseen ja itään.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunoista avautuvat avarat maaseutuidylliset ja vehreät maisemat koillisen ja kaakon suuntaan.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    54 900,00 €
    Velaton hinta
    183 000,00 €
    Lainaosuus
    128 100,00 €
    Neliöhinta
    4 575,00 €
    Hoitovastike
    154,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    1 121,04 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 275,04 €/kk

    Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Lainan korko on 1,2% marginaali + 12 kuukauden euribor. Laina-aika on 0n 2+20 vuotta. POvastike korko 587,29€, PO vastike lyhennys 533,75 €( kerääminen alkaa 2.12.2024 ). Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Autopaikkavastike on 20,00€/kk. Liittymismahdollisuus kiinteään internet -verkkoon ja siitä aiheutuvasta kustannuksesta vastaa osakas. Asuinhuoneistojen pääomavastikkeen A suuruuden perusteena käytetään osakkeiden RS-taloussuunnitelman mukaista velatonta hintaa. Asuinhuoneistojen pääomavastikkeen B suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja osakkeiden lukumääriä. Asuinhuoneistojen hoitovastikkeen suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja pinta-aloja. Autopaikkaosakkeista perittävä pääomavastike B suuruuden perusteena käytetään yj:n 4 §:ssä mainittuja osakkeiden lukumääriä. Autopaikkaosakkeista perittävän hoitovastikkeen suuruuden perusteena käytetään yj:n 4 §:ssä mainittuja pinta-aloja.

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET Asuntojen kalusteet tehdään kalustekaavioiden mukaisesti. Kalusteet ovat Puustellin vakiokalusteita. Keittiön työtasot ovat laminaattia. Keittiön työtasoon upotetut 1-osaiset pesualtaat ovat mustaa komposiittia. Keittiökalusteissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Alakaapistossa on jätteiden lajittelua varten jätevaunukaappi. LAITTEET JA KONEET Keittiöissä on keraaminen liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Poikkeuksena 77,5 neliön kokoisessa asunnossa tilavaraukset on kodinhoitohuoneessa ja WC:ssä. ETEINEN Vaatenaulakossa runko on komerorakenteen mukainen, sisältäen vaatetangon ja hattuhyllyn.

    Pesutilat

    KYLPYHUONEEN VARUSTEET Pesuhuoneiden ja wc-tilojen allaskaappien rungot ovat kosteuden kestävää biokomposiittia. Allaskaappien päällä on valopeili. Suihkutilat varustetaan taittuvalla suihkunurkalla. 61,5, 64,5 ja 77.5 neliön kokoisiin asuntoihin on asennettu suihkuseinä, suihkunurkan sijaan. Asuntojen D1,D5,D10 ja D15 erillis -wc:issä pesukoneiden tilavarauksen päällä on valkoinen laminaatti työtaso.

    Materiaalit

    SEINÄPINNOITTEET Asuintilojen seinät maalataan. Pesuhuoneiden seinät on laatoitettu. Saunojen seinät on paneloitu. LATTIAPINNOITTEET Asuinhuoneissa on parkettilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä. Pesuhuoneiden, wc-tilojen ja löylyhuoneiden lattiat on laatoitettu. Porrashuoneiden pääsisäänkäyntien tasossa on käytetty kuivapuristelaattaa ja muissa kerroksissa muovimattoa. KATTOPINNOITTEET Asuntojen betonipintaiset katot ruiskutasoitetaan. Levypintaiset alakatot tasoitetaan ja maalataan. Pesuhuoneiden, wc-tilojen ja saunojen alakatot paneloidaan.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Porvoon Törmäpääsky
    Isännöitsijä
    Retta Isännöinti, Ari-Pekka Eerola 010 228 2000, ari-pekka.eerola@retta.fi
    Asuinhuoneistoja
    42
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Asuinrakennusten pääjulkisivumateriaalina on tiililaatta. Parveke julkisivun lounaaseen on toteutettu tiililaattaelementein. Alimman kerroksen julkisivu on rapattu. Huoneistojen sisäiset väliseinät on tehty pääsääntöisesti teräsrankaisina kipsilevyseininä. Kylpyhuoneiden seinät ja lattiat on vesieristetty. Portaat on tehty esivalmisteisina betonielementtiportaina, joiden askelmat ovat mosaiikki-betonipintaiset.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Vesikatteena on peltikate.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Kiinteistö on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon sekä alueen sähköverkostoon ja kaukolämpöverkkoon. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistotoilmanvaihto. LTO-kone on sijoitettu kylpyhuone -tai kodinhoitotilan pesukonevarauksen yläpuolelle. LTO-kone on kytketty huoneiston sähköön.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kts. liite Energiatodistus.

    Tontti ja kaavoitus

    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. www.porvoo.fi/asuminen-ymparisto/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähialuuelta löytyvät kattavat palvelut moneen lähtöön. S-Market Näsi ja K-market Gammelbacka sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä. Kauppakeskus erikoisliikkeineen sijaitsee vain parin kilometrin etäisyydellä. Koulut: Ruotsin -ja suomenkieliset ala- ja yläkoulut; Pääskytien yläkoulu sijaitsee vieressä. Alakouluihin - Peipon ja Albert Edefeltin kouluihin on reilun kilometrin matka. Strömborgska skolan,Tulliportin koulu, Lyceiparkens skolan, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu sijaitsevat kävely -tai pyöräilymatkan etäisyydellä. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja: Päiväkoti Helmi (531m), päiväkoti Touhula Horisontti (1,09 km) Pilke Strömborgskan iltapäiväkerho (1,47 km) Porvoon kaupugin Gammelbackan päiväkoti (1,07 km). Alueella sijaitsee Porvoon parhaimmat aktiviteettimahdollisuudet; ympärillä ovat Porvoon jäähalli, Porvoon salibanndyhalli, Kokonhalli, Kokonniemen maauimala, Kokonhallin lentopallokenttä, Kokonniemen hiihtokeskus. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit sijaitsevat vieressä; Pääskytien koulun pysäkki, Peipontie (224m), Peippolan ja Gammelbackantien pysäkeille on noin 500 metriä

    Lisätiedot

    OMA TONTTI JA ULKOALUEET Asunto Oy Porvoon Törmäpääsky sijaitsee omalla tontilla. Pihojen kulkutiet ovat pääosin kivituhkapintaisia. Pääsisäänkäyntien edustat ja liittymä Räystäspääskyntielle on asfalttipintainen. Oleskelu- ja leikkialueet varustetaan pihasuunnitelmassa esitetyin leikki- ja pihavälinein. Viheralueet nurmitetaan ja istutukset tehdään pihasuunnitelman mukaisesti. AUTOPAIKOITUS Yhtiön 28 autopaikkaa sijaitsee ulkona LPA-tontilla, osoitteessa Haarapääskyntie 2. Autopaikkojen lämmitystolppiin on mahdollista kytkeä sähköauto. Lämmitystolpan kotelossa on paikkakohtaisesti lämmitys- ja latauspistokkeet. Autolämmitys on päällä 2 tuntia valittuna aikana. Muuna aikana on latausmahdollisuus sähkökäyttöiselle ajoneuvolle. Ajoneuvon oma latausjohto rajaa lataussyöttövirran 8 ampeeriin. Kaikki autopaikat myydään erillisinä osakkeina. YHTEISET TILAT Rakennuksien ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat ulkoiluväline- / lastenvaunuvarasto, tekninen tila sekä kuivaushuone. Pihalla on erillinen polkupyöräkatos. Jätekatos sijaitsee tontilla 2612-1 ja on yhteinen tonttien 2612-1 ja 2612-2 kanssa. Irtaimistovarastot sijaitsevat jokaisen huoneiston yhteydessä. Irtainvarastotila (Monitoimitila) on asunnon varastotilaksi tarkoitettu tila, jota asukas voi käyttää myös muihin tarkoituksiin. Tilaan tulee sähkö- ja telepisteet sekä tilan pintarakenteet ovat vastaavat kuin muissa asuinhuoneissa. TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Yhtiön rakennuksessa on tietoliikennekaapelointi mm. kiinteää Internet-yhteyttä varten. Jokaisessa yhtiön asuinhuoneistossa on liittymismahdollisuus kiinteään Internet-verkkoon. Liittymisestä internet-verkkoon ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaa jokainen asukas itse. HUONEISTON TIEDOT JA VISUALISOINTIKUVAT Materiaalit, rakenteet, mitat ja muut yksityiskohtaisemmat tiedot määritellään lopullisesti kauppakirjassa. Markkinoinnissa käytetyt visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä näin ollen täysin vastaa toteutusta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!